3D kamere u mobitelima

poruka: 22
|
čitano: 3.392
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D kamere u mobitelima".
18 godina
3D kamere u mobitelima

kaka mi se od 3D, a sad još dolazi i ova "dummy" 3D tehnologija.. must have na mobaču svakog skorojevića

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 18:33 (nixass).
Moj PC  
5 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 3D kamere u mobitelima
nixass kaže...

kaka mi se od 3D, a sad još dolazi i ova "dummy" 3D tehnologija.. must have na mobaču svakog skorojevića

Nisi jedini koji tako misli...

Iskreno, ja bih kupio mobitel bez kamere i inih stvarcica jer ga ne rabim za to...

Rabim ga za eventualno poslati sms i nazvati nekoga... i to je to...

Ali neeeeeeeeee... svi takvi mobiteli su stvarno neugledni...

Ali dobro... tko hoce nek kupi...

In Control
16 godina
protjeran
3D kamere u mobitelima
3D se brzo probija.to je dobro.veselim se 3D-u

Samo sto cemo za koju godinu kupovat 3D tv dok sad kupujemo lcd.samo da trosimo.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

Samo sto cemo za koju godinu kupovat 3D tv dok sad kupujemo lcd.samo da trosimo.

Kako.. evo ja imam TV CRT 84cm i necu kupit Plazmu ni LCD sve dok ne dodje 3d u pristupačnoj cijeni!

16 godina
protjeran
3D kamere u mobitelima
Uvijek ima iznimki,govorim opcenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
3D kamere u mobitelima

Sranje! Barem za sada. 3D nikada neće zaživjeti ako su za njega potrebna bilo kakva pomagala osim vlastitih očiju!

Ovo je lijepo za vidjeti..znači da jednom kada 3D postane normalan, 3D vide-a i slike čemo moći snimati i s mobitelom..super.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

3d bez pomagala je hologram, a to je nemoguće u skoroj budućnosti dovesti u široku primjenu. ljudsko oko bez pomagala može samo vidjeti stvar koja je u prostoru, u stvarne tri dimenzije (hologram), ali ne može sliku koja je na ekranu (2d) sintetizirati u 3d (naravno bez pomagala).

17 godina
neaktivan
lukavg kaže...

3d bez pomagala je hologram, a to je nemoguće u skoroj budućnosti dovesti u široku primjenu. ljudsko oko bez pomagala može samo vidjeti stvar koja je u prostoru, u stvarne tri dimenzije (hologram), ali ne može sliku koja je na ekranu (2d) sintetizirati u 3d (naravno bez pomagala).

Pročitaj pažljivije:

"Osim ovog modula, Sharp razvija i 3D ekrane manjih dijagonala koji nude mogućnost gledanja 3D sadržaja bez posebnih naočala"

Naočale samo služe da razdvoje sliku za svako oko, to se može postići posebnim ekranima i bez naočala. Ta metoda je idealna za manje ekrane kao što oni na mobilnim uređajima na kojima kut gledanja ne predstavlja problem. Nintendo je već najavio da će na tržište lansirati ručnu konzolu za igranje s trodimenzionalnim prikazom koji ne zahtijeva dodatne naočale da bi se vidjela 3D slika.

Is it weird that this gave me an orgasm?
18 godina
TalaxY kaže...
Toni93 kaže...

Kako.. evo ja imam TV CRT 84cm i necu kupit Plazmu ni LCD sve dok ne dodje 3d u pristupačnoj cijeni!

Podsjećaš me na nekog s ovom izjavom, pa da na mog kolegu u razredu!

Ja sebi kupujem uskoro 42" plazmu, panasonic S20E i ko Bog,a ti uživaj u čekanju, načekat ćeš se.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 22:59 (Hyperion).
16 godina

pitam se kako su dosad ljudi mogli bez 3 d-a,sad će vjerovatno svaki uređaj nositi oznaku 3d ready kao da to nekom uistinu treba

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

pitam se kako su dosad ljudi mogli bez 3 d-a,sad će vjerovatno svaki uređaj nositi oznaku 3d ready kao da to nekom uistinu treba

Zašto se ti buniš? Svaki napredak je dobro došao. Nekada su ljudi mogli bez boje a danas imamo TV sliku u boji pa se nitko ne buni. Čak i ako ne želiš 3d prikaz, trebao bi se radovati jer svaka nova tehnologija pojeftini staru. Ne možemo odmah imati holografski prikaz, 3d je tek u usponu a mora se od nečega krenuti.

Is it weird that this gave me an orgasm?
18 godina
3D kamere u mobitelima

Zvuči fora.

Prvotno zadovoljstvo, a kasnije... kako tko zna?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D kamere u mobitelima

E pa neka se pametnjakovici bace malo na razvoj holograma,a ne tu da nam mazu oci s 3D sranjima...

Koliko vidim neki od nas nece ni dozivjeti dan kada ce hologram zazivjeti...

Joj mama,mama vidi kupio sam 3D CocaColu (upozorenje,piti samo kroz 3D cjevcicu - pomagalo)  jeeeeeeeeeeeee...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 23:47 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

To "za koju godinu" bi se moglo pravo odužiti.

Hrvatska tek prelazi na DVB-T (digitalni prijem signala). Nakon toga se ide na HD signal, jer čisto sumnjam da će odmah prijeći na 3D. Živi bili pa vidjeli.

Što se tiče holograma, pomoću dva izvora lasera i slike, moguće je dobiti hologramsku sliku. Naravno, to nije ni blizu 3D prikaz. Ali eto, valjda ćemo i mi nekada dobiti hologramskog doktora Osmijeh

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
16 godina
DragonShit kaže...
blackalbum kaže...

Zašto se ti buniš? Svaki napredak je dobro došao. Nekada su ljudi mogli bez boje a danas imamo TV sliku u boji pa se nitko ne buni. Čak i ako ne želiš 3d prikaz, trebao bi se radovati jer svaka nova tehnologija pojeftini staru. Ne možemo odmah imati holografski prikaz, 3d je tek u usponu a mora se od nečega krenuti.

naravno da se bunim tek sam se navikao na hdtv sa sd programom ,a oni bi sad meni uvalili 3d joj bez toga se ne može,jesam za napredak ali ne mogu pratiti toliki napredak

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
Cartman kaže...
Toni93 kaže...

To "za koju godinu" bi se moglo pravo odužiti.

Hrvatska tek prelazi na DVB-T (digitalni prijem signala). Nakon toga se ide na HD signal, jer čisto sumnjam da će odmah prijeći na 3D. Živi bili pa vidjeli.

Što se tiče holograma, pomoću dva izvora lasera i slike, moguće je dobiti hologramsku sliku. Naravno, to nije ni blizu 3D prikaz. Ali eto, valjda ćemo i mi nekada dobiti hologramskog doktora Osmijeh

Ma kakvi..mi na 3D-u nismo do 2015. najmanje...

Pa evo ove godine će tek proći prijelaz na MPEG2...

Di je još prijelaz na MPEG4 pa na HD...

Pa 3D..

Ali 3D kakav je sada je sranje teško, barem za regularno gledanje televizije. Za film jednom mjesečno pogledat je u redu, ali ovako je sranje..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
3D kamere u mobitelima

To ti ja i govorim.

Btw MPEG4 je za High Definition (HD)

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 21:53 (Cartman).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

pitam se kako su dosad ljudi mogli bez 3 d-a

Da, onda se pitaj kako su mogli bez kompjutera, TV-a, telefona itd, itd..    stvari idu dalje i to je to Namigiva

Živio tehnološki napredak!

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran

MPEG2 i MPEG4 su tehnologije kompresije,

a HD i full HD su oznake rezolucije slike,

teoretski jedno sa drugim nema veze,

i sa MPEG2 mozes imati HD ili full HD

16 godina

Znam ja što je to..

Ali kod nas će se HD emitirati u MPEG4. Značim sada još uvijek prelazimo na MPEG2 tj. digitalnu televiziju. Zatim slijedi prelazak na MPEG4 koji najvjerojatnije još neko vrijeme neće biti u HD-u. Zatim tek dolazi prelazak u HD rezu..

17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Znam ja što je to..

Ali kod nas će se HD emitirati u MPEG4. Značim sada još uvijek prelazimo na MPEG2 tj. digitalnu televiziju. Zatim slijedi prelazak na MPEG4 koji najvjerojatnije još neko vrijeme neće biti u HD-u. Zatim tek dolazi prelazak u HD rezu..

znaci da ce ljudi baciti hrpu MPEG2 kutija i kupiti MPEG4

16 godina

Baš tako..legalna prijevara..-.-..za neupućene..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice