AMD-ov Ruiz dao ostavku

poruka: 34
|
čitano: 2.639
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD-ov Ruiz dao ostavku".
17 godina
AMD-ov Ruiz dao ostavku

Samo idiot će kupit 6400+ X2, lol

Za 300 kuna manje dobiješ x3 phenoma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD-ov Ruiz dao ostavku
AA-d00d kaže...

kakvo high-end trziste?? amd/ati je napravio najpametniji potez sa hd38XX i hd 48XX serijama (to dokazuju i prodajni rezultati), neka se samo orijentiraju na VECINU kupaca koja pripada srednjem sloju

Ma to sve stoji, za graficke kartice... ali koliko god sve to bilo krasno, svejedno je Intel No.1 u broju isporucenih grafickih kartica na trzistu...  ATi i nVidia se kolju za 2 i 3 mjesto :D

A i kod procesora ti je isto to... ovo sto mi gledamo kupit u trgovinama, je par posto njihovih profita... a sve ostalo dolazi od servera/superracunala...itd. a zato se AMD jos odrzava na zivotu jer se njihovi Opteroni skaliraju FENOMENALNO sa 1 na 2 pa na 4 i 8 jezgri u odnosu na Xeone, što je najbitnije kod velikih clustera.

Intel će takve performanse dobiti tek od Nehalema... a zato ja kazem da je Nehalem pocetak kraja za AMD.
Šteta... jer sam ja uvijek bio za AMD... od doba njihove "piratizirane" 486-ice :D :D preko K5, K6... a ako uspiju situaciju okrenut, super, zašto ne. Vidimo što nam je konkurencija donjela kod grafickih kartica :)

Da je AMD tako konkurentan kod procesora, sad bi i Intel snižavao cijene kao lud... pa bi Q9450 bio 1200kn a ne 2000kn :D
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...
Ma to sve stoji, za graficke kartice... ali koliko god sve to bilo krasno, svejedno je Intel No.1 u broju isporucenih grafickih kartica na trzistu...  ATi i nVidia se kolju za 2 i 3 mjesto :D

Nadam se da pricas o x3100(tj za prjenosnike)grafickama...a ako to ubrajas u graficke kartice onda svaka ti castNamigiva
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Intel nije prvi po prodaji kartica, nego nVidia i ATi i to u amaterskom (desktop) i profesionalnom segmentu (FireGL i QuadroFX).

AMD pere pod intelom na serverskoj infrastrukturi, a na desktopu nije baš tako loš kao što kažeš iako je jako slab u odnosu na Intel.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice