Brad Abrams napušta Microsoft

poruka: 14
|
čitano: 3.886
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brad Abrams napušta Microsoft".
18 godina

Ili ima jak osjećaj razočaranja i ogorčenja? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ocito si moze dozvolit da napusti (vjerujem) dobro placen posao jer "mu je dosadno i hoce nesto novo"

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

vjerovatno nije smio steveu reći da razlog google, jer bi letjele stolice

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo hudo ode i otac .net-a :) sad ce .net propast kao i kad je otisao otac jave :)))))

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Brad Abrams napušta Microsoft
ferdy kaže...

Evo hudo ode i otac .net-a :) sad ce .net propast kao i kad je otisao otac jave :)))))

Ne brini, ima .NET veliku obitelj :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ocito si moze dozvolit da napusti (vjerujem) dobro placen posao jer "mu je dosadno i hoce nesto novo"

Sasvim sigurno je čovjek milijunaš u dolarskim iznosima.... A vjerojatno u određenom postotku i suvlasnik Microsofta.

18 godina
neaktivan

mozda on ode u oracle, a java padre dodje u microsoft....

pa da rade na miru jave i net programera :)

mozda .net sustavi se budu zavrtili na opensource appl serverima, a java sustavi na IIS-u  :)

i ne bude vise compatibility, interoperability problema :)

pa ja napravim jedan JAR s bussinesRuleom, a hudo u svom projektu napravi  import org.xxx.yyy.br;

i obrnuto :)

p.s. valjda se hudo nece ljutit sto ga spominjem :)

18 godina

Imas ti neke probleme/komplekse?

Vidim da si se zazelio .Net-a... a vjerujem da ce ti Hudo pomoc dok se malo ne snadjes... :))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čovjeku je dosadilo sve to pa ide malo slagat Legiće. Nije mu za zamjerit, novaca je skupio i sad se vraća u djetinjstvo. Pa tko nebi na njegovom mjestu?
:)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
18 godina
neaktivan

problem: pojeo sam odlicnu pizzu, pa mi dosadno, a i spava mi se, a ne da mi se ici ospavat :)

kompleksi: ti ih nemas ? :)

ma iskreno imam jedan projekt u vb.net-u, za sada mi to odrzava jedan .net programer, pa bih ga ipak zamijenio s hudo-tom. Mislim da bi dobro suradjivali ja i on :)

18 godina
ferdy kaže...

problem: pojeo sam odlicnu pizzu, pa mi dosadno, a i spava mi se, a ne da mi se ici ospavat :)

kompleksi: ti ih nemas ? :)

ma iskreno imam jedan projekt u vb.net-u, za sada mi to odrzava jedan .net programer, pa bih ga ipak zamijenio s hudo-tom. Mislim da bi dobro suradjivali ja i on :)

Tesko da ces naci .Net programera koji kuca u VB.Netu :)))

Takvi su odavno na C# presli...

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan

ma politika klijenta je bila takva.....sqlserver i vb.net...

i nakon 140.000,00 kn na software, hardware i licence....sad bi na linux i open source :)

Sad ce to dobit "besplatno" :), ma mislim da bi hudo dosao raditi i za 8.700,00 kn :), da prebaci vb.net u javu :)

mislim da bi zaboravio na .net :)

p.s. ne vrijedjam...samo cista zabava, da ne bude poslije prijetnji :)

18 godina
neaktivan

ferdy.. nije mi jasno kako toliko voliš tu Javu da ulažeš energiju u trolanje po forumu? Jezik bez dinamike, bez lambdi, bez ekspresijskih stabala, bez, bez, bez... komedija. Kad će ta Java više u pubertet? Zapela je na maloj maturi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

prijedlog. Ajde otvori novi topic.... JavaNet...NetJava... kako god hoces :) pa da tamo pisemo, jer ovdje odosmo u offtopic.

A za komediju sto nema u javi da tamo onda napises opis toga svega sto java nema, pa da diskutiramo. Samo please ubuduce pojmove, termine itd pisi na engleski, ako ne onda mozes hrvatski ali stavi i opis.

Nadam se da cete biti upoznati s onim sto ima java i mogucnosti jave, a mi java progremeri da cemo upoznat nesto novo u .net-u (cisto informativno).

Takodjer tamo mozemo i diskutirati o studiu i eclipseu, alatima, te razvoju sustava od prvog kontakta s klijentima, analise, pisanja testova, logging-a, samog razvoja, strukturiranje projekta, te deploy-a, naravno dalje i odrzavanje.

Naravno ako vas zanima ta diskusija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice