Ili ima jak osjećaj razočaranja i ogorčenja? :)
Ili ima jak osjećaj razočaranja i ogorčenja? :)
Ocito si moze dozvolit da napusti (vjerujem) dobro placen posao jer "mu je dosadno i hoce nesto novo"
vjerovatno nije smio steveu reći da razlog google, jer bi letjele stolice
Evo hudo ode i otac .net-a :) sad ce .net propast kao i kad je otisao otac jave :)))))
Evo hudo ode i otac .net-a :) sad ce .net propast kao i kad je otisao otac jave :)))))
Ne brini, ima .NET veliku obitelj :)
Ocito si moze dozvolit da napusti (vjerujem) dobro placen posao jer "mu je dosadno i hoce nesto novo"
Sasvim sigurno je čovjek milijunaš u dolarskim iznosima.... A vjerojatno u određenom postotku i suvlasnik Microsofta.
mozda on ode u oracle, a java padre dodje u microsoft....
pa da rade na miru jave i net programera :)
mozda .net sustavi se budu zavrtili na opensource appl serverima, a java sustavi na IIS-u :)
i ne bude vise compatibility, interoperability problema :)
pa ja napravim jedan JAR s bussinesRuleom, a hudo u svom projektu napravi import org.xxx.yyy.br;
i obrnuto :)
p.s. valjda se hudo nece ljutit sto ga spominjem :)
Imas ti neke probleme/komplekse?
Vidim da si se zazelio .Net-a... a vjerujem da ce ti Hudo pomoc dok se malo ne snadjes... :))))
problem: pojeo sam odlicnu pizzu, pa mi dosadno, a i spava mi se, a ne da mi se ici ospavat :)
kompleksi: ti ih nemas ? :)
ma iskreno imam jedan projekt u vb.net-u, za sada mi to odrzava jedan .net programer, pa bih ga ipak zamijenio s hudo-tom. Mislim da bi dobro suradjivali ja i on :)
problem: pojeo sam odlicnu pizzu, pa mi dosadno, a i spava mi se, a ne da mi se ici ospavat :)
kompleksi: ti ih nemas ? :)
ma iskreno imam jedan projekt u vb.net-u, za sada mi to odrzava jedan .net programer, pa bih ga ipak zamijenio s hudo-tom. Mislim da bi dobro suradjivali ja i on :)
Tesko da ces naci .Net programera koji kuca u VB.Netu :)))
Takvi su odavno na C# presli...
ma politika klijenta je bila takva.....sqlserver i vb.net...
i nakon 140.000,00 kn na software, hardware i licence....sad bi na linux i open source :)
Sad ce to dobit "besplatno" :), ma mislim da bi hudo dosao raditi i za 8.700,00 kn :), da prebaci vb.net u javu :)
mislim da bi zaboravio na .net :)
p.s. ne vrijedjam...samo cista zabava, da ne bude poslije prijetnji :)
ferdy.. nije mi jasno kako toliko voliš tu Javu da ulažeš energiju u trolanje po forumu? Jezik bez dinamike, bez lambdi, bez ekspresijskih stabala, bez, bez, bez... komedija. Kad će ta Java više u pubertet? Zapela je na maloj maturi.
prijedlog. Ajde otvori novi topic.... JavaNet...NetJava... kako god hoces :) pa da tamo pisemo, jer ovdje odosmo u offtopic.
A za komediju sto nema u javi da tamo onda napises opis toga svega sto java nema, pa da diskutiramo. Samo please ubuduce pojmove, termine itd pisi na engleski, ako ne onda mozes hrvatski ali stavi i opis.
Nadam se da cete biti upoznati s onim sto ima java i mogucnosti jave, a mi java progremeri da cemo upoznat nesto novo u .net-u (cisto informativno).
Takodjer tamo mozemo i diskutirati o studiu i eclipseu, alatima, te razvoju sustava od prvog kontakta s klijentima, analise, pisanja testova, logging-a, samog razvoja, strukturiranje projekta, te deploy-a, naravno dalje i odrzavanje.
Naravno ako vas zanima ta diskusija.