Android bolje od iPhonea

poruka: 204
|
čitano: 52.175
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android bolje od iPhonea".
16 godina
neaktivan
RE: Android bolje od iPhonea
ansha kaže...
@axis
da ga nemam dovoljna bi mi preporuka za kupit ga bilo to sta likovi kao sta si ti kazu da treba biti idiot za kupit ga XD

@ansha daj molim te pisi mi jednostavnije, triput sam morao procitati da shvatim ovaj pluskvamperfekt

znaci da bi podlegao/la mom misljenju

17 godina
neaktivan

Stavish ga u ignore i miran si od njegovih genijalnih izjava ;)

16 godina
protjeran
ansha kaže...
Nokia N8 nece imati odvojivu bateriju XD
Vidjeli su u 3 godine da ne mogu konkurirati pa rekli ko zna, mozda se iphone prodaje jer ima integriranu bateriju pa ajmo i mi probat hehehe..

http://thenokiablog.com/2010/05/02/nokia-n8-battery-removable/

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
protjeran
da ti objasnim slikovitije, kad meni moj poznanik koji je idiot kaze da ne gledam odredjeni film, onda cu gotovo sigurno pogledati taj film koji ce gotovo sigurno biti odlican.
17 godina
neaktivan

Hahahahhahaaahhah

Jooooooooooooooj Ansha ;)

Kralj si al svejedno ostaje u blocku ;)

I otkud ti da pratis vijesti o nokiji?

Nemoj odgovarati jer svakako necu vidjeti ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Stavish ga u ignore i miran si od njegovih genijalnih izjava ;)

tvoje nisu toliko genijalne, ali ti se trud ne moze osporiti :-)

17 godina
neaktivan

Ovo je bio kompliment?

16 godina
neaktivan

@ansha

ma naravno nista ja nisam shvatio sto ti zelis reci

:)

16 godina
neaktivan

@logic

nije kompliment samo primjecujem da se trudis

15 godina
protjeran
@grimmy
your point? pa tako i iphoneu mogu zamjenit bateriju ccc...
17 godina
neaktivan

Bas si zlatan ;)

to mi je dovoljno da me motivise da nastavim ;)

17 godina
Android bolje od iPhonea

Neda mi se sve čitati ali mi je drago zbog Androida, odnosno da ovi ne budu puni sebe (više nego treba).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

drago mi je da ti mogu pomoci

ako sto ustreba ... samo reci:)

16 godina
protjeran
ansha kaže...
@grimmy

da, dva sarafica su isto kao i ovo :D

jesi pametan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 18:18 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea
hehe, Nokia nije u stanju integrirati bateriju i prilagoditi je kucistu iz prve al očigledno radi na tome, trude se... vjerujem da će uskoro i u tome kopirati apple. :D treniraju korisnike.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
surki kaže...
Asterix kaže...

Android je platforma koja će spustiti umišljene jabučare na zemlju.

nece. i prije androida postojale su bolje platforme i bolji uredjaji od iPhonea pa je ovaj ipak no1.

ma po cemu je iPhone n1 ? LOL

kakvo bulaznjenje.... android + snapdragon = vrh,,, a tu su i windowsi sa snapdragonom ispred... pa onda dodje ajfon....

16 godina
protjeran
artfull kaže...
hehe, Nokia nije u stanju integrirati bateriju i prilagoditi je kucistu iz prve al očigledno radi na tome, trude se... vjerujem da će uskoro i u tome kopirati apple. :D treniraju korisnike.

nadam se da ovo sto si sad rekao nikada nece postati istina

16 godina
protjeran
Z3k0 kaže...
TranceMight kaže...
bespa kaže...

"kad tad" osim ako konkurencija nastavi raditi loše Smijeh  i dozvoli da se iPhone izdvaja koječime, tako recimo zadnje 4 godine svi se novi mobiteli uspoređuju sa iPhone, sigurno ne bez razloga. A sam iPhone se uspoređivao sa kamenom. Smijeh

mobitela boljih od iphonea je jako puno, iskreno neznam tko usporedjuje s iphoneom masine poput desire, valjda lajci.... a lajka je najvise....

Laici kažeš - misliš na ljude koji kupuju takav uređaj jer ga žele koristiti za ono čemu je namjenjen (za "laike" je to telefoniranje, pristup mailu, pristup webu i sličnim internet sadržajima, eventualno navigacija - odnosno stvari koje nisu same sebi svrha ...) ?

Fascinantno je koliko na ovom forumu ima ljudi kojima taj koncept korištenja uređaja (kao suprotnost konceptu svršavanja nad specifikacijama koje vide na papiru) nije poznat. E pa svim "naprednim korisnicima" (da tako nazovem ovog gore i sve slične koji za sebe tvrde da nisu "laici") jedna novost - "laici" su ljudi koji većinom KUPUJU ovakve uređaje (u ovom primjeru pametne telefone), jer im trebaju za posao koji im donosi novce. I zato gledaju da uređaj bude UPOTREBLJIV, kako bi što efiksnije mogli obaviti svoj posao i zaraditi još više novaca u još manje vremena.

A svi ostali kojima je desire "mašina" - samo uživajte, i ja sam nekad bio takav - ali jednog dana ćete se probudit u stvarnom svijetu, i možda shvatite da je mobitel samo alat koji služi da obavite ono šta stvarno trebate što brže i jednostavnije, kako bi vam ostalo što više vremena za bitne stvari u životu.

Sad malo da se vratim na članak - ključni detalj u članku je taj da se istraživanje odnosi na tržište SAD-a. Tamo je Motorola još uvijek pojam za mobitele (šta mislite da bi Motorlina divizija koja proizvodi mobitele uopće preživjela da nije američkog tržišta) - a Motorola je izbacila mobitel(e) sa Androidom - matematika je jasna... pozdrav

Ne da je Desire mashina, nego puno mocniji od iphonea i sto god ti reko, tvrdio i znao, nemozes reci suprotno...

Motorola = odlican hardware a danas s najboljim softwareom, zakljucak ? best buy....

pa pa

sam ti razmisljaj, neki koriste i rade :))))

16 godina
protjeran
DadoZG kaže...

A zakaj svaka tema mora preći u prepucavanje?

Zakaj svako tko ima iPhone mora bit jadan ovima koji ga nemaju?

Činjenica je da su svi pametni telefoni pametni i da će si ljudi odabrat ono kaj hoće.

Upravo tako... svi su pametni telefoni pametni...

osim iPhonea... koji nije pametan, neg se samo pravi kao da jest.... to upravo i jest njegova mana... nije to smartphone, ne dok ne bude dobio multitasking....

17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ansha kaže...
@grimmy

da, dva sarafica su isto kao i ovo :D

jesi pametan...

Sviđa mi se upozorenje u filmiću.

Imaš osječaj kao da rastavljaš atomsku bombu. :)

Mada razočaralo me kad ga je otvorio.

Očekivao sam vilenjake, zlatnu prašinu ili bar medvjediće dobrog srca, a kad ono najobičnija mašinerija. šmrc.

Pa to uopće nije magično. LažoviViče

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan

Smijesni su mi ovi useri iPhone-a, svi se drze ko da su primili Boga za jaja! :)

No vrijeme je za budjenje jer je iPhone bio no.1 u proslosti i oni tamo zive jos uvijek zive no gazi ih tehnologija i vrijeme, u sadanjosti su se stvari promijenile i Google je novi Bog!

17 godina
neaktivan

Google je odavno bog samo je prosirio parohiju ;)

15 godina
protjeran
DadoZG kaže...
surki kaže...

cinjenica je da iPhone bas i nije pametan :)

Upravo o tome pričam ( sve mora bit prepucavanje bez pametnih argumenata ).

Onda nemoj imati iPhone.

Meni je dovoljno pametan a ne pljujem po ostalima.

ne pljujam ja po nikome i po nicemu. ako ti svako misljenje koje nije afirmativno nazivas pljuvanjem - tvoj problem. iPhone sam imao a sad ga nemam. imam nesto sto smatram nijansu boljim i puno prakticnijim.

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

U jbt logic gledam ja koji je sad ovaj..zbog avatara jel..

Jel ti to sin?

Svaka čast apple-u što su došli do toga da jedan njihov uređaj uspoređuju sa cijelom platformom..iako ja ne bih nikad uzeo iPhone..

apsolutno moje razmisljanje, samo bi ja dodao "nikad vise".

15 godina
protjeran
666zgb kaže...

Smijesni su mi ovi useri iPhone-a, svi se drze ko da su primili Boga za jaja! :)

No vrijeme je za budjenje jer je iPhone bio no.1 u proslosti i oni tamo zive jos uvijek zive no gazi ih tehnologija i vrijeme, u sadanjosti su se stvari promijenile i Google je novi Bog!

ma da, google godisnje proda mobitela ko apple u 2 sata.

17 godina
neaktivan

Mislim da su komentari ovakvi i desetine postova prije obicno pljuvanje po iPhoneu. Ja nikad, ali nikad nisam ranije imao ovu platformu, te iz tog razloga se nisam smatrao kompetentnim da pljujem po njima. Meni je android drag ali mi je za sada iPhone OS ipak malkice bolji. Jos nisam koristio desire ili nexus i mozda bih promijenio favorita, samo kazem da je za sada meni iPhone ipak  bolji u poredjenju sa prvim verzijama androida ali sudeci po ne tako dobro rijesenom multitaskingu i kada se sjetim ledjenja i jos nekih problemcica mogu reci da je to bio najbolji telefon do tada. I istinu da kazem, probavao sam nocima i nocima razne romove za android pa i portovane hero romove u to vrijeme pa ovo pa ono i na kraju legnem u 3 a na posao u 7 ( ustajem u 6 naravno ).

Mnogi kazu da nije upotrebljiv iPhone bez jailbreaka, ( ovo nisam bas najbolje razumio ).

G1 je zaista upotrebljiv out of the box, posebno sa setovanjem gmail account-a ako covjek nema pretplatu na neki data paket ili ako ne posjeduje WL router sta onda.....

Ima veliki broj aplikacija na marketu koje su zaista cool, ali mislim da je appstore ipak nekako kompletniji ( istina potpuno kapitalisticko-americki proizvod ) ali eto naslo se rjesenje i tome, donekle.

Kazu da na symbian mozes instalirati sta hoces odmah kad ga kupis???? Sta je sa dev cert i key fileom koji je nowdays lako dobiti ali se nekada cekalo i po nekoliko dana.

Pa onda se zaista ne moraju signirati aplikacije ali od doba n-gage-a nokia nije unaprijedjivala mobile gaming dio.

Znaci sve sto ovdje pisemo je subjektivno naravno, pa padne i poneka objektivna opaska. Ali je meni bitan mobile gaming, potpuna kontrola nad telefonom i jos neke stvari, zato se za sada odlucujem za iPhone dok se ne plasiraju proizvodi koji bi ponudili duplo vece preklopne OLED displeje. I mislim da je to doba veoma blizu.

It's so deep how can you be so shallow
15 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Pišeš gluposti.

Kvlaiteta ekrana i touch screena je vodeća na tržištu (slika je bolja samo sa OLED)

Imam JAIL iphone i radi bez problema - nikada ne resetira ili "zaledi"-potpuno bez trzaja.

TKo je glup pa ne zna na kompu kliknuti jednu tipku za JAIL ne treba mu iphone o kojem ovdje pričamo. Priznajem da je iphone sam po sebi bez JAILA lošiji od konkurencije, ali nema tog mobitela koji može softwareom konkurirati JAIL iPhonu. 

Moj iphone bez ikakvih trzaja ima multitasking i flash koji radi bolje od konkurencije. Imam aplikaciju koja sama ugasi mobitel preko noći i sama upali mobitel ujutro da se ne troši baterija - isto vrijedei i za wifi. Ako izgubim iphone mogu ga daljinski zaključati ili špijunirati lopava a da on to ni ne zna.

To su samo neki od primjera njegovih mogućnosti.

Očito ti nemaš pojma blagog što je kvalitetan ekran. Jesi uopće vidio koji mobitel u životu osim iPhonea? Čini mi se da nisi jer inače ne bi takvu notornu glupost napisao. 320x480 piksela na 3.5 in ekranu? To je vodeće na tržištu????

Čemu pisanje JAIL sa capsom? Ne razumijem uopće ali ajde... I nije baš jedna tipka, znam dosta ljudi koji to nisu znali napravit. I čestitam na mogućnostima, to samo iPhone može... JAIL iPhone

dejson kaže...
Mirko935 kaže...
1. Rezolucija na iPhoneu je stvarno preniska, a stvarno nisam ljubitelj gledanja piksela, ali tko voli nek' izvoli.

2. Ako mene pitaš, to mu je jedna od najvećih mana. Jbg, volim tipke Osmijeh

3. Ajde pokreni FLAC na njemu. Bez jailbreaka

4. Slabo ti to koristiš onda. Ja sam ih viđao puno puta da se lede, resetiraju i šta ja znam što sve ne

Za grafiku, ako misliš onu u igricama, se slažem, iako mi to ne znači ništa na mobitelu tako da mi je to, osobno, svejedno

A u vezi fluidnosti i performansi, ne znam, ja imam osjećaj kao da pola vremena na tom telefonu gledam neki "Loading..." ekran. Pogotovo zbog toga što nema multitasking pa onda kad trebam 4 različite aplikacije odjednom pa svaku gasit, palit itd po par puta u minuti... U Safariju isto često šteka po par sekundi kad hoćeš nešto zumirat, odskrolat itd.

Mislim da si se malo zaletio sa odgovorima, kao sto i potvrdise postovi poslije tvog.

1. Znaci samo OLED je bolji.

2. Ovo je subjektivno. ( to nisam naveo ni kao manu ni kao vrlinu nego kao jedan od aduta zbog kojih se meni svidja.

3. Sto ce mi FLAC, ali iskreno sto ce mi FLAC.

4. Kineski lede mnogo i to je istina :)..... No Hard Feelings , morao sam.

Meni licno treba ta grafika jer volim igrati kad se zadesim negdje gdje nesto moram cekati ili sl da skratim vrijeme. A sa ovim uredjajem je to zaista postalo moguce.

Ja zaista mislim po tvom komentaru da je neki kinez u pitanju. Pa najjaca ali pazi najjaca odlika ovog telefona je neimplementiranje multitaskinga naustrb fluidnosti kako sam i napisao ranije. Multitasking je omogucen kroz jailbreak ( nazivno, ali provjerit cu ).

KORISTI SE OPERA 5 MINI a ne SAFARI.

1. za ekran ide k'o i ovog genijalca gore

2. rekoh, meni. Subjektivno je i ako ti se sviđa tako nemam ništa protiv, ali ja ne mogu na ekranu tipkat

3. Meni, recimo, treba FLAC. Ako je već mobitel s najboljim multimedijalnim mogućnostima kao što vi stalno pišete po forumu, valjda bi bio red da najpopularniji lossless codec podržava, koji moj WM telefon podržava jednostavnom instalacijom playera, bez ikakvih jailbreakova i sličnih sranja.

4. Tako je, ja sam koristio kineski iPhone... Ili možda "najbolji smartphone na svijetu" i nije savršen ali vi to ne vidite jer je vaš bog, Stevan, rekao da je sve savršeno, da ništa ne bloka, i da je sučelje 100% fluidno i bez greške... Ma naravno...

Znam da je multitasking omogućen jailbreakom jer sam sam radio na par takvih iPhonea, ili možda trebam nacrtat da sam koristio barem 4 različita iPhonea od frendova, od kojih su 2 jailbreakana, i jako ih dobro proučio tako da vrlo dobro znam što pričam za razliku od vas.

Kakve sad veze Opera Mini ima? Do prije mjesec dana ste vi, iPhoneovci, tvrdili da je Safari apsolutno najbolji browser među smartphoneima? Sad je to odjednom Opera Mini, koja postoji u gotovo istom obliku za WM odavno i radi jednako dobro kao na iPhoneu... Svaka vam čast svima odreda...

edit: mislim na Operu Mobile za WM, postoji i Mini ali nju nisam nikad koristio

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 20:45 (Mirko935).
15 godina
Android bolje od iPhonea

što će vam flac na telefonu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

što će vam flac na telefonu

Za slušat muziku? Inače je dobro imat lossless muziku ali kad to iPhone nema onda nije potrebno? Mislio sam da si ti audiofil...

16 godina
protjeran

a kad zodttd izda vlc4iphone, onda ce flac biti nesto najbolje na svjetu i bez cega se ne moze, ali za sada je nepotreban, a da ne spominjem ipad koji bi trebao biti cudo kad je gledanje filmova u pitanju, a kad covjek pogleda podrsku za video formate koje ima....

edit: hmmm...cini se da je to izaslo, al da ta pi*da naplacuje tudi rad, i to pod gnu gpl licencom

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 21:03 (grimyHR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice