Android bolje od iPhonea

poruka: 204
|
čitano: 52.172
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android bolje od iPhonea".
15 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

to je vjerojatno zbog toga što android mobitela ima već oko 50 a apple ima samo 3g i 3gs

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Android bolje od iPhonea
voyager kaže...

to je vjerojatno zbog toga što android mobitela ima već oko 50 a apple ima samo 3g i 3gs

a 2g (prvi)

15 godina
protjeran
naravno da iphone moze reproducirat flac. sta god mozes na androidu mozes i na iphoneu.
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
naravno da iphone moze reproducirat flac. sta god mozes na androidu mozes i na iphoneu.

Bez jailbreaka? Otkad to? Čak ni iTunes uopće ne prepoznaje FLAC

15 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

Interesantno je kako iPhone izazove ovakvu pažnju.

Previše o iPhoneu priče a premalo o Androidu... samo dokazuje da vas uopće ne interesira Android već samo iPhone, iPhone i iPhone.... a šta ćeš barem se družimo xD

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rekao sam da moze iphone. iphone je i nakon jb-a i dalje iphone ako te to buni.
15 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Interesantno je kako iPhone izazove ovakvu pažnju.

Previše o iPhoneu priče a premalo o Androidu... samo dokazuje da vas uopće ne interesira Android već samo iPhone, iPhone i iPhone.... a šta ćeš barem se družimo xD

Dapače, mene vrlo interesira Android ali je priča već bila započeta u vezi iPhonea kad sam došao.

ansha kaže...
rekao sam da moze iphone. iphone je i nakon jb-a i dalje iphone ako te to buni.

Bravo.

16 godina
neaktivan

ja na tvom mjestu ne bih isticao WinMobile kao neku mobilnu platformu od koje se svima tresu gace

i otkud si taj FLAC izvukao majke ti :-)))

e to mi jos treba na iphoneu pa da budem kompletan

15 godina
protjeran
jel ima na androidu aplikacija za pretvorit telefon u wireless hotspot? pretpostavljam da ima, to mi je jedna od vaznijih stvari koju iphone obavlja savrseno.
15 godina
neaktivan
axis kaže...

ja na tvom mjestu ne bih isticao WinMobile kao neku mobilnu platformu od koje se svima tresu gace

i otkud si taj FLAC izvukao majke ti :-)))

e to mi jos treba na iphoneu pa da budem kompletan

Pa zato što tupite o iPhoneu kao najboljem telefonu za multimediju a ja na njemu ne mogu slušat svoju kolekciju glazbe, za razliku od Windows Mobile koji to može bez problema. Jesi ikad uopće koristio WinMo? Nije provokacija, najnormalnije pitanje budući da ja ne vidim što toj platformi toliko fali. Mora da sam blesav

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
jel ima na androidu aplikacija za pretvorit telefon u wireless hotspot? pretpostavljam da ima, to mi je jedna od vaznijih stvari koju iphone obavlja savrseno.

Ne znam. Znam da na WM ima i stvarno mi je dobro došlo par puta

15 godina
protjeran
imam winmo 6.5 uredjaj i u usporedbi sa iphoneom je mucenje tesko. sve sta mogu na njemu mogu puuuno brze i lakse na iphoneu.
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
imam winmo 6.5 uredjaj i u usporedbi sa iphoneom je mucenje tesko. sve sta mogu na njemu mogu puuuno brze i lakse na iphoneu.

Ne znam, ja sam kad sam kupio svoj mobitel još neko vrijeme uspoređivao s iPhoneom i bili su mi tu negdje po intuitivnosti i tome, ali nakon par tjedana navikavanja ga ne bih mijenjao da mi platiš. iPhone je jednostavno pretjerano pojednostavljen i prenekonfigurabilan za moj ukus. Sa WM možeš napravit čuda ako se potrudiš. Cijela sučelja mijenjat itd, sve složit po mjeri. Na iPhoneu mogu promijenit raspored ikona, jeii... Nekako mi je logičnije da prilagodim mobitel sebi nego sebe mobitelu, kao što bih s iPhoneom morao.

A ako mu staviš i neki dobar ROM može se dosta i ubrzat itd, iako bi se možda moglo reć da je to slično jailbreaku.

15 godina
protjeran

Evo ti par primjera customizeanja sucelja, promjene nisu samo kozmeticke vec se moze birat i velicina i broj ikona na jednom screenu i nacin scrollanja i sta god ti padne na pamet. Naravno postoje i animirane pozadine...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 22:24 (ansha).
15 godina
neaktivan
ansha kaže...

Evo ti par primjera customizeanja sucelja, promjene nisu samo kozmeticke vec se moze birat i velicina i broj ikona na jednom screenu i nacin scrollanja i sta god ti padne na pamet. Naravno postoje i animirane pozadine...

I opet je to ništa prema WM-u, a vjerojatno ni Androidu. Pogledaj SPB Mobile Shell: http://spb.com/pocketpc-software/mobileshell/

A što se tiče HTC-a i još par uređaja na kojima radi TouchFLO 3D i Sense, oni se isto mogu jako puno moddat i složit i vizualno i funkcionalno.

Ne znam točno što se sve može na iPhoneu moddat ali koliko sam vidio ništa od toga nije ni blizu ovih gore stvari, a siguran sam da takvih ima još. A bez jailbreaka na iPhoneu ne možeš ništa mijenjat

edit: zaboravio sam one manje aplikacije koje isto mogu svašta mijenjat, recimo start meni se može napraviti da bude kao na PC-u što meni odlično paše, otvoreni programi poredat u taskbar k'o na PC-u itd...

edit2: sad vidjeh tvoje slike, stvarno lijepo izgledaju ali opet je to isti k****, da prostiš na izrazu

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 22:30 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

@ansha - ova treća slika je prezakon, jesi li ih možda isprobao ili si ih čisto ovako stavio?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 22:29 (Dom031).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

Stvarno fora izgledaju, pogotovo prva ali to je najobičnije mjenjanje tema.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
protjeran

Probao sam samo ovu fallout temu, ima ih mali milijun, ove sta sam stavio su samo promijenjene ikone i pozadina (fallout ima animiranu pozadinu), al ima ih sta totalno promijene sucelje.
Postoji i htc-ov sense ui za iphone :)

EDIT: a mozete vasu igrackicu pretvoriti i u vistu XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 23:09 (ansha).
15 godina
neaktivan
ansha kaže...

Probao sam samo ovu fallout temu, ima ih mali milijun, ove sta sam stavio su samo promijenjene ikone i pozadina (fallout ima animiranu pozadinu), al ima ih sta totalno promijene sucelje.
Postoji i htc-ov sense ui za iphone :)

EDIT: a mozete vasu igrackicu pretvoriti i u vistu XD

E, to je već nešto... Ali WinMo je i dalje jači, i to odavno: http://www.downloadsquad.com/2007/06/11/how-to-make-windows-mobile-more-like-windows-mobile-minute/ Pogledaj datum članka :P

Za Sense nisam znao... Ali čemu to ako su iPhone-ov OS i sučelje toliko nadmoćni? Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 23:53 (Mirko935).
15 godina
protjeran
Mogucnost izbora nije dobra? Ko kaze da je sucelje nadmocno?
Uostalom pitaj onog ko je napravio mod a ne mene.
Jedino symbian ui za iphone jos nisam nasao, al sigurno je neki ludonja i to napravio.
16 godina
protjeran
Android bolje od iPhonea

Više ljudi me pitalo za dodatke u cydia.

Po meni najbolji izvori su: (morate ih ručno dodati jer nisu dio osnovnog  paketa) - ROCK je bolji od Cydia (instalirajte ga pomoću cydia ako ga ne koristite)

cydia.xsallize.com

sinfuliphonerepo.com

cydia.hyckulo.us

Programi koje možete naći i koji provjereno rade bez problema uz malo resursa.

Proswitcher- za multitasking, ima raznih ali po meni je ovo najbolji program (radi savršeni i nikada mi se nije srušio program)

aTimeTool - (potražite cracked verziju jer se inaće plaća) Omogućava da postavite automatski paljenje i gašenje (dan u tjednu, vrijeme...) za WiFI, GPS, sam uređaj...

Installous- ali samo verziju 3 i to isključivo od cydia.hyckulo.us (zadnjih dana izvor ima problema pa pokušajte kasnije) Inače sve to možete skinuti i ovdje ali onda morate spojiti na komp da možete prebaciti http://apptrackr.org/

Android Lockscreen (ili tako nekako) - fora zaključavanje

CIA lockscreen

2 programa (počinju sa I) omogućavaju da na jednu stranicu možete staviti neograničen broj aplikacija (npr. 1- glavna, 2-programi, 3-faks, 4- igrice i  nema više traženja)

naravno winterboard

Dalje mi se ne da pisati... uglavnom imate sve tamo i na youtube pa isprobajte što vam treba.

E da netko je pitao da li možete napraviti wifi ad hoc.- program je MyWiFi (ima crackana verzija i radi savršeno)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 0:29 (Simbamef).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Mogucnost izbora nije dobra? Ko kaze da je sucelje nadmocno?
Uostalom pitaj onog ko je napravio mod a ne mene.
Jedino symbian ui za iphone jos nisam nasao, al sigurno je neki ludonja i to napravio.

Ja sigurno nisam ni jedno ni drugo rekao, ali bilo ih je sa svakojakim izjavama.

I čemu takva agresivnost? Vi, appleovci, sve nešto nervozni ljudi

16 godina
protjeran
Android bolje od iPhonea

Malo sam prolistao prijašnje stranice...

Nađite mi barem 10 :) android app koje su korisne i grafička napredne kao app na iphonu 

Ovo su im TOP app Belji se

http://www.android.com/market/paid.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Apple iPhone je kao dječak koji pobjeđuje u paraolimpijadi u šahu...

Koliko god njegov nesazrio mozak pobjeđuje protivnika, nema pomoći kad je zaostao...

A zaostaje za Androidom...

Zašto će Android pobjediti Apple OS? Zato što je Open Source i Free Developeing Friendly...

Da je Symbian to prije shvatio, nebi se počeo gasiti u svom vrhuncu...

Primjer toga je Fennec koji je prvobitno predviđen za Symbian, a na kraju totalno odbačen i za Symbian,

i za Apple OS, i za Win OS, te će biti dostupan (bar za sada) samo za Linux odnosno Android OS...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
surki kaže...

ne pljujam ja po nikome i po nicemu. ako ti svako misljenje koje nije afirmativno nazivas pljuvanjem - tvoj problem. iPhone sam imao a sad ga nemam. imam nesto sto smatram nijansu boljim i puno prakticnijim.

Ma prihvaćam ja svačije mišljenje nego imam osjećaj ko da igraju Dinamo i Hajduk ili kao da se prepiru developeri iPhonea i ostalih.

Ja volim apple, nisam neki zagriženi ljubitelj al mi je ok. Ne vjerujem da je iPhone najbolji telefon al sigurno nije loš..

Najzagriženiji hejter iPhonea je Danny a on ga je počeo braniti :)

Prvi iPhone je sranje teže, 3g je onak, a 3gs je već bolji, novi možda bude dobar..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 0:50 (DadoZG).
17 godina
neaktivan

A gdje su nestali moderatori ovog foruma??  Ovo u što se forum pretvara je smiješno, klinci se prepiru sa klincima, starci se prepiru sa klincima, a najžalosnije je što se starci prepiru sa starcima  (pod prepirkom mislim "off topic" diskusije).

Već sam sam sebi dosadan sa gizmodom, ali neka odgovorni prouče njihove "kvalifikacije" za mogućnost komentiranja članaka. Da se to uvede ovdje, mislim da bi 10% ljudi "prošlo".  Barem bi forum bio kvalitetan.

A što se tiče ove teme, u prvih 10 postova je rečeno sve, ostalo je mlaćenje prazne slame..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

A gdje su nestali moderatori ovog foruma??  Ovo u što se forum pretvara je smiješno, klinci se prepiru sa klincima, starci se prepiru sa klincima, a najžalosnije je što se starci prepiru sa starcima  (pod prepirkom mislim "off topic" diskusije).

Već sam sam sebi dosadan sa gizmodom, ali neka odgovorni prouče njihove "kvalifikacije" za mogućnost komentiranja članaka. Da se to uvede ovdje, mislim da bi 10% ljudi "prošlo".  Barem bi forum bio kvalitetan.

A što se tiče ove teme, u prvih 10 postova je rečeno sve, ostalo je mlaćenje prazne slame..

Pa normalno, šta nije svaka tema s ovom tematikom takva?

Ali nije sve tako crno, evo, danas sam naučio da postoji HTC-ov Sense za iPhone Osmijeh Uostalom, ne mogu ne reagirati kad netko napiše "kristalno čista slika" na iPhone a većina smartphonea više klase je bolja u tom pogledu unazad 2-3 godine. Moram čovjeku pomoći da se izbavi iz zablude

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 1:03 (Mirko935).
17 godina
Android bolje od iPhonea

Evo da se vratim na temu i malo pohvalim :)

Meni je danas dosao HTC legend...

Android (po meni) kombinira ugodan UI iPhone-a, ukljucujuci multitouch, fluidnost jada jada, a sa druge strane slobodu koju nude ostali.  

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Prvi iPhone je sranje teže, 3g je onak, a 3gs je već bolji, novi možda bude dobar..

S time da sve što ima 3gs je mogao imati i prvi iPhone.

Kao što sada u os 4.0 ubacuju featurse koje je 3gs davno trebao imati, dok neke još uvijek zaobilaze.

Nisu mi jasne one izjave u vezi flasha/multitaskinga i jailbreaka.

Jel to zbilja radi tako dobro kao što kažete?

Gledano čisto objektivno malo mi je čudno da jedni kažu da te funkcije loše rade i blokiraju sistem dok drugi govore o savršenom radu bez blokadi.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

evo jedan mali offtopic i da kažem nešto o multitaskingu na ajfonu 3gs ver.3.1.2

imam instaliran progrma koji se zove backgrounder i radni dobro svoji posao u multitaskingu

nemoraju se potpuno gasiti aplikacije nego se mogu poslati u background da rade i kad se ponovno pozivaju tj. pokreću momentalno se vraća nazad i nastavljaš sa radom tamo gdje si stao

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice