CARNet Cruncher

poruka: 7
|
čitano: 1.662
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CARNet Cruncher".
18 godina
CARNet Cruncher

"racunalo je bazirano na ukljucuje" FTW!!!!

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CARNet Cruncher

Koliko samo gresaka u tekstu....Viče

"Računalo je bazirano na uključuju 16 Intelovih Itaniuma, ima 256GB radne RAM-a..."

"Korištenje usluge je vremenski ograničeno na period od dva mjeseca, nakon čega članica nema pravo koristiti ovu uslugu do 12)mjeseci,..."

Nije da sam dežurno prigovaralo, ali takve stvari mi jednostavno upadaju u oko...Ili bolje da kažem, bodu u uho.

NamigivaNamigiva

EDIT: Psiho me prestigao. Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 18:25 (Gh0sT).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CARNet Cruncher

Zanimljivo, stvarno se trude povećati Hrvatski udio u znanosti i istraživanju podupirući na razne načine mlade ljude.

P.S Stvarno ima puno pravopisnih grešaka, potrudite se to ispraviti.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CARNet Cruncher

-ja bi se zabrinuo jer autor (D.G.-op.a.) već u nekoliko tekstova ima netipične greške... zdravlje? godine?? -ili radi na Win7b pa je 'do programa'...

Ovi podatci sami za sebe ništa ne govore, osim da se diskovi na serveru s 256GB RAMa vrte na 15k -so what!

u drugom redu, tj između istih, znaći da država nije zatvorila sve 'pipe' -recesija gubi bitku (pred izbore).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina
CARNet Cruncher

Ja sam htio provrtiti superpi 1M na ovome ali su me odhebali...

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 18:59 (NixHR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: CARNet Cruncher

Bolje da su dali novce nekoj domaćoj ekipi da im složi cluster od jeftinijih komponenti (pretpostavljam, pošto u tekstu ne piše koliko su iskeširali za to, al sumnjam da su dobili neki značajan popust Cool )

16 godina
neaktivan
CARNet Cruncher

6 godina stari Altix 3000 konacno nalazi svoju primjenu?! Nije li to racunalo CARNet dobio kao streaming server za video sadrzaje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice