Android bolje od iPhonea

poruka: 204
|
čitano: 52.136
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android bolje od iPhonea".
15 godina
neaktivan
RE: Android bolje od iPhonea
dejson kaže...

Dobar mije zbog;

1. Kristalno ciste slike.

2. Samo jedne tipke na telefonu.

Cydia-e. :)

3. Odlicnih karakteristika sto se tice reprodukcije bilo koje multimedie. ( NEMA FLASHA ZNAM )

Grafike ( ovakvu ja mislim jos niko nije na ovako dobar nacin uspio implementirati ) ( znaci mislim ne tvrdim )

Izuzeto dobrih performansi ( fluidnost, pouzdanost na ustrb multitaskinga ( iako mislim da ce i multitasking yet to be implemented vjerovatno biti ogranicen sa nekim uslovima )

PRELIJEPOG IZGLEDA.

4. Telefon mi nije zaledio niti jednom. A moras biti kvalitetna stvarka da ne zaledis u mojim rukama.

Koristenje ovog OS-a mogu usporedjivati sa prelaskom na WIN7 64 BIT. ( zaista sam zadovoljan sa svakom novom stvarkom koju sam vidio ).

Naravno, meni je sve ovo super i to su prednosti zbog kojih ga uzimam.

Znaci bitan mi je strasno mobile web browsing koji je ovdje fenomenalan. Ne interesuju me facebook i messengeri bilo kakve vrste, nego jednostavno pregled portala raznoraznih i foruma.

Toliko....

1. Rezolucija na iPhoneu je stvarno preniska, a stvarno nisam ljubitelj gledanja piksela, ali tko voli nek' izvoli.

2. Ako mene pitaš, to mu je jedna od najvećih mana. Jbg, volim tipke Osmijeh

3. Ajde pokreni FLAC na njemu. Bez jailbreaka

4. Slabo ti to koristiš onda. Ja sam ih viđao puno puta da se lede, resetiraju i šta ja znam što sve ne

Za grafiku, ako misliš onu u igricama, se slažem, iako mi to ne znači ništa na mobitelu tako da mi je to, osobno, svejedno

A u vezi fluidnosti i performansi, ne znam, ja imam osjećaj kao da pola vremena na tom telefonu gledam neki "Loading..." ekran. Pogotovo zbog toga što nema multitasking pa onda kad trebam 4 različite aplikacije odjednom pa svaku gasit, palit itd po par puta u minuti... U Safariju isto često šteka po par sekundi kad hoćeš nešto zumirat, odskrolat itd.

15 godina
protjeran
Naravno da ga se ne treba jailnreakat.
Velika vecina iphoneova nije breakana.

Osobno, vise se ne bi mogao vratit na ne-breakani, previse ovisim o stvarima koje dobijam jb-om.

Ista stvar je i s rootanjem na androidu..
16 godina
odjavljen
ferovca1 kaže...

Tko patentira sistem kako unovčiti energiju utrošenu ona ova besmislena prepucavanja AppleVSRest, obogatit će se..  ;)

Spam energy!

Energy derived from pointless posts & discussion ;) Energy derived from pointless posts & discussion ;)
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:20 (Sum_of_all_fears).
16 godina
protjeran

Pišeš gluposti.

Kvlaiteta ekrana i touch screena je vodeća na tržištu (slika je bolja samo sa OLED)

Imam JAIL iphone i radi bez problema - nikada ne resetira ili "zaledi"-potpuno bez trzaja.

TKo je glup pa ne zna na kompu kliknuti jednu tipku za JAIL ne treba mu iphone o kojem ovdje pričamo. Priznajem da je iphone sam po sebi bez JAILA lošiji od konkurencije, ali nema tog mobitela koji može softwareom konkurirati JAIL iPhonu. 

Moj iphone bez ikakvih trzaja ima multitasking i flash koji radi bolje od konkurencije. Imam aplikaciju koja sama ugasi mobitel preko noći i sama upali mobitel ujutro da se ne troši baterija - isto vrijedei i za wifi. Ako izgubim iphone mogu ga daljinski zaključati ili špijunirati lopava a da on to ni ne zna.

To su samo neki od primjera njegovih mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:08 (Simbamef).
17 godina
neaktivan

Cekaj malo. Pa jobs kaze da flash usporava i rusi mob. Ko sad laze?

;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Cekaj malo. Pa jobs kaze da flash usporava i rusi mob. Ko sad laze?

;)

flash usporava svaki mob, a pojedine stranice se ne mogu niti učitati kako treba na smartphoneovima ili učitavanje traje vječnost tj potpuno su neupotrebljive. S druge strane one koje su dobro kodirane i lagane rade relativno ok.

A.
17 godina
neaktivan

A cuj cim proc treba nesto odraditi usporava ga ma kako to zanemarivo bilo. Samo pitam kako to da iphone nema flash jer "to rusi i blokira i narusava korisnicki dozivljaj" a sad odjednom to sve radi glatko. JEl to radi ili ne radi na iphoneu? Jos se proziva adobe da demonstrira rad flasha na iphoneu. Kontradiktorne izjave. Doduse ni prvi ni posljednji put kad je apple u pitanju.

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
dejson kaže...

Dobar mije zbog;

1. Kristalno ciste slike.

2. Samo jedne tipke na telefonu.

Cydia-e. :)

3. Odlicnih karakteristika sto se tice reprodukcije bilo koje multimedie. ( NEMA FLASHA ZNAM )

Grafike ( ovakvu ja mislim jos niko nije na ovako dobar nacin uspio implementirati ) ( znaci mislim ne tvrdim )

Izuzeto dobrih performansi ( fluidnost, pouzdanost na ustrb multitaskinga ( iako mislim da ce i multitasking yet to be implemented vjerovatno biti ogranicen sa nekim uslovima )

PRELIJEPOG IZGLEDA.

4. Telefon mi nije zaledio niti jednom. A moras biti kvalitetna stvarka da ne zaledis u mojim rukama.

Koristenje ovog OS-a mogu usporedjivati sa prelaskom na WIN7 64 BIT. ( zaista sam zadovoljan sa svakom novom stvarkom koju sam vidio ).

Naravno, meni je sve ovo super i to su prednosti zbog kojih ga uzimam.

Znaci bitan mi je strasno mobile web browsing koji je ovdje fenomenalan. Ne interesuju me facebook i messengeri bilo kakve vrste, nego jednostavno pregled portala raznoraznih i foruma.

Toliko....

1. Rezolucija na iPhoneu je stvarno preniska, a stvarno nisam ljubitelj gledanja piksela, ali tko voli nek' izvoli.

2. Ako mene pitaš, to mu je jedna od najvećih mana. Jbg, volim tipke Osmijeh

3. Ajde pokreni FLAC na njemu. Bez jailbreaka

4. Slabo ti to koristiš onda. Ja sam ih viđao puno puta da se lede, resetiraju i šta ja znam što sve ne

Za grafiku, ako misliš onu u igricama, se slažem, iako mi to ne znači ništa na mobitelu tako da mi je to, osobno, svejedno

A u vezi fluidnosti i performansi, ne znam, ja imam osjećaj kao da pola vremena na tom telefonu gledam neki "Loading..." ekran. Pogotovo zbog toga što nema multitasking pa onda kad trebam 4 različite aplikacije odjednom pa svaku gasit, palit itd po par puta u minuti... U Safariju isto često šteka po par sekundi kad hoćeš nešto zumirat, odskrolat itd.

Mislim da si se malo zaletio sa odgovorima, kao sto i potvrdise postovi poslije tvog.

1. Znaci samo OLED je bolji.

2. Ovo je subjektivno. ( to nisam naveo ni kao manu ni kao vrlinu nego kao jedan od aduta zbog kojih se meni svidja.

3. Sto ce mi FLAC, ali iskreno sto ce mi FLAC.

4. Kineski lede mnogo i to je istina :)..... No Hard Feelings , morao sam.

Meni licno treba ta grafika jer volim igrati kad se zadesim negdje gdje nesto moram cekati ili sl da skratim vrijeme. A sa ovim uredjajem je to zaista postalo moguce.

Ja zaista mislim po tvom komentaru da je neki kinez u pitanju. Pa najjaca ali pazi najjaca odlika ovog telefona je neimplementiranje multitaskinga naustrb fluidnosti kako sam i napisao ranije. Multitasking je omogucen kroz jailbreak ( nazivno, ali provjerit cu ).

KORISTI SE OPERA 5 MINI a ne SAFARI.

It's so deep how can you be so shallow
16 godina
protjeran
Simbamef kaže...

Pišeš gluposti.

Kvlaiteta ekrana i touch screena je vodeća na tržištu (slika je bolja samo sa OLED)

Imam JAIL iphone i radi bez problema - nikada ne resetira ili "zaledi"-potpuno bez trzaja.

TKo je glup pa ne zna na kompu kliknuti jednu tipku za JAIL ne treba mu iphone o kojem ovdje pričamo. Priznajem da je iphone sam po sebi bez JAILA lošiji od konkurencije, ali nema tog mobitela koji može softwareom konkurirati JAIL iPhonu. 

Moj iphone bez ikakvih trzaja ima multitasking i flash koji radi bolje od konkurencije. Imam aplikaciju koja sama ugasi mobitel preko noći i sama upali mobitel ujutro da se ne troši baterija - isto vrijedei i za wifi. Ako izgubim iphone mogu ga daljinski zaključati ili špijunirati lopava a da on to ni ne zna.

kvlaiteta ekrana na iphoneu je jednaka tvojem pravopisu, dpi mu je jadan

i ako kazes da su oled ekrani bolji, kako je onda vodeci?

i sumnjam da postoji ijedan komad softvera na iphoneu kakav ne postoji vec jako dugo za win ce platformu, a vjerovatno sada i za android

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:26 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Simbamef kaže...

Pišeš gluposti.

kvlaiteta ekrana na iphoneu je jednaka tvojem pravopisu, dpi mu je jadan

i ako kazes da su oled ekrani bolji, kako je onda vodeci?

ne samo dpi nego i kud gledanja..katastrofa naspram ostalih(smartphoneova)!

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

Rekao si bilo koje a ocigledno je to bilo koje osim one koja tebi ne treba.

Rezolucija je katastrofa a ima dosta ljudi koja se ne igra na telefonu tako da i taj argument otpada. Kako tako volite reci da je nesto najbolej samo zato sto tebi ili nekome tako odgovara a ako nekome to ne odgovara on je hater  ili sta vec. Nije samo oled bolji. Ekran istih kvaliteta i velicine ali vece rezolucije je takodje bolji.

15 godina
protjeran
Naravno da ga se ne treba jailnreakat.
Velika vecina iphoneova nije breakana.

Osobno, vise se ne bi mogao vratit na ne-breakani, previse ovisim o stvarima koje dobijam jb-om.

Ista stvar je i s rootanjem na androidu..
15 godina
protjeran
Ooops... Brisite ovo dvoje...
16 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Pišeš gluposti.

koja je to aplikacija koja ugasi mobitel ? apliciraš pritisak prstom na on/off   power tipku

ja ne vjerujem da postoji aplikacija koja može upaliti iphone

17 godina
neaktivan

A i sve to postojii na symbian paltformi s tim da daljinski mozes zakljucati mob i bez dodatnih aplikacija. NA 5800 je to u firmware-u vec.

17 godina
neaktivan

da da, symbian je puno mocniji.......instuitivniji....brzi...kad smo kod iphone jailbreaka puno je lakse signat app za symbian nego kliknut jedan klik....eh

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:45 (bistri).
17 godina
logic kaže...

A i sve to postojii na symbian paltformi s tim da daljinski mozes zakljucati mob i bez dodatnih aplikacija. NA 5800 je to u firmware-u vec.

Si vidio onog nekog japanca sto je napravio aplikaciju za 5800 pomocu koje bezicno upravlja cjelokupnom elektronikom u stanu?

Ima virtualne sklopke na mobu i pomocu njih ukljucuje/iskljucuje svjetlo, ventilator i sta ti ja znam sta sve ne. Prezakon! :D

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:44 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
bistri kaže...

da da, symbian je puno mocniji.......instuitivniji....brzi...kad smo kod iphone jailbreaka puno je lakse signat app za symbian nego kliknut jedan klik....eh

Otkad je mjerilo kvaliteta mobitela to koliko ga je lako krekati, jailbrekati ili bilo sta slicno?

I signing kod symbiana i jailbreak kod apple su dvije razlicite stvari. AN symbianu sve radi i bez kreka ili bilo cega drugog. Dok je iphone poluorizvod bez jailbreka. Nijednu funkciju na symbianu nije potrebno otkljucavati. Niti multitask, niti bluetooth niti bilo sta drugo. Sa jailbreakom ti poboljsavas mob a sa signingom ti otkljucavas aplikacije  a ne mob.

17 godina
bistri kaže...

Samo pokazujes ne znanje i kako zapravo nisi bistar. (bistri)

Singing i Jailbreak su dvije razlicite stvari.

Hack i jailbreak su slicne stvari ali takoder nisu iste.

Bilo koja Nokia (SP) je potpuno funkcionalan smartphone bez hack-a.

- Psiho246
16 godina

U jbt logic gledam ja koji je sad ovaj..zbog avatara jel..

Jel ti to sin?

Svaka čast apple-u što su došli do toga da jedan njihov uređaj uspoređuju sa cijelom platformom..iako ja ne bih nikad uzeo iPhone..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

To je mali logic ;)

A jos jedan na putu ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...
bistri kaže...

Otkad je mjerilo kvaliteta mobitela to koliko ga je lako krekati, jailbrekati ili bilo sta slicno?

I signing kod symbiana i jailbreak kod apple su dvije razlicite stvari. AN symbianu sve radi i bez kreka ili bilo cega drugog. Dok je iphone poluorizvod bez jailbreka. Nijednu funkciju na symbianu nije potrebno otkljucavati. Niti multitask, niti bluetooth niti bilo sta drugo. Sa jailbreakom ti poboljsavas mob a sa signingom ti otkljucavas aplikacije  a ne mob.

Jailbreak nije otkljucavanje multiraskinga niti je odkljucavanje bluetootha, no uskoro dolazi os 4.0 pa ce vam ostat plavi zub jedini kontra argument na najprodavaniji poluproizvod u povijesti kojeg niko nepokusava kopirati i svi imaju 10x bolje proizvode ali zbog sira se ne prodaju tako dobro.

Symbian ko platforma je uzas. UE je pusti me da si pucam u glavu.

Psiho246 kaže...
bistri kaže...

Samo pokazujes ne znanje i kako zapravo nisi bistar. (bistri)

Singing i Jailbreak su dvije razlicite stvari.

Hack i jailbreak su slicne stvari ali takoder nisu iste.

Bilo koja Nokia (SP) je potpuno funkcionalan smartphone bez hack-a.

Good for nokia.

Nakon jailbreaka nisam dirao niti plavi zub niti sam si enejblo multitasking. A iskoristio sam ga za instalaciju aplikacija koje inace nisam mogo instalirat...hmmm nimalo slicno signingu slazem se.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 17:17 (bistri).
17 godina
neaktivan

Vrlo napredno uvodjenje multitaskinga u 2010 godini kad ga svako govno od moba podrzava vec godinama. Pravi lider. A bluetooth ne radi ni u 2010. Jos inovativnije i naprednije. Klap klap.

16 godina

hoćeš reći da dobra prodaja znači i kvalitetu? nebi baš rekao...

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Vrlo napredno uvodjenje multitaskinga u 2010 godini kad ga svako govno od moba podrzava vec godinama. Pravi lider. A bluetooth ne radi ni u 2010. Jos inovativnije i naprednije. Klap klap.

Vidi stvarno, unazadise industriju skroz....

17 godina
neaktivan

Ko je to rekao? Samo kazem da nije napredan i inovativan kao sto tvrdite. Osim sminke. Tu kapa dolje.

15 godina
protjeran
Nokia N8 nece imati odvojivu bateriju XD
Vidjeli su u 3 godine da ne mogu konkurirati pa rekli ko zna, mozda se iphone prodaje jer ima integriranu bateriju pa ajmo i mi probat hehehe..

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ko je to rekao? Samo kazem da nije napredan i inovativan kao sto tvrdite. Osim sminke. Tu kapa dolje.

ma kakva sminka i tu su ga prestigli korejanci , lg i samsung zakon, sve se bljesti, sareni i fercera

iphone je za neznalice, stvarno moras biti idiot da ga kupis

16 godina

Zašto bi morao biti idiot?

Ako ti ne treba više od onoga što iPhone nudi, sviđa ti se dizajn i nije ti problem dati tolke pare za njega (znam, znam pretplata 300 bla bla..) zašto ne?

Ono što može odrađuje odlično.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
protjeran
@axis
da ga nemam dovoljna bi mi preporuka za kupit ga bilo to sta likovi kao sta si ti kazu da treba biti idiot za kupit ga XD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice