Brži Windows Phone 7

poruka: 39
|
čitano: 12.620
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brži Windows Phone 7".
17 godina
neaktivan
RE: Brži Windows Phone 7
tnakir kaže...

U T-Mobilea LG je jedini uredjaj sa WP7. LG? Hvala, ali ne hvala.

Jos se jedino u VIP-a nudi Trophy 7. I to je to od WP7 uredjaja? Sramota!

Nudi ti vip još omniu 7 valjda bi trebali doć novi mobiteli s wp7 kao htc mozart,lg quantum i još dell najavljuje nešto..

LG ti je ok malo ga testirao kupio sam ga bratu za božić i odličan je sustav,ima odlične šanse za razvoj samo kaj je sad dosta okraljašten,aplikacija nema mnogo ni nisu kvalitetne i baterija je loša  i kamera daje mutne slike to su jedine mane kaže ponosni iphone 4 korisnik.

Tako me oduševio os da si razmišljam uzet omniu 7 samo kaj je preskupa ali ima bolju kameru i ekran i valjda je baterija dobra to mi je najvažnije.

17 godina
moderator
jpelko2 kaže...
tnakir kaže...

Nudi ti vip još omniu 7 valjda bi trebali doć novi mobiteli s wp7 kao htc mozart,lg quantum i još dell najavljuje nešto..

LG ti je ok malo ga testirao kupio sam ga bratu za božić i odličan je sustav,ima odlične šanse za razvoj samo kaj je sad dosta okraljašten,aplikacija nema mnogo ni nisu kvalitetne i baterija je loša  i kamera daje mutne slike to su jedine mane kaže ponosni iphone 4 korisnik.

Tako me oduševio os da si razmišljam uzet omniu 7 samo kaj je preskupa ali ima bolju kameru i ekran i valjda je baterija dobra to mi je najvažnije.

Zaninimljivo iskustvo. Mene je baterija na LG-u najviše oduševila - traje ko luda, uz sve živo uključeno (mail sync, wlan, bluetooth i intenzivno korištenje) traje minimalno dan i pol, čak imam filing da iz dana u dan traje sve duže.

Domagoj
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
jpelko2 kaže...
tnakir kaže...

Zaninimljivo iskustvo. Mene je baterija na LG-u najviše oduševila - traje ko luda, uz sve živo uključeno (mail sync, wlan, bluetooth i intenzivno korištenje) traje minimalno dan i pol, čak imam filing da iz dana u dan traje sve duže.

Ja sam ga malo koristio uglavnom nekoliko dana i moja je tvrdnja da nemože više od dan umjerenog korištenja izdržat baterija.

2 dana bi tek izdržalo kad bi malo surfao,facebook i koristio samo pozive i sms.

Jučer sam bio na mobu oko 1 sat bio na facebooku,sufrao,youtube,slikao i tu negdje oko 25 % je otišlo neznam točno zato kaj nema postotka ali mi se baš sviđa da se sakrije mreža i baterija da se ne vide jer na iphonu 4 stalno gledam koliko imam crtica signala,bateriju ovako se ne zamaram time a kad je baterija slaba onda mi javi.Dok bi mi na iphonu 4 prošlo oko 10% baterije ako npr. surfam sat vremena ima najbolju bateriju iphone 4 i to je jedan od glavnih razloga zašto još nisam uzeo windows 7.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
cekpi kaže...

Ovaj Domagoj P. bi rado ubo wp7 jedino ga ugovor drži do 6. mjesecaundefined

I mene do 7. mjeseca. Mislim da se moze 3 mjeseca ranije produzit ugovor (bar u T-coma)

ja sam već uračunal tih 6 mjeseci :D
kod mene normalno radi.....
17 godina
cekpi kaže...
tnakir kaže...
cekpi kaže...

I mene do 7. mjeseca. Mislim da se moze 3 mjeseca ranije produzit ugovor (bar u T-coma)

Sta vi rec da si tek nedavno napravija ugovor i vec bi novi? :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
jpelko2 kaže...
tnakir kaže...

Jel tebi može nać 3g mrežu ja sam iz zagorja tek od nedavno imam 2-3 crtice 3g signala na iphonu 4 i onda probam s optimus 7 nać ali ga nemože nač samo edge nađe probao ugasit mob i uključit airplane mod ali nejde.

Jučer sam bio u zagrebu centar i ošao sprobat da vidim ako tamo radi ali opet isto kao i kod mene doma i probao sam kod mandija isto je.

17 godina
moderator
jpelko2 kaže...

Jel tebi može nać 3g mrežu ja sam iz zagorja tek od nedavno imam 2-3 crtice 3g signala na iphonu 4 i onda probam s optimus 7 nać ali ga nemože nač samo edge nađe probao ugasit mob i uključit airplane mod ali nejde.

Jučer sam bio u zagrebu centar i ošao sprobat da vidim ako tamo radi ali opet isto kao i kod mene doma i probao sam kod mandija isto je.

Naravno, stalno je na HDSPA. Nešto ti ne valja s uređajem, reklamiraj.

Domagoj
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
cekpi kaže...
tnakir kaže...
cekpi kaže...

Sta vi rec da si tek nedavno napravija ugovor i vec bi novi? :)

ja već par godina imam htc touch pro al sam ljetos produžio ugovor da si buraz uzme nekog SE, nekak sam računao da će WP7 tek na ljeto doć kod nas :D

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Uf, ja uzeo omniu 7 prije par dana u vipu, mobitel je vrh...ekran ludilo (usporedivao ga s desire hd-om, koji izgleda dosta losije), baterija mi traje oko dan i pol sa intenzivnim koristenjem, a kvaliteta izrade je vrhunska!
A Windows OS, stvarno nije los, lijepo izgleda i brz je, a bit ce i jos bolji, kad Microsoft implementira jos neke sitnice koje je "zaboravio"...Uglavnom, prezadovoljan sam i sa mobitelom i sa win OS-om (To velim kao bivsi ponosni vlasnik Htc Hd, HD2, Desire-a i na kratko Desire Hd-a);-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice