"racunalo je bazirano na ukljucuje" FTW!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko samo gresaka u tekstu....
"Računalo je bazirano na uključuju 16 Intelovih Itaniuma, ima 256GB radne RAM-a..."
"Korištenje usluge je vremenski ograničeno na period od dva mjeseca, nakon čega članica nema pravo koristiti ovu uslugu do 12)mjeseci,..."
Nije da sam dežurno prigovaralo, ali takve stvari mi jednostavno upadaju u oko...Ili bolje da kažem, bodu u uho.

EDIT: Psiho me prestigao. 
Zanimljivo, stvarno se trude povećati Hrvatski udio u znanosti i istraživanju podupirući na razne načine mlade ljude.
P.S Stvarno ima puno pravopisnih grešaka, potrudite se to ispraviti.
-ja bi se zabrinuo jer autor (D.G.-op.a.) već u nekoliko tekstova ima netipične greške... zdravlje? godine?? -ili radi na Win7b pa je 'do programa'...
Ovi podatci sami za sebe ništa ne govore, osim da se diskovi na serveru s 256GB RAMa vrte na 15k -so what!
u drugom redu, tj između istih, znaći da država nije zatvorila sve 'pipe' -recesija gubi bitku (pred izbore).
Ja sam htio provrtiti superpi 1M na ovome ali su me odhebali...
Bolje da su dali novce nekoj domaćoj ekipi da im složi cluster od jeftinijih komponenti (pretpostavljam, pošto u tekstu ne piše koliko su iskeširali za to, al sumnjam da su dobili neki značajan popust
)
6 godina stari Altix 3000 konacno nalazi svoju primjenu?! Nije li to racunalo CARNet dobio kao streaming server za video sadrzaje?