App Store u Windowsima?

poruka: 37
|
čitano: 3.948
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "App Store u Windowsima?".
16 godina
Re: App Store u Windowsima?
wyks kaže...
alen-c kaže...
Apple je kreirao

sistem naplate, kroz koji i sam zarađuje a zarađuju i programeri i to sve skupa na najelegantniji moguci nacin

Kreirao sustav naplate LOL.

Diona, piksla pekmeza, baka Jelica iz Starih Mikanovaca uzgaja šljive, koje proda Podravci, Podravka napravi pekmez te ga proslijedi Dioni.

Diona stavi određenu maržu i proda pekmez meni koji na najelegantnji moguci način pojede pekmez u palačinki.

Zašto isticati nešto što je temelj svake fuckin transakcije od kad je Kain Abelovom malom prodo kozu?

To me podsjetilo na vic.

Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi: 
- "Haso, jel bi ti pojeo ovo govno za 1000 eura?" 
Misli Haso: 
- Jeste gadno, ali malo potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. 
- "Pristajem!" 
Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli: 
- Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života. 
Misli i Mujo: 
- E jesam glup! Ovaj je malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će: 
- "Mujo, a jel bi ti pojeo ovo govno za 1000 eura?" 
- "Bih!" 
I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso: 
- "E moj Mujo što smo blesavi, obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio." 
- "Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!" 

{#} {#}

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

lol, to sta je apple poceo naplacivati nesto sto je na linuxu vecinom besplatno ne znaci da je ista napravio, digitalna distribucija sa naplatom postoji duze nego appleov app store

Ti uopce nisi pohvatao šta sam htio reci. Nije Apple izmislio naplatu i digitalnu distribuciju. Apple je kreirao

sistem naplate, kroz koji i sam zarađuje a zarađuju i programeri i to sve skupa na najelegantniji moguci nacin

sustav naplate i sustav organizirane kupovine nije isto.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...
Clone kaže...

Kako su oni jadni, pa zaboga umjesto da cjelo vrijeme kopiraju nekoga. A zasto nebi nesto sami izmislili, bili malo kreativni, sjeli pa sebe upitali sto je to sto ljudi trebaju, sto ljudi svakodnevno koriste ili sto bi im bilo korisno, zasto nemaju niti jednog inovativnog radnika, nego samo hrpu programera koji delaju kopirke tuđih inovacija. UUUu app store, cudo bozje, i kaj ce na njemu stavit, hrpe svojih junk gluposti iz MS-a, mozda tu i tamo koji program od neke programerske grupe (ko npr. angry birds sto vec vidim na slici), itd.. Svasta...

Psssst I-funboy...

I da,Apple je najveći copy/paste maher....

Molim vas, naucite vec jednom da se pise FANBOY!

funboy je inace nesto kao metroseksualac..

16 godina
neaktivan
App Store u Windowsima?

Citao sam i nesto pisao o istome app store-u prije par dana vezano uz neke novitete za Win 8.

Nije vazno tko je prvi implementirao tako nesto u OS, vec mi je vazno da stvar radi kako treba.

Istu stvar imam na Ubuntu i radi savrseno. Sve vazne aplikacije su mi na jednom mjestu i lako se dolazi do njih......prakticno i jednostavno tako da se veselim tome potezu iz MS-a.

Neka jos omoguce pisanje na ext3/4 tako da mi je lakse "komunicirat" izmedu Linuxa i Windowsa (trenutno je moguce samo citanje uz neke alate), izbace registry i po mogucosti malo snize svoju cijenu da ljudi ne skidaju neke warez verzije vec da si kupe OS. Vjerujem da bi svi kupili OS da ima malo pristupacnije cijene. Ubuntu je besplatan, a meni imho bolji nego Win....tako da onda i MS moze bar snizit cijenu OS-a ako nista drugo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mm da ,najbolje da M$ napravi svoju verziju Linux OS-a i da (naravno) bude besplatan!! {#}

Čisti SF!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 15:31 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Mm da ,najbolje da M$ napravi svoju verziju Linux OS-a i da (naravno) bude besplatan!! {#}

Čisti SF!!

Hehehe...potpisujem ovo boldano! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Sada se zna napokon zna i pravo ime budućeg ''App Store-a'' - Windows Store ,kao i njegove funkcije.

Korisnici će mogu pregledavati i ocjenjivati aplikacije.
Svi komentari će biti dostupni drugim korisnicima.
Korisnici će mogu slati izvješća o problemima direktno programerima.
Aplikacije će se filtrirati prema cijenama ili kategorijama.

Aplikacije će se filtrirati po:

Minimalni sistemski zahtjevi
    EULA
    Potrebne komponente za aplikaciju (Webcam ,GPS ...)

Kategorija i opis
    Primjena i funkcionalnost aplikacije
    Ocjena sadržaja
    Po screenshotovima
    Link na site ili forum za podršku i kvaliteta podrške
    Vrste podržanih arhitektura (x86, x64, ARM, ili neutralni)
    Popis poboljšanja u verziji (change log)

Windows Live ID će biti obavezan za Windows Store.

Inače ,već u buildu 7955 u System32 čekaju spremni dll-ovi za store!

Izvor - windows8italia

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 2:01 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice