ASP.NET MVC 3 RTM

poruka: 35
|
čitano: 13.422
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ASP.NET MVC 3 RTM".
17 godina
ASP.NET MVC 3 rtm

sad malo gledat što je novo ubačeno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 13:32 (Latz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ASP.NET MVC 3 RTM

Nije da mrzim Microsoft, sam radim u .NET-u, al ono što mi smeta kod Microsofta jeste sljedeće, kad je bio Web Forms u opticaju, hvalilo se do nebesa taj sistem, izašao MVC, sada svi Microsoftovci "pljuju" po nečitkom kodu(view state itd.), a prije se išlo da se brani nečitkost koda..

Isto tako, čitam u Mreži kad je kolega Abrus pisao o SIlverilightu, to se brate u nebese diže kako je Silverlight 1 super, nitko iz reda MS nije rekao nešto protiv Silverlighta 1, a kad je izašao Silverlight 4, tek se onda počelo nabacivat šta prijašnjim verzijama fali..da je tako super Silverlight 1, ne bi bi trebalo 4 verzije :)) šalim se malo..

Zaključak:Budite umjereni u dizanju svoga proizvoda u nebo, bolje mu je tu sa nama na zemlji..:)

0 0 hvala 0
18 godina
RE: ASP.NET MVC 3 rtm
kenom kaže...

Nije da mrzim Microsoft, sam radim u .NET-u, al ono što mi smeta kod Microsofta jeste sljedeće, kad je bio Web Forms u opticaju, hvalilo se do nebesa taj sistem, izašao MVC, sada svi Microsoftovci "pljuju" po nečitkom kodu(view state itd.), a prije se išlo da se brani nečitkost koda..

Isto tako, čitam u Mreži kad je kolega Abrus pisao o SIlverilightu, to se brate u nebese diže kako je Silverlight 1 super, nitko iz reda MS nije rekao nešto protiv Silverlighta 1, a kad je izašao Silverlight 4, tek se onda počelo nabacivat šta prijašnjim verzijama fali..da je tako super Silverlight 1, ne bi bi trebalo 4 verzije :)) šalim se malo..

Zaključak:Budite umjereni u dizanju svoga proizvoda u nebo, bolje mu je tu sa nama na zemlji..:)

Nekad ni sam neznas da moze bolje dok ne probas to bolje. Nekoc davno Nokia 3310 je bio najbolji mobitel uopce. Nismo znali da moze bolje i on je bio IT.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
18 godina
moderator
Re: ASP.NET MVC 3 RTM
kenom kaže...

Normalno da se aktualni proizvodi hvale, bolje da nisu ništa niti radili ako ne vjeruju da su napravili dobar posao.

Također, situacija se mijenja - nešto što je bilo super prije 10 godina, danas nije. Tehnologija napreduje. Pogledaj samo koliko je web napredovao u zadnjih deset godina, normalno je da pojedine tehnologije prate taj tempo.

Domagoj
18 godina
RE: ASP.NET MVC 3 rtm
kenom kaže...

mislim da nije istina; neces vidjeti nekog MS zaposlenika kako "pljuje" po view stateu, nego prije govori o prednostima i manama. Pljuju uglavnom developeri koji ne rade za MS, i iznose svoje osobno misljenje. Treba ipak raspoznati cisto marketinsko (SEO/spamersko) bloganje raznih (ne svih!!) MSovih zaposlenika i MVPova (naravno, nas Domagoj nije u toj ekipi!:), od pravih strucnjaka, nazovimo ih tako, koji argumentirano iznose cinjenice i iskustva (e Domagoj je u TOJ ekipi!).

Niti jedna tehnologija nije sveti (developerski) gral koji ce nam omoguciti da do 12h napravimo posao i odemo doma, a ne visimo na poslu do 17-18h ili kasnije, cak niti Runy on Rails, asp.net mvc, wordpress ili nesto peto. Treba vlastitom glavom razmisliti, dobro prouciti problematiku, raspitati se malo po netu, forumima, blogovima, tviteru, jerbo je sigurno neki pametniji rekao nesto o tome.

ASP.NET MVC je dobar, uvjek se moze i bolje, MS ima odlicnih razvojim alata i tehnologija, ali jako bitno je ne vezati se u potpunosti za jednog vendora, bio to MS, Google, Sun ili neko treci. Ne treba sljepo pratiti ono sto prodajni odjel govori i promice, jer kad-tad to moze doci glave! IMHO naravno :)

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 0:25 (hudo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice