AMD prema planu

poruka: 4
|
čitano: 1.057
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD prema planu".
17 godina
AMD prema planu

Intel ce bit vladar prijenosnih a Amd stolnih računala, osim ako se Nvidia udruži a Intelom, e to bi bilo zanimljivo Cool

AMD Athlon 4200+ X" 2GB ram 2x160GB hdd xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd Win 7 b
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD prema planu
bik kaže...

Intel ce bit vladar prijenosnih a Amd stolnih računala, osim ako se Nvidia udruži a Intelom, e to bi bilo zanimljivo Cool

nevjerujem da će se nvidia udružiti sa intelom, Te dvije kompanije se u zajdnije vrijeme na neki način napadaju,
no bilo bi dobro da intel kupi nvidiju pa će konaćno otvoriti drivere za nvidijine grafe kao sto inaće intel otvara.

17 godina
protjeran
AMD prema planu

Malo mi je prerano pričati o tome što će biti sredinom sljedeće godine, oni će sigurno mijenjati planove još par puta.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD prema planu

Živio plan da Intel rastura u netbookovima i laptopima, a AMD u stolnim računalima. AMD je najbolji!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice