AMD Polaris na dohvat ruke

poruka: 19
|
čitano: 3.277
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Polaris na dohvat ruke".
16 godina
neaktivan

Denis kaže...

...novu seriju grafičkih kartica pod imenom RX 480, a razvijanu pod imenom Polaris 10

Ok

Denis kaže...

RX 480 je snažnija od dvije Polaris 10 kartice

Cek, sto? (da nisi mislio da su 2 Polaris 10 jace od jedne Pascal?)

Denis kaže...

Naime, do sada je AMD-ova nomenklatura išla tako da bi postojao osnovni model koji u imenu nije imao dodatak, srednje jaki model koji bi imao dodatak PRO te najjači model koji bi imao dodatak XT. Sada XT više nije u igri već imamo samo običnu i Pro varijantu, pa nema više ni kartica s oznakom X na kraju brojčane oznake.

Molim? Nije li ta nomenklatura nestala prije HD serije 2005. godine? Cak ako si i mislio na to, kazes SAD imamo obicnu i Pro... I ne kuzim kakav smisao daje nastavak recenice...

...Ili si mogao jednostavno napisat da pricas o kodnim imenima cipova... Ne o imenima kartica...

.........Za desifrirat ovu vijest mi je trebalo vraski puno vremena, vjerojatno nece bit onima koji su znali za kodna imena cipova, ali koja je poanta da to stavljas u vijesti ako ce je samo bolji poznavatelji moc skuzit, koji vec davno znaju za novosti

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 10:21 (Mojpismonosa).
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina

Zaboli me više za AMD i njihove GPU, nikad više, kad mi krepa ova Sapphire Toxic 280x idem na nVidiu.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
1 19 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: AMD Polaris na dohvat ruke
indig0F10w kaže...

Zaboli me više za AMD i njihove GPU, nikad više, kad mi krepa ova Sapphire Toxic 280x idem na nVidiu.

Ok.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
odjavljen

Svaki dan stružem po jednu srećku! Ako nagrebem šta sve ću ih pokupovati, i nvidiju karticu, i amd karticu i sve procesore, i tog indijca što drži tu karticu, i taj stol tamo...sve sve sve

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
19 0 hvala 1
12 godina
protjeran
indig0F10w kaže...

Ma malo ju benzinom i potpali, što da se kažnjavaš sa AMD gpu 

15 godina
skorvy kaže...

Svaki dan stružem po jednu srećku! Ako nagrebem šta sve ću ih pokupovati, i nvidiju karticu, i amd karticu i sve procesore, i tog indijca što drži tu karticu, i taj stol tamo...sve sve sve

a bogo moj što sam se nasmijao!!! Baš tako! Kupi, kupi, kupi. kupi.....    

11 godina
neaktivan
Netko tko je zaduzen za hw u bugu nebi trebao radit ovakve greske i u ovoj kolicini.
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Mojpismonosa kaže...

Denis kaže...

Od dvije verzije Polaris kartice, 480 je jača, a 470 je slabija verzija.

14 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

tipicni fanboyizam..

xfact
13 godina
Nije to ništa, njemu se takve greške dese i u tiskanom izdanju...Još imam more od reviewa 770/780 i r9 2xx...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

cini mi se da bi taj rx mogao biti pun pogodak.

jedva cekam neke sluzbene rezultate.

koji je najjaci adut polarisa u najavi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
indig0F10w kaže...

jednom je jedna rekla.. dosta mi je malih kada je osjetila veliki od silnih "napora" rado se vratila na mali.

kako god ovo provedes dobro si proveo.

13 godina

Kakva količina grešaka u članku, nevjerojatno da sam ovo pročitao na Bugu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 14:59 (INDOK).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

po nekoj stranoj stranici,i po mojoj možda krivoj logici - RX470 je PRO verzija ćipa ,a RX480 je XT verzija ćipa s svim dostupnim shaderima/periferijom aktivnim(full fat).  jedino šta su promijenili su nazivi samih kartica koji sad umjesto recimo 290 i 290X su 470 i 480. ispravite me ko se varam.

toni-audio.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mojpismonosa kaže...

Denis kaže...

...novu seriju grafičkih kartica pod imenom RX 480, a razvijanu pod imenom Polaris 10

Ok

Denis kaže...

Denis kaže...

Naime, do sada je AMD-ova nomenklatura išla tako da bi postojao osnovni model koji u imenu nije imao dodatak, srednje jaki model koji bi imao dodatak PRO te najjači model koji bi imao dodatak XT. Sada XT više nije u igri već imamo samo običnu i Pro varijantu, pa nema više ni kartica s oznakom X na kraju brojčane oznake.

Molim? Nije li ta nomenklatura nestala prije HD serije 2005. godine? Cak ako si i mislio na to, kazes SAD imamo obicnu i Pro... I ne kuzim kakav smisao daje nastavak recenice...

...Ili si mogao jednostavno napisat da pricas o kodnim imenima cipova... Ne o imenima kartica...

.........Za desifrirat ovu vijest mi je trebalo vraski puno vremena, vjerojatno nece bit onima koji su znali za kodna imena cipova, ali koja je poanta da to stavljas u vijesti ako ce je samo bolji poznavatelji moc skuzit, koji vec davno znaju za novosti

Imaš pravo, zakomplicirao sam ovo s izmjenom imena i promjenio u tekstu. 

Što se tiče RX 480 je snažnija od dvije Polaris 10 kartice, mislim da je sve jasno. Imamo dvije Polaris 10 kartice, RX 480 i RX 470, a RX 480 je snažnija od te dvije. Ne kužim što tu točno nije jasno. 

13 godina

Denis , Denis...Ti i dalje ne vidiš gdje je problem...?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 15:36 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Dvije Polaris 10 kartice RX 470 i RX 480 od kojih je RX 480 jača od obje.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
skorvy kaže...

Dvije Polaris 10 kartice RX 470 i RX 480 od kojih je RX 480 jači model

FTFY

16 godina
neaktivan
Denis kaže...

Imaš pravo, zakomplicirao sam ovo s izmjenom imena i promjenio u tekstu. 

Što se tiče RX 480 je snažnija od dvije Polaris 10 kartice, mislim da je sve jasno. Imamo dvije Polaris 10 kartice, RX 480 i RX 470, a RX 480 je snažnija od te dvije. Ne kužim što tu točno nije jasno. 

Mislio sam da se odnosi na croffsire. Moj bed al izgleda nisam jedini koji je pogresno shvatio

mojpismonosa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice