C-klasa s Internetom

poruka: 11
|
čitano: 2.253
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "C-klasa s Internetom".
17 godina
protjeran
C-klasa s Internetom

Hvala na informaciji,sad sam se konačno odličio,mercedes !

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
C-klasa s Internetom

Opet, samo Mudrinić i Todorić voze to, možda i Sanader, nego nigdje ne piše koji signal koristi vjerojatno satelit ili 3g

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !

0 0 hvala 0
18 godina
RE: C-klasa s Internetom
Mitch kaže...

Opet, samo Mudrinić i Todorić voze to, možda i Sanader, nego nigdje ne piše koji signal koristi vjerojatno satelit ili 3g

Nije CL pa da samo nekoliko ljudi ih može priuštiti, ovo je C klasa...

18 godina
neaktivan
C-klasa s Internetom

Radi se o sustavu koji radi u kombinaciji sa smartphoneom.

U suštini, to je svojevrsni remote desktop, dakle na ekranu u automobilu prikazuje se zaslon vlasnikovog smartphonea, a kontrolama na upravljaču, može se daljinski kontrolirati smartphone i koristiti njegove aplikacije i pristup internetu.

Inače, što se tiče samog pristupa internetu u automobilu, Peugeot već godinu dana nudi opciju WiFi onboard - uređaj na koji se spaja 3G USB modem. Tada je automobil pokriven wireless mrežom, na koju je moguće spojiti i računalo ili smartphone.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 13:59 (macak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
C-klasa s Internetom

Hebo auto bez nisana. {#} Sad moze na facebook i kad se vozimo. {#}

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C-klasa s Internetom

Mercedes it is.

Evo naručio tucet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
macak kaže...

Radi se o sustavu koji radi u kombinaciji sa smartphoneom.

U suštini, to je svojevrsni remote desktop, dakle na ekranu u automobilu prikazuje se zaslon vlasnikovog smartphonea, a kontrolama na upravljaču, može se daljinski kontrolirati smartphone i koristiti njegove aplikacije i pristup internetu.

Inače, što se tiče samog pristupa internetu u automobilu, Peugeot već godinu dana nudi opciju WiFi onboard - uređaj na koji se spaja 3G USB modem. Tada je automobil pokriven wireless mrežom, na koju je moguće spojiti i računalo ili smartphone.

ovo nema veze sa smartphone-om ovo je ugrađeno u sami auto.ubacis karticu i deri

17 godina
neaktivan
C-klasa s Internetom

Fenomenalno sad moku drk<khm...> gledat p0rn dok se vozim, sigurnost ftw.

Naručujem odmah dva, kad slupam prvi da ne čekam na drugi.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&amp;amp;amp;feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bugonja kaže...

ovo nema veze sa smartphone-om ovo je ugrađeno u sami auto.ubacis karticu i deri

Ne, cijeli sustav počiva na interakciji sa smartphoneom, preko kojeg se odvija konekcija s internetom. Između ostalog, smartphone proslijeđuje i Google Maps, koji se koristi za navigaciju, a putem bluetootha je moguć i streaming glazbe. U središnjem naslonu postoji USB utor koji se koristi za napajanje smartphonea.

Na Daimlerovim stranicama postoji priopćenje za javnost objavljeno prije nekoliko dana, koje osim ovoga spominje i neke od ostalih noviteta, mislim da ih je i engadget.com popratio. Sve to biti će prezentirano na autosajmu u Detroitu početkom iduće godine.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
protjeran
C-klasa s Internetom

ja ovdje uopce nevidim gdje se spominje smatphone al dobro pricekat cemo i detroit pa cemo znati..

http://www.daimler.com/dccom/0-5-1358204-1-1358462-1-0-0-1358205-0-0-135-0-0-0-0-0-0-0-0.html

neznam zasto bi onda uopce ugrađivali HDD u auto kad je za sve potreban Smartphone,kod mene na e eklasi je commadn aps 50 sa cd changer i hard diskom i za navi mi uopce netreba cd od europe jer auto sve pamti znaci netreba ni cd a kamoli mobitel,nema logike dase vracaju unazad

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pa niej bas. C-klasa je najprodavaniji model u istoriji mercedesa. Pricam o modelu 2000-2007.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice