link ne valja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro izgleda. Da mi ga neko pokloni mozda bi ga i nosio.
Ovo mi se isplatilo pročitati ako već ne zbog sata onda zbog autorovog komentara:
"...pa ako vam je fakat glupo živjeti u stanu, dok za tu lovu možete kupiti sat i spavati u parku, svakako navratite na službene stranice Cabestana."
Neka se slobodno jave oni pacijenti koji redovito brane sve žive, ali meni se sviđa kada autor ima stav o nečemu, a ne da samo prepiše/prevede.
Neka se slobodno jave oni pacijenti koji redovito brane sve žive, ali meni se sviđa kada autor ima stav o nečemu, a ne da samo prepiše/prevede.
Evo ja ću nešto napisati na tu temu.
Lako je staviti svoj stav kad je riječ o nekom gadgetu s weba, a kad se piše o nekom hardwareu i softwareu kojeg su dobili na recenziju, onda je gotovo nemoguće pročitati nešto loše ili da autor otvoreno prizna da je nešto smeće, u najgorem slučaju je OK...
Inače, meni se sat baš sviđa, to što nema remen od krokodilove kože i kazaljke ne znači automatski da je ružan.
Ako mislite da je taj sat necitljiv, bacite oko na ponudu ''krejzi'' japanaca :p
Evo ja ću nešto napisati na tu temu.
Lako je staviti svoj stav kad je riječ o nekom gadgetu s weba, a kad se piše o nekom hardwareu i softwareu kojeg su dobili na recenziju, onda je gotovo nemoguće pročitati nešto loše ili da autor otvoreno prizna da je nešto smeće, u najgorem slučaju je OK...
Inače, meni se sat baš sviđa, to što nema remen od krokodilove kože i kazaljke ne znači automatski da je ružan.
Ne bih se složio. U BUG-u sam u nekoliko navrata naišao na prilično loše recenzije hardvera, u kome autor ne samo da priznaje da je proizvod "loše izveden" jer sranje je preteška reč, nego i preporučuje čitateljima da ne kupuju taj proizvod kad za te pare mogu dobiti nešto bolje.
Ako mislite da je taj sat necitljiv, bacite oko na ponudu ''krejzi'' japanaca :p
istina ima ih dosta još nečitljivijih...na jednom još moraš računat da bi saznao vrijeme.
kad bi me netko pito kolko je sati, samo bi izvadio mobitel i rekao čovjeku ;)
Sat je kopija od Romana Jeorome-a
http://ablogtoread.com/general/romain-jerome-builds-a-nostalgic-wrist-borne-machine-for-alchemists-with-the-cabestan-titanic-dna-vertical-tourbillon-watch/
Samo što je ovaj malo skuplji :D