Hvala bogu da su se sjetili ali opet je ovo zakasnjela reakcija. Da su u startu krenuli sa besplatnim licencama, sponzoriranjem developera, kvalitetnim i dostupnim SDK i nizim cijenama flagshipa do sad bi vec bili na 15-20% trzista. I manje bi potrosili.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što fali SDK-u?
A što fali SDK-u?
Pa prvo sto mi pada na pamet je cinjenica da nisu besplatano dali SDK. Pokusavas se probiti na trenutno najunosnije trziste i naplacujes SDK???
Prekasno su se sjetili.
Zasto bi bilo prekasno?
Nije da su propali, dapace sire se, ne nekom warp brzinom, ali WP je trenutno relativno stabilan.
Besplatan je SDK. Vjerojatno misliš na onaj dev acc da bi mogao objavljivati appove. A koliko znam, bilo je akcija i za to, mislim da je bilo 15$.
Besplatan je SDK. Vjerojatno misliš na onaj dev acc da bi mogao objavljivati appove. A koliko znam, bilo je akcija i za to, mislim da je bilo 15$.
bilo je i 8$. pa jel ti jasno onda o cemu govorim? ulazes milijune u marketing a na developerima se cigancis za 8$???
Ma jasno mi je.
Samo sam se pitao što imaš protiv SDK-a... Meni kao laiku izgleda čist ok.
15$ godišnje, ako se ne varam.
Recimo slično je i kod Androida, ali kad jednom platiš miran si do kraja života.
Hvala bogu da su se sjetili ali opet je ovo zakasnjela reakcija. * * *
Ništa nije zakašnjela reakcija, tržište telefona se može samo razvijati i razvijati, nikada neće stagnirati, a u ovom ludom Hyper tempu života ne zna se šta će biti za 6 mjeseci a pogotovo za 6 godina. Nokia je najbolji primjer.
BTW: ovo me podsjeća na nekadašnji rat Netscape Navigator vs. Internet Explorer kada su svi spuštali cijene da bi na kraju mislim prvi MS ponudio svoj IE besplatno.
Prognoziram da će svi budući mobilni OS-ovi biti besplatni.
ajmo žene, majice, licence, vindovsi, gaće, ajmo žene, žene...
Da, da, da, IE je postao besplatan i izdavao se sa sistemom nakon čega je Netscape otišao korak dalje i postao open source projekat danas poznat kao Firefox. Baš me zanima kako će se ova bitka završiti.