Apple uništava IFA-u

poruka: 241
|
čitano: 35.125
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple uništava IFA-u".
16 godina
neaktivan
Re: Apple uništava IFA-u
ukay1000 kaže...
Fascinantno. Pa Apple radi vecu uslugu Samsungu. Oni bi trebali znati, strucnjaci marketinga i prodavanja muda pod bubrege, da su ovime sami sebi stavili... u usta.

Baš to, dodatna reklama za Samsung

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

Nisam mogao vjerovati ko je napisao članak ali eto :)

ali jedna stvar, sad sve kaj Apple u**e krivo bude to kaj nema Jobsa? Pa kolko se ja sjećam, Apple je tužio Samsung još dok je Jobs bio CEO.

hobi: androidhr.blogspot.com

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Apple uništava IFA-u

Hmmmm... nek ja konzultiram čarobnu kuglu....... vidim..... vidim da.... sad kad je Stiv ošo' Apflin je odj**o karijeru..... it's downhill za njih od sad pa nadalje, pazite kaj vam velim!

D' grejt Wozz i Stiv su bili duša i srce Apple-a (Stiv pogotovo).

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Apple uništava IFA-u

Američki neokapitalizam na djelu.

To nije više u slavu tehnologije nego na slavu čistog monopolizma i straha od konkurencije.

Žalosno je to da moraju to raditi na sajmu tehnologije, gdje bi usporkos idiotskij sudskim zabranama trebalo predstaviti tehnologiju.

Pa onda vi slavite apple kao božanstvenu kompaniju, a u biti ne vidite da ste samo ovce u appleovom toru, bez vlastitog razmišljanja.

( ˘͡ -˘͡)

15 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

da ste vlasnik nekog autorskog prava i da je sud presudio u vasu korist, vi bi pustili da druga firma stvara dobit na vasem pravu?
wtf?

potpis :D
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Apple uništava IFA-u

Jedna stvar je da trollera uvik triba izbjegavat, čist primjer toga..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

da ste vlasnik nekog autorskog prava i da je sud presudio u vasu korist, vi bi pustili da druga firma stvara dobit na vasem pravu?
wtf?

Kojeg to točno autorskog prava?

( ˘͡ -˘͡)
15 godina
Bypass kaže...
Hacker-ri kaže...

wtf?

Kojeg to točno autorskog prava?

Još jedan koji bi volio znati.

@drpetric: Ako može jedna rečenica koje autorasko pravo krši Saamsung.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u
Pa imaju pravo,dobili su tužbu zbog toga jer su ovi iz samsung obični idioti koji ama baš sve kopiiraju bilo uređaj ili potez od applea.ovo je bio nalog da se ukloni taj uređaj s suda pa su ovi uklonili ovdje apple nije ništa pogurao ili slično.

2 22 hvala 0
17 godina
Apple uništava IFA-u

I mislio sam si kupiti Samsung tablet, a sad ću ga definitivno kupiti. Trebate podržati hrabre korejce, a yenkees neka prodaju svoj proizvod svojima, što se mene tiče uopće ne moraju više predstavljati proizvode van amerike.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Još jedan koji bi volio znati.

@drpetric: Ako može jedna rečenica koje autorasko pravo krši Saamsung.

Podsjeća na ipad. Riječi njem. sudca.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
jpelko2 kaže...
Pa imaju pravo,dobili su tužbu zbog toga jer su ovi iz samsung obični idioti koji ama baš sve kopiiraju bilo uređaj ili potez od applea.ovo je bio nalog da se ukloni taj uređaj s suda pa su ovi uklonili ovdje apple nije ništa pogurao ili slično.

Koliko sam ja upućen, a nisam previše, radilo se u sličnosti 10,1" verzije, tako da ne kužim zbog čega su zabranili ovoga. To nije ista kategorija uređaja.

EDIT: @flyboy: ako sam dobro uočio, što je upitno za nekog tko nosi pepeljare, ova manja verzija i ne sliči na iPad, ili to oni zapišavaju teren za budućnost.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 17:11 (mario.L_hr).
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Koliko sam ja upućen, a nisam previše, radilo se u sličnosti 10,1" verzije, tako da ne kužim zbog čega su zabranili ovoga. To nije ista kategorija uređaja.

EDIT: @flyboy: ako sam dobro uočio, što je upitno za nekog tko nosi pepeljare, ova manja verzija i ne sliči na iPad, ili to oni zapišavaju teren za budućnost.

posla po appleu, tko će ga znat...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
htc_fan kaže...

Od kad se opet razboli Steve Jobs Apple je postala veoma glupa firma, ovo je samo marketing za Samsung, ne moze se ovako zaustaviti proizvod, da imam para sutra bih kupio ovaj tablet samo u inat Applu ...

Jesi genije, to se dogodilo prije nego se Jobs umirovio. Ne kuzim u cemu je problem, Apple pokusava dobiti publicitet, što su i uspjeli, a svi hateri kao što je 80% ljudi u ovoj temi samo tome pridonosite. Pa evo, u ime Samsunga i Apple-a, hvala.

15 godina
neaktivan
Ako sam dobro skonta apple je tužio Samsung jer im tablet previše sliči na applov ipad. Pa kakvog bi dizajna trebao biti možda okruglog jer je naravno apple izumio pravokutan oblik ekrana i tableta.
I kako to da tableti ostalih proizvođača ne liče na ipad.
BFBC2: ALIEN464
16 godina
ĐUBRAD
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

@FlyBoy

Znam kak to ide : )

Hm, mislim da je Opel pokrao Mercedes, i Opel ima motor, kotače, volan, sjedala, vjetrobran, retrovizore...
Sličnost je strašna.

Prema Jabuci sam apatičan, al ovo... Rećii ću samo još jednu stvar: Tko visoko leti, nisko pada.

Moj PC  
11 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

Evo prema vijestima -  http://www.engadget.com/2011/09/03/galaxy-tab-7-7-disappears-from-ifa-floor-not-a-trace-left-behin/

Kazu da je galaxy tab 10.1 vec nestao sa prodaje u Njemackoj, a da neki ostali 7.7 tabovi (padovi , kako god hocete) imaju markicu na sebi koja kaze kako uredjaj nece doci u retail prodaju u njemackoj!

{| qu!ck_s!1\/3r |}

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

zasto svih smeta da pravne drzave vani funkcioniraju?

ako je sud donesao takvu odredbu, cemu onda i ovakvi clanci... (mozete pljuvat koliko hocete)...

mozda se apple i osjeca ugrozenim, ali i dalje je pravno legalno tako nesto napraviti...

stupido very much?

15 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

evo krasan takticki potez odozada Applea...takav pede*luk ne pamtim. nadam se da ce ih *ebeno kostati!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

evo krasan takticki potez odozada Applea...takav pede*luk ne pamtim. nadam se da ce ih *ebeno kostati!

Sad apple može napokon iskoristit svoje fraze : (GAY)REVOLUCIONARNE I NEVIĐENE TUŽBE

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
protjeran
Apple uništava IFA-u

Pohvala autoru članka,kao i njegovoj kreativnoj izjavi..{#}. Krigl piva ne postoji pa ga ne mogu častiti.No kako rekoh već,odlaskom Stivice iz Applea,Apple će se svesti na pravu mjeru,a to je:samo još jedan proizvođać kompova i gadgeta.Magija je pukla,"istinska" inovativnost Apple-a je upravo pokazana.Tko ima bolje,popljuj ga prvo za kopiju,potom ga tuži.Naravno,ovo može pokrenuti val tužbi između proizvođaća hardware-a jer lapovi toliko liče jedni na druge,no to se ne će dogoditi,jer druge firme ipak nisu toliko spaljene u glavu,a i prihvaćaju konkurenciju kao nešto normalno.Njemačka je u biti dobro tržište ali ne i jedino,tako da dugoročno neće biti štete(a odu Švabe i preko grane,ako zatreba)._Samsung je tijekom godina pokazao da je žilav i iznad svega kvalitetan igrač,koji za razumnu svotu para nudi vrhunsku robu..dakle GO SAMSUNG...!!!{#} APPLE DROP DEAD..!!{#}

8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u
jadni samsung, treba ih zaliti :D ako je tko kriv onda je to sud, ili je pokvareni Jobs potplatio sudce?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u
ajme meni kojih li gluposti. predvidati da ce apple samo tako propasti, je jednako normalno kao i predvidanje da ce AMD u jednom danu srusiti Intel.
Apple ima ogromnu bazu (vjernih) korisnika i ono sto je njima uspjelo(a drugima nije) , jest da su svoje uredaje okarakterizirali kao stilski dodatak i nesto sto je in. takoder njihove financijski i prodajni rezultati govore koliko se apple treba bojati "konkurencije".
I'll be back
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
ajme meni kojih li gluposti. predvidati da ce apple samo tako propasti, je jednako normalno kao i predvidanje da ce AMD u jednom danu srusiti Intel.
Apple ima ogromnu bazu (vjernih) korisnika i ono sto je njima uspjelo(a drugima nije) , jest da su svoje uredaje okarakterizirali kao stilski dodatak i nesto sto je in. takoder njihove financijski i prodajni rezultati govore koliko se apple treba bojati "konkurencije".

sta bi zenske rekle da je it (IT hahahaha {#})

16 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u
xyan: koliko god se trudio, jednostavno ne mogu skužit smisao tvog posta. Kakve veze boldani IN ima sa IT-om?
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple uništava IFA-u

vjerujem da se otvori tema da je Sanader ukrao nesto nekome, popljuvao bi se jadan covjek ni kriv ni duzan...

ali kad se otvori tema kako je samsung ukrao nesto applu, oni popljuju zrtvu...

i meni je presuda smjesna, ali je i dalje presuda donesena od strane sluzbenog tijela neke drzave...

vi ovdje ustvari opravdavate kradu?!

potpis :D
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
Apple uništava IFA-u

Eh, mogli bi i mi kao susjedi {#}

Mislio sam copy/paste, ali obozavam poruku - u tekstu je pronadjen nedozvoljeni..., pa ga ti pronadji.

Eto linka : http://www.njuz.net/zabrana-prodaje-novog-tablet-kompjutera-u-eu-velika-sansa-srbije/

Ako sam prekrsio kakvo pravilo, a mislim da nisam (bar citajuci pravila maloprije) neka admini obrisu poruku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
xyan: koliko god se trudio, jednostavno ne mogu skužit smisao tvog posta. Kakve veze boldani IN ima sa IT-om?

IT - informacijska tehnologija (ajmo na hrvatskom :D)

inace je ustaljena praksa cura vani da za neki komad odjece kazu da je "it"

17 godina
microman kaže...

Intel nije napuhani balon.

I sam si rekao, Apple je in. Ono sto je danas in, sutra je out.

Jobs je sada out, a njegovi proizvodi ce ga pratiti.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice