instalirati ga or not - pitanje je sada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A stvarno, fala isusu da su neštu poboljšali u vezi playera, kad upališ video na YouTube-u imam osjecaj da će mi eksplodirat laptop koliko se vrti ventilator.
chrome će spremati flash u sandbox. 10.2 donosi veliko poboljšanje na linuxu, za sada sa nvidijom.
Support for full screen mode with multiple monitors — Full screen content will remain in full-screen on secondary monitors, allowing users to watch full-screen content while working on another display.
ali ne vidim ništa da piše jel to konačno i 64-bit verzija ili samo 32-bit?
Meni se povećalo za 10 frejma na 1080p i smanjila potrošnja CPU-a za nekih 5-10% .
ajde da su se sjetili napokon
ali ne vidim ništa da piše jel to konačno i 64-bit verzija ili samo 32-bit?
32-bitna za sada. Za 64-bitne preglednike još uvijek preporučuju ostanak na Adobe Square preview 2
Ako ništa drugo neki napredak se vidi...
Napredak će biti kad izdaju 64 bit verziju (nije moguće da nisu u stanju tako nešto napisati
) i onda još kukaju da ih apple ne voli
Pa još su XP win imali 64 bit verziju, znači da nije da nisu imali vremena.
Nakon svih tih novina, doći će još 20 novih novina u obliku 0-day-a.
ja se vec obradovao, kad ono na kraju za mene nista posebno. Koristim Mac i u Safiriju je stvarno zauzece procesa 2-4 puta manje što je izvrsno. No to mi ne znaci puno kad 98% vremena visim na Operi, a na njoj mi nema nikakve razlike, možda 2-5% ako i tolko. Možda je opera 64bitna pa zato nema razlike, al svejedno, nema opravdanja ne imat 64bitnu verziju u skoro 2011godini