Android Market na 50.000

poruka: 40
|
čitano: 4.644
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android Market na 50.000".
18 godina
neaktivan
RE: Android Market na 50.000
grimyHR kaže...

a sta te sprjecava da stavis android na hd2?

možda HTC?

Ovo je moj potpis...
17 godina
protjeran
dantex kaže...
grimyHR kaže...

a sta te sprjecava da stavis android na hd2?

možda HTC?

ne sprjecava, android moze bootati sa memorijske kartice bez problema

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
Android Market na 50.000

Jesi ti napravio? Neznam da su uspijeli portati Android OS na HD2?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
a moguce da sam se zajebo, znam da xdandroid radi na hd, tp, diamond, tp2, diamond2... za hd2 nisam siguran
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
dantex kaže...

i priznajem android market je još mlad no za godinu - dve će imat 250 000 aplikacija od kojih će bar 100 000 biti one korisne 75 000 kak tak i 75 000 jadne tipa upaljač

Bit će zanimljivo kad android telefoni još pojeftine, kad će ih biti moguće kupiti za 1 kunu uz pretplatu 60. 

16 godina
neaktivan

oko 60% aplikacija je besplatno ali postoji način kako skinut one koje se plaćaju besplatno bez ikakvog hakiranja

16 godina
neaktivan

na hd2 radi android ali samo verzija 1.6

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 18:41 (voyager).
17 godina
voyager kaže...

oko 60% aplikacija je besplatno ali postoji način kako skinut one koje se plaćaju besplatno bez ikakvog hakiranja

Ako želiš skinuti neku aplikaciju koje nema na marketu, a znaš joj ime, samo odi u google i upiši "ime aplikacije.apk" i vjerojatno ćeš ju naći. Ja sam tako već dosta programa i igri našao samo treba malo kopati. Jedino što trebaš imati instalirano je program za instaliravanje aplikacija, tipa besplatni "eoeappinstaller pro" koji ti sam nađe te .apk datoke na kartici i lijepo ih instaliraš kao da si ih skinuo sa marketa.

16 godina
neaktivan

ma znam ja to sve ali sad možeš skidat s android marketa aplikacije koje se plaćaju besplatno!!!  baš sam to isprobo prije par dana i uspjelo je ako te zanima stavi ću ti link ali nažalost moraš rootat mobitel ja imam nexus one nije ga bilo teško rootat

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:45 (voyager).
17 godina
Android Market na 50.000

Aha, to je neš drugo onda...al ne da mi se rootat desire a ionako sve na google-u nađem što mi treba pa mi nije problem. 

Nego skokni na ovu temu i malo postaj  svoje najdaže programe/widgete Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice