Bežični punjači

poruka: 6
|
čitano: 2.090
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bežični punjači".
18 godina
Bežični punjači

Bas mi je palo na pamet kako je ovakvo nesto moglo postojati prije vise od 100 godina zahvaljujuci Tesli ali je novac igrao preveliku ulogu kod onih kojima je ovakvo nesto znacilo propast njihovih tvrtki,ali i besplatna energija za cijeli svijet,poznatih 80:20? Ne bih rekao, prije ce biti 1:99 ,a mozda i manje u korist civilizaciji naspram interesu pojedinaca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Bežični punjači

ovo izgleda prilično dobro, ono dođem doma stavim mob na stol a on se napuni bez da moram koristit punjač

fuck yeah

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bežični punjači

glupost. sad će umjesto n w gubitaka bit n*10 w gubitaka energije. pomnoži to sa stotinama milijuna mobitela i dobiješ globalno rasipanje energije. a sve zbog pohlepe industrije da proda nove punjače i podigne si cijenu dionica.

neka razvijaju i koriste ovu tehnologiju za slučajeve gdje je to potrebno. ovdje to definitivno nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bežični punjači

ma glupost. sta ce to kome? uljenit ce se ljudi. strasno...

niko nece vise bit sposoban furat punjac. i onak svaki dan dopunjavat bateriju nije dobro pogotovo ne svako malo, ak neko zeli punit ima punjac...

ovo bi po mom bilo korisno da radi za prijenosna racunala to je nest kaj se stavlja na stol :P il da ufuras elektricni auto u garazu pa se puni... (negdje u dalekoj buducnosti)

e da ovo tesla vidi bilo bi tužbi... hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bežični punjači
Strontium kaže...

Bas mi je palo na pamet kako je ovakvo nesto moglo postojati prije vise od 100 godina zahvaljujuci Tesli ali je novac igrao preveliku ulogu kod onih kojima je ovakvo nesto znacilo propast njihovih tvrtki,ali i besplatna energija za cijeli svijet,poznatih 80:20? Ne bih rekao, prije ce biti 1:99 ,a mozda i manje u korist civilizaciji naspram interesu pojedinaca..

To sam i ja odmah pomislio!

Dodes kuci i stavis na stol i on se napuni (LOL), a sta ti je tesko stavit ga na stol i pristekat u struju??? Mislim ono potrosis cca 3sec. ,a ustedis ohoho struje.
18 godina
RE: Bežični punjači
Strontium kaže...

Da, slazem se: distribucija energije bi bila besplatna. No sto je sa njenom proizvodnjom? Pa cak i veliki gubici energije pri bezicnoj distribuciji nebi bili problem kada bi se nasao jeftin *izvor* (el. ili kem.) energije.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice