Bill Gates o Windowsima 8

poruka: 30
|
čitano: 3.886
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bill Gates o Windowsima 8".
14 godina
protjeran

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bill Gates o Windowsima 8
Ajar kaže...

ovo je kreatura koja je bogatstvo stekla na ljudskoj gluposti, dok apple iskorištava snobizam. crkva, farmaceutska (uključiv kozmetiku) i industrija "opreme za dojenčad" pojeli su ostao: lakovjernost, strah i opću sklonost samozavaravanju. i što nama ostalima preostaje osim principa?

Cijenim tvoju dobru volju (i principe), ali ovo što si sada rekao nema blage veze s ničim.

Nomen est omen ili kak već ide
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajar kaže...

ovo je kreatura koja je bogatstvo stekla na ljudskoj gluposti, dok apple iskorištava snobizam. crkva, farmaceutska (uključiv kozmetiku) i industrija "opreme za dojenčad" pojeli su ostao: lakovjernost, strah i opću sklonost samozavaravanju. i što nama ostalima preostaje osim principa?

Kupi sebi dnevnik i u njeg' pisi svoje misli{#}

13 0 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

I veliko slovo na početku sledeće rečenice.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

po meni svima nama je trebalo to mišljenje bill-a da se uvjerimo da microsoft neide u propast 

0 0 hvala 0
18 godina
Ajar kaže...

Uh, u sta ti sprdi 4 godine clanstva na forumu :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
zvonac kaže...
Ajar kaže...

Svijet nit nije zamišljen da je svima super, da nema gluposti odnosno ljudske gluposti, ne bi ni nas bilo...

A čuj nekima je i malo previše super,{#} ako pogledaš gospona Steve ili štefeka Ballmer-a njemu je fakat super koji tip da ga nema trebalo bi ga izmisliti.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja stvarno neznam zasto nekima toliko smetaju Windowsi 8, evo ovaj post trenutno pisem sa release previewa

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cadmium kaže...

Covjek je dobro rekao i svaka mu stoji na mjestu.Da vas malo informiram o bilovoj nevinosti: ako znate on je doniro cjepivo bosni (preko one njegove zaklade) da se cijepe novorodena djeca.Rezultat toga je preko 3000 umrle djece od posljedica njegovih vakcina,a ono ostalo je obolilo od vise vrsta autoimunih bolesti.I sada se digla prasina oko toga.A to cjepivo takoder dijeli i po cijelom svijetu koji ga oberucke prihvaca.Tako da ne prihvacate sve zdravo za govoto od tog masona ovaj covjeka.Ako vam se jednog dana rodi dijete s nekim navedenim poremecajem nakon vakcinacije zahvalite svom bilu na odlicnom  windowsu ,ko hebe sto je dijete u kolicima.

U kojem si ti svemiru?! {#} Kakve veze ima vakcina sa Windowsima 8?! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina

Sasvim ste skrenuli s teme.

On topic: isprobao sam Windowse na laptopu i moram reći da je Metro promašaj za uređaje koji nemaju touchscreen. Postoji pak neka verzija klasičnog starta koja nije jednako funkcionalna kao ova sada na Win7. Iako Win8 donosi neke novitete (koji mi se sviđaju) rad na njemu s mišem me jednostavno odgurnuo od njih. Postoji li bar neki veći razlog za običnog korisnika da prijeđe sa sedmice na osmicu?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cadmium kaže...
Znas nismo svi ovce pa da slijepo vjerujemo svemu sto nam se servira.

Pa upravo si povjerovao onome što ti se servira. Ili si bio osobno prisutan kada je Gates držao govor?

Bilo kako bilo offtopic si. Ovdje se priča o nekim drugim izjavama g. Gatesa, s kojima se ovaj puta ne slažem u potpunosti.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 21:22 (rustweaver).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Cadmium kaže...

Covjek je dobro rekao i svaka mu stoji na mjestu.Da vas malo informiram o bilovoj nevinosti: ako znate on je doniro cjepivo bosni (preko one njegove zaklade) da se cijepe novorodena djeca.Rezultat toga je preko 3000 umrle djece od posljedica njegovih vakcina,a ono ostalo je obolilo od vise vrsta autoimunih bolesti.I sada se digla prasina oko toga.A to cjepivo takoder dijeli i po cijelom svijetu koji ga oberucke prihvaca.Tako da ne prihvacate sve zdravo za govoto od tog masona ovaj covjeka.Ako vam se jednog dana rodi dijete s nekim navedenim poremecajem nakon vakcinacije zahvalite svom bilu na odlicnom  windowsu ,ko hebe sto je dijete u kolicima.

U kojem si ti svemiru?! {#} Kakve veze ima vakcina sa Windowsima 8?! {#}

Pa napisao je koja je veza - Bill Gates.

Definitivno se ne slazem sa prvim komentarom koji kaze da je Gates iskoristio ljudsku glupost. Iskoristio je svoju pamet. Ako je njegov uspjeh iskoristavanje ljudske gluposti onda je i svaciji uspjeh to isto. 

U ovom gore citiranom komentaru ima puno istine.

Cesto se Jobsa naziva necovjekom, pohlepnikom, lopovom, covjekom bez morala i to sve skupa najvjerojatnije stoji. Ono sto bode oci je da se Gates naziva nekim filantropom i altruistom. Spominju se njegova ogromna davanja u dobrotvorne svrhe i slicno.

Problem nastaje kad se malo analiziraju ta davanja. Covjek najvise daje novac farmaceutskoj i GMO industriji. Pod izlikom humanitarne pomoci lijekovi i hrana se testiraju na ljudima u zemljama treceg (a i "drugog") svijeta. To su najprljavije sfere politike i ekonomije. Kontrola nad svjetskom populacijom. Svi mi znamo da ova planeta ne moze jos dugo pratiti rast populacije ali tko smo mi da sudimo ko ce umrijeti a tko se nece ni roditi?

S ekonomske strane, ta lova mu se odbija od poreza i pod krinom "dobrotvorstva" ulaze u kompanije u kojima ima vlasnicke udjele, tamo malo propere i onda mu se opet vrati, sve pod budnim okom vlade i njenih agencija.

A o samoj temi, sta reci?  Svaki cigo svog konja hvali.

14 godina
neaktivan
rambox kaže...

A čuj nekima je i malo previše super,{#} ako pogledaš gospona Steve ili štefeka Ballmer-a njemu je fakat super koji tip da ga nema trebalo bi ga izmisliti.{#}

oprostite ali moram:

moze žuti {#}

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

I kakve to veze (sve skupa ,od svih autora) ima s Gatesovim hvaljenjem Windowsa 8?!

17 godina
neaktivan

Inace svi vi koji plujete po ovim kolegama sto napadaju Bill Gates-a, malo si rasmislite o sljedecem:

1) zasto se danas svugdje, pogotovo na mobilnim telefonima-smartphone-ima gura touchscreen kao prioritet

-mig/savjet: otisak prsta na ekranu-osnovna metoda identifikacije

2) zasto on govori o prekretnici,odnosno kriticnoj tocki za Microsoft, kada se govori za Window 8

-mig/savjet: upravo se to sucelje, touchscreen, gura na razvijena-bogata zapadna trzista gdje je kontrola populacije najdalje       otisla, ponajprije zbog standarda populacije, ako na tom trzistu ne prođe sve pada u .........

Optima Telekom 2.048/256 kbps - Bnet Total Tv 2x

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
vombat kaže...

2) zasto on govori o prekretnici,odnosno kriticnoj tocki za Microsoft, kada se govori za Window 8

Da ,pogotovo u Americi ,gdje ti otisak prsta uzimaju tek kad napraviš neki zločin. {#}

Ili ,gdje uopće ne postoji nikakva identifikacijska isprava. I onda se svi čude zašto ima toliko ubojstava (i ostalih zločina) s obzirom na broj stanovnika.

Koja je*ena kontrola populacije?!

Kod nas ,bez toga ,ne možeš ni dobiti osobnu iskaznicu.

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
BlueMax kaže...

I kakve to veze (sve skupa ,od svih autora) ima s Gatesovim hvaljenjem Windowsa 8?!

Nikakve, ali sta se uopce pametno moze napisati o Gatesovom hvaljenju windowsa?

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
vombat kaže...

Da ,pogotovo u Americi ,gdje ti otisak prsta uzimaju tek kad napraviš neki zločin. {#}

Ili ,gdje uopće ne postoji nikakva identifikacijska isprava. I onda se svi čude zašto ima toliko ubojstava (i ostalih zločina) s obzirom na broj stanovnika.

Koja je*ena kontrola populacije?!

Kod nas ,bez toga ,ne možeš ni dobiti osobnu iskaznicu.

Ovo gore je teska glupost i teorija zavjere sa najgorim argumentima koje sam do sad cuo.

No ipak moram malo reagirati i na tvoju logiku.

Kada bi ova glupost bila istinita, u Americi bi i imala najvise smisla jer sluzbeno ne smiju uzimati otiske ako nisi pod istragom. Sta ce im moji otisci kad ih vec imaju u bazi?

15 godina
neaktivan

Ballmer je legenda. Da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

0 0 hvala 0
13 godina

Gil Bates strikes again! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo razmisli o cemu pricas! BlueMax ti je odgovorio.

Inace zasto je to glupost sto sam rekao ? Nitko ne spominje kontrolu u tehnoloskom smislu radi pronalaska pocinitelja zlocina. 

Kada udes u supermarket artikli su poslozeni na odreden nacin ne da bi te uhvatili u kradi vec da bi te kontrolirali-naveli sta,kako i u kojoj kolicini da kupis. A kada govorimo o telefonima, racunalima, internetu...kontrola ide do te mjere da nam je nezamisliva!

Optima Telekom 2.048/256 kbps - Bnet Total Tv 2x

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bill govori o Windowsima.

Linus govori o Linuxu.

Tim govori o Mac OS-u.

Šta ste očekivali da će Bill napravit heel face turn i početi kritizirati proizvod svoje tvrtke kao što je to Wozniak napravio?Wow,velika vijest.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vombat kaže...

Prvo razmisli o cemu pricas! BlueMax ti je odgovorio.

Inace zasto je to glupost sto sam rekao ? Nitko ne spominje kontrolu u tehnoloskom smislu radi pronalaska pocinitelja zlocina. 

Kada udes u supermarket artikli su poslozeni na odreden nacin ne da bi te uhvatili u kradi vec da bi te kontrolirali-naveli sta,kako i u kojoj kolicini da kupis. A kada govorimo o telefonima, racunalima, internetu...kontrola ide do te mjere da nam je nezamisliva!

ajde, trk po aluminijsku foliju i smjesta se baci na izradu jedne kape ako ju već nemaš.

14 godina
neaktivan
vombat kaže...

Inace svi vi koji plujete po ovim kolegama sto napadaju Bill Gates-a, malo si rasmislite o sljedecem:

1) zasto se danas svugdje, pogotovo na mobilnim telefonima-smartphone-ima gura touchscreen kao prioritet

-mig/savjet: upravo se to sucelje, touchscreen, gura na razvijena-bogata zapadna trzista gdje je kontrola populacije najdalje             otisla, ponajprije zbog standarda populacije, ako na tom trzistu ne prođe sve pada u .........

Ko to ostavlja citav otisak prsta na ekranu? Da mi je i to vidjeti.

14 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Ko to ostavlja citav otisak prsta na ekranu? Da mi je i to vidjeti.

Ti, svaki put kad vadis mobitel iz djepa.{#}

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

A taj ekran onda očita i šalje taj otisak ''nekome''. {#} Inače je baš precizan taj ekran ,taman da može skenirati (samo mi to ne znamo) i po tome ose onda prati svakoga. {#}

Dajte molim vas .... dječja maštanja .....

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
BlueMax kaže...

A taj ekran onda očita i šalje taj otisak ''nekome''. {#} Inače je baš precizan taj ekran ,taman da može skenirati (samo mi to ne znamo) i po tome ose onda prati svakoga. {#}

Dajte molim vas .... dječja maštanja .....

samo odgovaram na pitanje.

za ovo ostalo sam vec ranije napisao da su idiotarije.

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

samo odgovaram na pitanje.

za ovo ostalo sam vec ranije napisao da su idiotarije.

Pa nemoj uoće odgovarati i davati novi materijal za nebuloze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 13:27 (kizo2703).
14 godina
neaktivan

aj, necu vise :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kužim ćemu tolika skepsa prema novim Windowsima , meni izgledaju čisto OK, a sam App Store servis je svojevrsni standard u današnjoj ponudi , koji je BTW dobro prihvačen od strane korisnika, tak da ono ne vidim u ćem je problem.

Novo sučelje je nešto na što  manje više svi kritiziraju, osobno ne vidim što je toliko nerazumljivo u istom.

Sve u svem smatram da su Windowsi 8 dobar proizvod.

http://www.norgems.com

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice