Apple pod istragom

poruka: 20
|
čitano: 2.294
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple pod istragom".
17 godina
neaktivan
Apple pod istragom

Hoho pa to nije moguče, pa zar sveti apple?Iznenađen

I'll be back
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple pod istragom

EDIT

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 17:24 (microman).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple pod istragom

Što gospodine artfull imate reći za svoju obranu?

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Apple pod istragom
username kaže...

Što gospodine artfull imate reći za svoju obranu?

Hahah!

Kako je artfull samo postao sinonim za Apple. xD

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Artfull: Ma dajte molim vas... Nesto protiv Stevice ste opet poceli... TO JEDNOSTAVNO nije istina... APPLE je kompanija od Boga dana...
In Control
17 godina
neaktivan
Apple pod istragom

Stvarno nemate pametnijeg posla nego flamati

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple pod istragom

stvarno je grzno i tužno kada neka tako velika kompanija se koristi tako podlim stvarima za dominaciju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
meddle kaže...

A manemojte gospon, sad je ovo spamanje?

A kad se otvori tema u kojoj se apple(i njegovi proizvodi) dižu u nebesa(puno puta nezasluženo), to onda nije spamanje?

Samo neka, treba malo iztražiti tajne uspijeha te famozne jabuke.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 18:04 (microman).
16 godina
neaktivan
Apple pod istragom

artfullov odgovor:

;)

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

2 0 hvala 6
18 godina
neaktivan
Apple pod istragom

lol, a što se tu ima za reći? nek komisije rade svoj posao. Apple drži blizu 30% sveukupno prodane glazbe ( u USA ) a taj udio je bitno veći ako gledamo samo download glazbe u digitalnom obliku , dakle ako zanemarimo fizičke trgovine. U svakom slučaju utjecaj je pogolem pa nek gledaju. Iako ovaj komentar u vijesti na popuste što se amazona tiče neznam na što se odnosi.

Možda su i tražili da se ima ista cijena prema iTunesu kao najvećem distributoru i prema Amazonu, jer nekako sumnjam da je amazon otkidao od svoje ionako tanke marže. Prije će biti da su se muzičke kuće koristile Amazonom i drugima da rade pritisak na apple. Osobno ako mi se tko gadi u ovoj priči to su izdavačke kuće i sasvim sigurno bi ih mnogi autori izbjegli da mogu. Doduše ima i prepohlepnih izvođača s druge strane, al 5-7% koliko ostaje autorima od kolača u klasičnom izdavaštvu bi moglo biti i više da je model fleksibilniji.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple pod istragom

Ne razumijem zasto vi mislite da se ovdje radi o moralu... Zasto mislite da je Apple nemoralan kada radi ovakve stvari, ili zasto mislite da je MS nemoralan kad pokusa progurat IE kroz OS? Sve je stvar biznisa, tu nema nikakvog morala ili ljubavi prema gradjanima/kupcima i drugim tvrtkama...

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Osobno ako mi se tko gadi u ovoj priči to su izdavačke kuće i sasvim sigurno bi ih mnogi autori izbjegli da mogu. Doduše ima i prepohlepnih izvođača s druge strane, al 5-7% koliko ostaje autorima od kolača u klasičnom izdavaštvu bi moglo biti i više da je model fleksibilniji.

Model doista može biti dosta fleksiblniji. Na  http://www.gogoyoko.com/ , 100% profita ide autorima.

18 godina
Assassin kaže...

Ne razumijem zasto vi mislite da se ovdje radi o moralu... Zasto mislite da je Apple nemoralan kada radi ovakve stvari, ili zasto mislite da je MS nemoralan kad pokusa progurat IE kroz OS? Sve je stvar biznisa, tu nema nikakvog morala ili ljubavi prema gradjanima/kupcima i drugim tvrtkama...

kad si jedna od najjačih tvrtki u svijetu i diktiraš svjetske trendove onda moraš biti i moralan.

I'm silicon-based life-form
17 godina
neaktivan
diletant kaže...
artfull kaže...

Osobno ako mi se tko gadi u ovoj priči to su izdavačke kuće i sasvim sigurno bi ih mnogi autori izbjegli da mogu. Doduše ima i prepohlepnih izvođača s druge strane, al 5-7% koliko ostaje autorima od kolača u klasičnom izdavaštvu bi moglo biti i više da je model fleksibilniji.

Model doista može biti dosta fleksiblniji. Na http://www.gogoyoko.com/ , 100% profita ide autorima.

A koliko ce ljudi otici kupovati muziku s te stranice? Ljudima je jednostavnije upaliti iTunes skinuti pjesmu i ona im je odma na iPodu/iPhoneu. Da ne spominjem ljude koji se ne razumiju u informatiku i to im je vec komplicirano... Njima je bitno da imaju nove pjesme pa makar potrosili nesto vise novca. 

Ja recimo nepoznajem niti jednu osobu iz Hrvatske koja je u zivotu kupila pjesmu online, cak i kada spomenem nekome od frendova nesto o tome svi me gledaju cudno, kao ''pa postoji ti limewire, zasto da placam za pjesmu, kod nas jos nije ni pojam da je to ustvari ilegalno...

A sto se tice ove istrage, uopce me ne cudi, tko ne krade i ne zaobilazi zakon danas ce tesko uspjeti, na kraju ce sve zavrsiti ili bez dovoljno dokaza ili ce Apple platiti sumu od par miljuna $ naspram daleko vise zaradenog novca na ovaj nacin... That's the way it is.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
microman kaže...
meddle kaže...

A manemojte gospon, sad je ovo spamanje?

A kad se otvori tema u kojoj se apple(i njegovi proizvodi) dižu u nebesa(puno puta nezasluženo), to onda nije spamanje?

Samo neka, treba malo iztražiti tajne uspijeha te famozne jabuke.

Nemam ja nis protiv ove teme niti novosti ali postovi tipa "Kaj bu rekel Artful" i "Ohoho presveta jabuka" samo poticu raspravu tipa moj tata je jaci.

16 godina
neaktivan
Apple pod istragom

Kao da su oni jedini, nitko nije anđelčić

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sto je vise kleveta i lazi, to je nama nas Apple drazi!!!
18 godina
Apple pod istragom

Uff, konacno jedna pozitivna stvar od svih silnih vijesti... :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Uff, konacno jedna pozitivna stvar od svih silnih vijesti... :D

A to bi bila?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
Sto je vise kleveta i lazi, to je nama nas Apple drazi!!!

Drže Tito, ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela!!!!

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice