Besplatne Windows Phone licence?

poruka: 12
|
čitano: 1.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatne Windows Phone licence?".
14 godina
neaktivan

Hvala bogu da su se sjetili ali opet je ovo zakasnjela reakcija. Da su u startu krenuli sa besplatnim licencama, sponzoriranjem developera, kvalitetnim i dostupnim SDK i nizim cijenama flagshipa do sad bi vec bili na 15-20% trzista. I manje bi potrosili.

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Besplatne Windows Phone licence?

A što fali SDK-u?

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

A što fali SDK-u?

Pa prvo sto mi pada na pamet je cinjenica da nisu besplatano dali SDK. Pokusavas se probiti na trenutno najunosnije trziste i naplacujes SDK???

17 godina
neaktivan

Prekasno su se sjetili.

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Zasto bi bilo prekasno? 

Nije da su propali, dapace sire se, ne nekom warp brzinom, ali WP je trenutno relativno stabilan.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina

Besplatan je SDK. Vjerojatno misliš na onaj dev acc da bi mogao objavljivati appove. A koliko znam, bilo je akcija i za to, mislim da je bilo 15$.

14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Besplatan je SDK. Vjerojatno misliš na onaj dev acc da bi mogao objavljivati appove. A koliko znam, bilo je akcija i za to, mislim da je bilo 15$.

bilo je i 8$. pa jel ti jasno onda o cemu govorim? ulazes milijune u marketing a na developerima se cigancis za 8$???

16 godina

Ma jasno mi je.
Samo sam se pitao što imaš protiv SDK-a... Meni kao laiku izgleda čist ok.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

15$ godišnje, ako se ne varam.

Recimo slično je i kod Androida, ali kad jednom platiš miran si do kraja života.

17 godina
BlueMax kaže...

Hvala bogu da su se sjetili ali opet je ovo zakasnjela reakcija. * * *

Ništa nije zakašnjela reakcija, tržište telefona se može samo razvijati i razvijati, nikada neće stagnirati, a u ovom ludom Hyper tempu života ne zna se šta će biti za 6 mjeseci a pogotovo za 6 godina. Nokia je najbolji primjer.

BTW: ovo me podsjeća na nekadašnji rat Netscape Navigator vs. Internet Explorer kada su svi spuštali cijene da bi na kraju mislim prvi MS ponudio svoj IE besplatno.

Prognoziram da će svi budući mobilni OS-ovi biti besplatni.

Because anything Korea does, Japan does it better.
17 godina
neaktivan

ajmo žene, majice, licence, vindovsi, gaće, ajmo žene, žene...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Envy kaže...
BTW: ovo me podsjeća na nekadašnji rat Netscape Navigator vs. Internet Explorer kada su svi spuštali cijene da bi na kraju mislim prvi MS ponudio svoj IE besplatno.

Da, da, da, IE je postao besplatan i izdavao se sa sistemom nakon čega je Netscape otišao korak dalje i postao open source projekat danas poznat kao Firefox. Baš me zanima kako će se ova bitka završiti. {#}

Windows? B**ch my Arch can do anything.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice