Ponukan ovim tekstom, otišao sam na Bing da vidim koja slika ga danas krasi - i ugodno sam se iznenadio.
Na slici je naime sio-se pol, most iz Esfahana u Iranu, pretpostavljam u povodu iranske nove godine :)
Ponukan ovim tekstom, otišao sam na Bing da vidim koja slika ga danas krasi - i ugodno sam se iznenadio.
Na slici je naime sio-se pol, most iz Esfahana u Iranu, pretpostavljam u povodu iranske nove godine :)
za nevjerovat kako napreduje ali opet google je meni najbolji.. I BUG-u svaka pohvala, u svako doba imas novih vjesti ..
Bugovci prečesto pišu o Bingu, zašto sa strane ne naglasite "Microsoft nas plača da to pišemo"
Bugovci prečesto pišu o Bingu, zašto sa strane ne naglasite "Microsoft nas plača da to pišemo"
Glupost.
O guglu ima barem 7x vise vijesti.
Oni pisu o onome sto je popularno i sto zanima vecinu.
Kakav oštrouman komentar - bravo!
Glupost.
neznam kako ti to vidis, ali više puta su pisali o statisikama da je bing porasao recimo sa 5% na 6% i to vise puta su naglašavali,
Ja mislim da je riječ o marketingu uvjeri druge da je jako popularno i ljudi će prelaziti na to. Neznam gdje vidis da to zanima ljude?
Glupost.
neznam kako ti to vidis, ali više puta su pisali o statisikama da je bing porasao recimo sa 5% na 6% i to vise puta su naglašavali,
Ja mislim da je riječ o marketingu uvjeri druge da je jako popularno i ljudi će prelaziti na to. Neznam gdje vidis da to zanima ljude?
Ne zanima tebe, zanima nekog drugog.
Ova vijest je zanimljiva jer je Bing u naglom porastu i predstavlja ozbiljnu prijetnju Google-u, pogotovo sad kad se Google povlaci iz Kine.
Nikoga ne zanima npr. koliko je Googleov postotak porastao zato sto svi znamo da je on u vrhu.
svaka čast bingu ali google je "inteligentniji" upišeš prvo slovo i odmah ti izbaci rezultate,dok u bing moraš upisati cijelu riječ,i još svaki put moraš namještati na hrvatski,upišeš bug a on ti izbaci neke gluposti o kompjuterskom bugu,ali je opet bolji od yahoo koji je totalni idiot što se tiče pretraživanja,upišeš neki krivi pojam i yahoo je totalno izgubljen,dok google bez problema nađe
Jos kada na iPhone i na iPad dode Bing kao defaultni pretrazivac...
svaka čast bingu ali google je "inteligentniji" upišeš prvo slovo i odmah ti izbaci rezultate,dok u bing moraš upisati cijelu riječ,i još svaki put moraš namještati na hrvatski,upišeš bug a on ti izbaci neke gluposti o kompjuterskom bugu,ali je opet bolji od yahoo koji je totalni idiot što se tiče pretraživanja,upišeš neki krivi pojam i yahoo je totalno izgubljen,dok google bez problema nađe
Bug se ne upisuje, on stoji u bookmarcima :)
Bug se ne upisuje, on stoji u bookmarcima :)
Bug je homepage. Ne treba raditi baš ništa :D
Istina je da su im fotke na početnoj stranici fenomenalne i nekad ga znam pokrenuti samo da pogledam par fotkica (od zadnjih par dana)..
(homepage mi je ipak i dalje Google
)
bug ti je sve od interneta,moram priznati da je to jedini forum koji posjećujem,od ostalih sam odustao
svaka cast bingu ali google je zasad barem kod nas naj bolji pretrazivac !probajte samo upisati nesto na hrvatskom npr.neke rijeci pijesme na google i bing i vidjecete jasnu razliku koliko je google bolji!ali naravno hvala bug-u sto nas svakodnevno izvijestava o svijetu racunala i informatike!
Slažem se da je google efikasniji pretraživač neta ali ova fora sa slikama im je pun pogodak, samo radi toga nekad odem na bing :D
Ma bing je meni poput vecine manekenki: Prekrasan, ali glup ko kur..c!
I od kad je poceo mi je home page jer uljepsa pocetak dana poput prekrasne zene.
Nema do gugla.
Steta, Bing je fakat lijep. :P
I Google nekad nije bio pametan tako se nadam da će i bing posto mi je puno draži nego google izgledom. To šta ne izbacuhe suggestion to je zato što je bing za Hrvatsku još uvijek u beta fazi. I još jedna zanimljivost kažu da je M$ monopolist a probajte unijet maps, mail i ostale usluge u bing i google pa ćete vidjet koje rezultate dobijete :))))
I još jedna zanimljivost kažu da je M$ monopolist a probajte unijet maps, mail i ostale usluge u bing i google pa ćete vidjet koje rezultate dobijete :))))
Haha, ovo je strasno. Google uvijek daje na prvom mjestu svoj google mail, google maps. A Bing daje live mail i live/bing maps tek negdje na 5-6 mjestu, na prvim mjestima su google i yahoo... 
Mislim da je dobar dio popularnosti binga leži u njegovoj integraciji sa facebookom. Naime kod svake pretrage na fejsu ima pri dnu opcija Web Results sa par prijedloga, što upućuje da je ujedno napravljena i jedna pretraga na bingu.
Znači svaka pretraga na facebooku je i pretraga na bingu, što uvelike pridonosi statistici... A vjerujem da oni koji nikad nisu bili na bing.com a imaju facebook opet koriste bing, samo integriran u facebook....
Lep je Bing, ali ipak Google je "pametniji" .
No videćemo kako će se razvijati.
Za sada ipak ostajem na Google-u.
Inače od Googla mi samo valja Google search i Gmail.
I ajde Earth je interesantan, mada slike su stare hmm 2 godine?
Sto se tiće karti da su stare 2 god, slazem se, vidim na slici gradiliste u blizini mene a tamo je sada lijepa zgrada. Volio bi da to osviježe.
Hmm imas earth.google.com da skines program pa mozes gledati kartu, inace imas maps.google.com skoro je isto kao earth samo kaj je sve preko weba.
Sto se tiće karti da su stare 2 god, slazem se, vidim na slici gradiliste u blizini mene a tamo je sada lijepa zgrada. Volio bi da to osviježe.
Hmm imas earth.google.com da skines program pa mozes gledati kartu, inace imas maps.google.com skoro je isto kao earth samo kaj je sve preko weba.
Ma, i više od dvije god.. kod mene u Rijeci su gradili novu dvoranu koja je već i par mijeseci godina.. A počeli su sa radovima prije negdje 4-5 god.. Na google earth karti se ništa nije promijenilo.. tak da su barem 4 god stare :/
a Bing ne koristim, na guglu sam još.. google je fleksibilniji i uvijek nađe točno što mi treba.. dok na Bingu (a niti igdje drugdje) to baš i nije slučaj..
Bing jedino jako dobro izgleda, i možda ga zasad jedino iz estetskih razloga budem tu i tamo koristio..