40 inča OLED-a već 2010.

poruka: 12
|
čitano: 2.177
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "40 inča OLED-a već 2010.".
17 godina
neaktivan
40 inča OLED-a već 2010.

Pa sa tim OLED-ima je ista situacija kao i sa TFT-ovim kada su se počeli proizvoditi bili su isto prilično skupo a danas su smješno jeftini(izuzat profi monitora), tako da čemo do 2015-2020. kupovato te OLED-e, a na TFT-ove gledati kao na dasnašnje CRT-ove.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 40 inča OLED-a već 2010.

bilo bi bolje da izbace 20-22" monitor :)

17 godina
protjeran
40 inča OLED-a već 2010.

Meni se sve čini da je to mlaćenje prazne slame. Kad se OLED kao tehnlogija pojavio, pisalo se da je jeftiniji za proizvodnju (čak se spominjalo printanje OLED-a), troši manje, življe boje, brže osvježavanje... i onda mu treba toliko dugo da dođe na tržište.

Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan i ekonomski, trebalo je isplatiti ulaganje u LCD. Tek nakon toga, kad se tržište zasiti LCD-a onda će prodavati OLED. To je jednostavno tako i zapravo je logićno, nitko ne bi sam sebi stvarao gubitke samo zbog toga što se pojavila neka nova i bolja tehnologija od one koju posjeduje. A pogotovo jer su to zapravo isti proizvođači ;)

1 0 hvala 0
17 godina
ivan262 kaže...

Pa sa tim OLED-ima je ista situacija kao i sa TFT-ovim kada su se počeli proizvoditi bili su isto prilično skupo a danas su smješno jeftini(izuzat profi monitora), tako da čemo do 2015-2020. kupovato te OLED-e, a na TFT-ove gledati kao na dasnašnje CRT-ove.

Meni su CRTovi još uvjek bolji od svih ostalih. Šteta što ih više skoro nigdje nema u ponudi. Najeftiniji LCDovi daju sliku po kojoj se možeš jedino zbljuvat. OLED još nisam vidio uživo, al nadam se da je puno bliže CRTu
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina
neaktivan

uvjek ima jeftinija varijanta, vjerujem da je i sa crt-om nekad bilo..

sto se tice oleda, ako bude postojalo "gori oled" i "bolji oled", vjerujem da ce taj "gori oled" biti bolji od bilo kojeg crt-a ili lcd-a..

17 godina
neaktivan

OLED ekrani su ti nešto nezamislivo poželjno (bar za mene). Reza je fantastična, boje... da ne govorim, kontrast... , itd. Debeli su do 10mm i što mi se najviše sviđa jest to da su savitljivi (NE plastika koja ih "štiti" nego baš njihov display). Neki kažu da će se od toga praviti prijenosni televizori (kao što znamo da to znanstvenici sada proučavaju i usavršavaju). Uglavnom biti će nešto na razvlačenje... kao kada pergamenu otvarate).Bogataš

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Ma taj Oled je zakon,jedva čekam 2015 da se cijene stabiliziraju,nemogu vjerovat 3 milimetara debljine,kontrast 1000 000:1,brzina osvježavanja 0.1ms,Oled je ispred svog vremena,takve ekrane nemaju ni u zvjezdanim stazama.

17 godina
neaktivan
40 inča OLED-a već 2010.

Pomalo ljudi ,treba prvo prodat i dobro zaradit na LCD-ima. OLED će jednog dana doć ,bit će jeftiniji ,samo ćemo se još dosta načekat.

I'm so tired...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nestrpljiv sam, kad če ta 2015 godina,ako netko ima još kakve informacija o Oledu zamolio bih ga da se javi.

17 godina
protjeran
HRVOJE345 kaže...

Nestrpljiv sam, kad če ta 2015 godina,ako netko ima još kakve informacija o Oledu zamolio bih ga da se javi.

O Olegu? Izlanuo se

17 godina
neaktivan
40 inča OLED-a već 2010.

Ne virujem da će bit OLED od 40'' već iduće godine na tržištu, ako bude bit će nekig 50+ tisuća kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U početku če bit paprena cijena,poslije če past.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice