Acerovi tableti s Windowsima 8

poruka: 6
|
čitano: 2.146
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acerovi tableti s Windowsima 8".
14 godina
protjeran

Ako bude sreće i pameti ovaj w700 je za Božić moj. Sviđa mi se podrška za full usb 3.0 pa vjerojatno se bude mogao koristiti baš kao i na PC-u...

ps. Upravo sam ga vidio na youtube i uopće nije ni debel i djeluje praktično, a sada....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:38 (Gasttozz).

2 0 hvala 0
17 godina

Što se mene tiče Atomi mogu u mirovinu...

Meda
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:03 (Meda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acerovi tableti s Windowsima 8
Gasttozz kaže...
ps. Upravo sam ga vidio na youtube i uopće nije ni debel i djeluje praktično, a sada....

http://www.phonesreview.co.uk/2012/06/04/acer-iconia-w510-w700-windows-8-tablets-take-a-bow/

16 godina
neaktivan
Meda kaže...

Zašto? Meni na Lenovo IdeaPad S10-3T (notebook/tablet) radi savršeno za sve nezahtjevne stvari.

Osim Windowsa, Officea 2007, Chromea, Thunderbirda i sl., atomčić ima snage zavrtiti starije igre (Mafiu, GTA Vice City i sl.).

Svrha Atoma nije rušiti brzinske rekorde, nego da bude kompromisno riješenje za što veću mobilnost (čitaj: što manju potrošnju).

16 godina
neaktivan

Odlican je!Jako mi se svida ova tablet ,laptop ideja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 19:43 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
Luciano kaže...
Meda kaže...

Zašto? Meni na Lenovo IdeaPad S10-3T (notebook/tablet) radi savršeno za sve nezahtjevne stvari.

Osim Windowsa, Officea 2007, Chromea, Thunderbirda i sl., atomčić ima snage zavrtiti starije igre (Mafiu, GTA Vice City i sl.).

Svrha Atoma nije rušiti brzinske rekorde, nego da bude kompromisno riješenje za što veću mobilnost (čitaj: što manju potrošnju).

Valjda će biti sreće da Ivy neće toliko trošit (da tablet bude upotrebljiv/mobilan bez docka) da ne moramo na Atomu vrtit W8. Čekaju se testovi...

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice