AMD i Nvidia namještali cijene

poruka: 20
|
čitano: 1.783
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD i Nvidia namještali cijene".
17 godina

Nikakvo iznenađenje...sve su to banda Viče

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: AMD i Nvidia namještali cijene

To je nekih 3 ili 4 mjeseca stara vijest Cool

Najbolja je fora što je tužba uletila malo prije izlaska nove 4xxx serije iz ATI-ja, i rezultat se odma vidi...krajnje povoljna cijena

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 11:10 (segregator).
17 godina
neaktivan

uistinu nije cudno niti malo.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i opet su grafičke tamo bile puno jeftinije nego ovdje lol

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma namještali su i ovdje, al zar zbilja očekuješ od našeg sudstva da ih ganja zbog toga? Šutim

17 godina
neaktivan

Ovo je očiti dokaz da mi Balkanci ne živimo samo na Balkanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa u Americi je itak sve duplo jeftinije, duplo jeftiniji kompovi i komponente, duplo jeftiniji auti, pa kaj oni još oće

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

i opet su grafičke tamo bile puno jeftinije nego ovdje lol

Naši uvijek tako rade. Cijene padnu vani, u nas ostaju iste. Koga briga, nitko neće skužit. Zato fino uzmeš karticu vani, platiš porez i opet te dođe jeftinije nego u nas, a izbor je beskonačno veći.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

Ovo bi me trebalo cuditi?!LOOLCool

Nista novo,trzisni monopol..

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina

Što je to ASD ?Nevinašce

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

Što je to ASD ?Nevinašce

Mozda Americke Sjedinjene Drzave? Osmijeh
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
        Zato fino uzmeš karticu vani, platiš porez i opet te dođe jeftinije nego u nas, a izbor je beskonačno veći.
 Molim te za pojašnjenje. Recimo ako uzmem GeForce GTX260 preko Amazona za cca 300$ (ispod 1500kn) koliko tamo dođe, koliko bi me na kraju tu izašlo nakon PDVa, carinjenja i poštarine?

(rekli su mi na Carini još prije nekoliko mjeseci da prvo carine robu pa zatim dodaju na sve skupa još i PDV 22%)

-----------------------------------------------------

dodatak:
malo sam računao i ispalo mi je da bi me GTX260-tka izašla sa svim nametima cca 2100kn (što je otprilike kao u našim dućanima, tj. oko 100kn manje). Nije baš neka ušteda nakon svih **benih nameta..
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 13:17 (Dado_ZG78).
17 godina
neaktivan

Meni nisu tukli carinu na 8800GTX koji je tada koštao 5100kn u nas, a ja sam ukupno platio 3200kn.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Meni nisu tukli carinu na 8800GTX koji je tada koštao 5100kn u nas, a ja sam ukupno platio 3200kn.

To je fina razlika cjene samo što u tom slučaju nema garancije ili se varam ?
17 godina
neaktivan

Naime ide ovako (do 5000kn vrijednosti robe):

carinska stopa je 10% na komponente i još gore 22% PDV-a na ukupnu sumu skupa sa tih 10%.

Primjer:

komponenta košta 1000kn (oko 210$) i sad na carini opale još 10% na to (1100kn) i na tih 1100kn još dodaju PDV (22%)

na kraju izađe nekih 1342kn roba Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da to nije ništa čudno.
Što mi znamo što se događa u svijetu.
Pa svaka velika kompanija će radit prljavo.
jer ako želiš biti prvi moraš igrat prljavo

Dado_ZG78 Zaboravio si maržu.
Viva La Vida
17 godina
protjeran

To vam je dokaz da niti jednima ne cvjetaju ruže.

Prije koji tjedan je bila vjestica o softverskom renderiranju i laganom izbacivanu sepcijaliziranog hardvera.

Stalno dobivate podatke kako je PC igranje u konstatnom padu

No ljudima te vijesti nekako ne sjedaju pa onda naravno niti ne razumiju stvarno značenje dogovaranja ovih konkurenata.

Teško im je i to prilično teško pogotovo za Američko tržište koje ima povlaštene cijene.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izvan teme ali nisam mogao da odolim

Dok AMD i Nvidia namjestaju,zla korporacija rat je prebacila na "nize" razine,kod izradu maticnih ploca.

Zasto niko nije reagirao na Foxconnovu idiotstinu sa maticnim plocama koje ne podrzavaju Linux?? Tacnije njihov BIOS

Nisam spomenuo Microsoft,ali evo ko spominje Microsofta (mozda i njihove zene :) )

Microsoft paying off hardware manufacturers for their loyalty, aka the recent Foxconn scandal, and the manufacturers themselves are ignoring the linux platform when creating drivers, to reduce costs. They can afford that Linux because the marketshare is very low. It's the snowball effect -reversed. 

Who the hell is Foxconn", if you use a PC, there's a good chance you have one of their boards, even if it's branded as MSI or some other brand, if you use a Nintendo Wii, XBOX 360, or Playstation 3, Foxconn made that motherboard, this isn't some little dodgy hardware maker with no name that we can afford to be quiet about. 

Evo sto su odgovorili jadnom geek linuxasu koji je kukao kod Foxconna

Dear [Upisite ovde slobodno "Rogonjo"]

You are incorrect in that the motherboard is not ACPI complaint. If it were not, then it would not have received Microsoft Certification for WHQL.
Refer to:
http://winqual.microsoft.com/HCL/Pro...33M-S&oid=3179
As already stated, this model has not been certified under Linux nor supported.
It has been marketed as a Microsoft Certified Motherboard for their operating systems.

Ha,taman da taj OS "samo sto nije osvojio svijet" zasekli su ga u koren.Ne volim Linux ali ovo je stvarno steta!

U stilu Tina Ujevica u poemi "Svakidašnje Jadikovanje"

Kako je teško biti slab,
    Kako je teško biti sam
    I biti star,a biti mlad!

link...dole...klikaj

A possible bug in Foxconn boards BIOS affects Linux ACPI

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 2:16 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Naime ide ovako (do 5000kn vrijednosti robe):

carinska stopa je 10% na komponente i još gore 22% PDV-a na ukupnu sumu skupa sa tih 10%.

Primjer:

komponenta košta 1000kn (oko 210$) i sad na carini opale još 10% na to (1100kn) i na tih 1100kn još dodaju PDV (22%)

na kraju izađe nekih 1342kn roba Smijeh

Onda švercaš na carini i uštedio si 1342kn Namigiva
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan

Jeste li sigurni da za opremu za komp i kompove postoji carina, jel je npr. za foto-aparate i foto-opremu nema. Plaća se samo PDV.

Nikon F90X, Nikon F100, Nikon D300, Tokina ATX Pro 270 28-70 1:2.6-2.8, Sigma APO Macro 70-210 1:3.5-4.5D, AF Nikkor 50mm 1:1.8, Sigma EX DC MACRO 18-50 1:2.8 HSM, Metz 50 Mz-5, Metz 70 Mz-5, Nikon SB-800
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice