Da da to je ko iPad, ali je iPad bolji ovo je sranje :-D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da da to je ko iPad, ali je iPad bolji ovo je sranje :-D
Trolas malo, jel?
Po cemu si ti zakljucio da je nadolazeci asusov pad losiji od jabucnog?
Znas nekaj kaj mi neznamo ili ipak samo malo trolas po forumu...
reko mu steve :D
reko mu steve :D
edit:za duplu poruku nisam kriv kad sam poslao prvu prikazalo je da nema poruke i ja poslo opet :D
he he teško je biti bolji od iPad lijepog okvira za slike
doduše ako nadoplatiš možeš još ponešto sa njime.
Mah, te tablete ja vidim jedino kao uporabu medu bogatim ljudima koji neznaju sta bi s novcima, prosjecnom korisniku ili poslovnom korisniku to netreba, za net u pokretu ima (ako recimo voli Apple) iPhone i hrpu drugih smartphonea, a za nesto vise od neta imaju hrpe laptopova tipa (opet ako su fanovi Applea) Macbook Pro/Air. Stvarno nevidim zasto bi nekom to trebalo.
Nit je racunalo, nit telefon, preveliko za dep, stvarno mu nevidim svrhu...
ma dajte, pa svi mlate praznu slamu, i ipad i ovaj asusov eee pad su nepotrebni, jer ce kostat ko i netbook, a cemu onda smisao netbooka?
Ovi tableti nisu kompatni kao smartphoneovi, cine mi se nekako neprirodno, ma ne znam...
zbilja me iritiraju...
Da i sad svi oni koji imaju netbooke ispadaju jelenovi, jer navodno tableti su bolji...
Boze koje ispiranje mozga, ove naprave su samo za glupe i bogate
he he teško je biti bolji od iPad lijepog okvira za slike
E baš je to moja sestra rekla kad je prvi puta vidjela ajPed na netu. "isuse kako lijep okvir za slike", ja se odvalio smijat naravno
Puno je 500$ za ovo. Mislim da za te novce možeš uzet netbook koji ima touch screen...
da bude i 3 puta bolji ipad će se ipak bolje prodavati i biti skuplji jer ima slovo i ispred
Ima i ovih za 200 $. :)))