200 milijuna na Facebooku

poruka: 44
|
čitano: 6.602
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "200 milijuna na Facebooku".
17 godina
neaktivan
RE: 200 milijuna na Facebooku
sk8 4 life kaže...

ja imam face & msn jer mi smanje troškove mobitela i telefona ...a na faceu sam 1-2 puta tjedno ...pa eto ako svi imaju zašto nebi i ja imao...

...jedan lik se bacio u savu ....zasto nebi i ja?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Ja sam se tamo pokusao registrirati vrlo, vrlo davno, kad je jos skola trebala biti odobrena od autora. Sad vise nemam racun (obrisan je). 

Sa štovanjem, brahle!
17 godina
neaktivan
brahle kaže...

Ja sam se tamo pokusao registrirati vrlo, vrlo davno, kad je jos skola trebala biti odobrena od autora. Sad vise nemam racun (obrisan je). 

Ne, nije
Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan

ma slušajte meni facebook nije nešto...ali treba imat poštovanja prema njima jer skupit 200milijuna korisnika je stvarno PIHHHHHH...i Boli druge K**** što vi nemate facebook...ako vam se facebook ne sviđa pa što ste onda ovu temu otvorili...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 12:02 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni je facebook veliki shrot. Imao sam ga nekih 6mj i onda deaktivirao i više ne idem na njega. Naj bi volio da propadne, onda bi cijeli moj razred pao u depresiju.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

ma slušajte meni facebook nije nešto...ali treba imat poštovanja prema njima jer skupit 200milijuna korisnika je stvarno PIHHHHHH...ja bi ovo NPR!! "ja nemam facebook i svi su glupi što ga imaju" smatrao za ovu temu kao spam jer se ne drži teme i umalovažava druge boli druge K**** što ti nemaš facebook...ako vam se facebook ne sviđa pa što ste onda ovu temu otvorili...

Tema je otvorena od strane Buga.
sk8 4 life kaže...
Horagio kaže...

Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.

hahahahahahahhahaha tipka start hehe...zna li ona kako otvorit paint
 Iz zezancije smo ju pitali dal zna u kojem se programu rade prezentacije. Ona kaže paint. Nakon našeg ismijavanja se ispravi i kaže notepad.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
sk8 4 life kaže...

ma slušajte meni facebook nije nešto...ali treba imat poštovanja prema njima jer skupit 200milijuna korisnika je stvarno PIHHHHHH...ja bi ovo NPR!! "ja nemam facebook i svi su glupi što ga imaju" smatrao za ovu temu kao spam jer se ne drži teme i umalovažava druge boli druge K**** što ti nemaš facebook...ako vam se facebook ne sviđa pa što ste onda ovu temu otvorili...

Tema je otvorena od strane Buga.
sk8 4 life kaže...
Horagio kaže...

Nemam "Fejs" jer bi onda bio ko svi ostali iz moje škole. Netko je to pokrenuo i svi se regaju. Do onda kao da ga nije bilo. Zanimljivo je da moji prijatelji koji koriste tu uslugu, nemaju pojma o računalima. Kompjuter im je samo za tu uslugu. Nedavno je bio duhovit slučaj. Pita me kolegica kako joj se fejs neće upaliti, šta da radi. Savjetovao sam je preko MSN-a i pošto mi ide na živce, htio sam joj pomoći tako da izbriše neku važniju datoteku. Naravno, nije uspjelo jer nije znala gdje je gumb START. Na kraju sam je blockao jer je bila iritantna.

hahahahahahahhahaha tipka start hehe...zna li ona kako otvorit paint
 Iz zezancije smo ju pitali dal zna u kojem se programu rade prezentacije. Ona kaže paint. Nakon našeg ismijavanja se ispravi i kaže notepad.
 muahahahaha Smijeh
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
brahle kaže...

Ne, nije
 Da, je. As in, ne deatkiviran. Obrisan. 
Sa štovanjem, brahle!
18 godina
neaktivan

Kak bi volio da se srusi.. Jaooooo.. Ponosan sto nisam među 200 mil. ljudi koji ga koriste!!! Nit sam ga ikada imao nit cu ga imati ikada..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji ste vi svi skupa likovi!! svadjate se oko nečega ono što nema veze s vezom! Evo ja imam facebook ( ne face ,fejs, ili kako vec pise ekipa jer nisam previse isfuran na njega) i ok mi a sad da li drugi imaju čisto me zaboli ona stvar i dal ih ima 200 milijona 300 ili milijardu! Koga briga za to! Znam svojih 24 prijatelja u križ i s njima se družim i uživo i na facebook-u jer nisam u stanju s njima bit 24/7 nego netko koji put otputuje pa mozemo pricat preko private message. A vi koji ste tolko opsjednuti dajte živnite ididte van igrat se s loptom ganjat ženske ili šta već a vi koji ga nemate: ok nemate ga ali ako neznate štaje to kakvo je to nemojte non stop sr*t po necemu o cemu nemate pojma! Ja sam se isto bio smijao nekim frendovima da koji ce im to ku**c ali sam ga poslije napravio na nagovor jedne frendice i sad mi je čisto ok! Ali nikome ga ne namećem i govorim Yaaaay fejsić je tako swatki i takve spike! Svatko ima svoje gušte ali nebiste smjeli kritizirat prije nego ga probate! Makar pogledajte kod frenda kako to ide jer bi bilo malo glupo da ga napravite pa deaktivirate jer ( kao što neki misle ) facebook account se nikad ne briše! Sve ostaje u pohrani! Toliko od mene!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Koji ste vi svi skupa likovi!! svadjate se oko nečega ono što nema veze s vezom! Evo ja imam facebook ( ne face ,fejs, ili kako vec pise ekipa jer nisam previse isfuran na njega) i ok mi a sad da li drugi imaju čisto me zaboli ona stvar i dal ih ima 200 milijona 300 ili milijardu! Koga briga za to! Znam svojih 24 prijatelja u križ i s njima se družim i uživo i na facebook-u jer nisam u stanju s njima bit 24/7 nego netko koji put otputuje pa mozemo pricat preko private message. A vi koji ste tolko opsjednuti dajte živnite ididte van igrat se s loptom ganjat ženske ili šta već a vi koji ga nemate: ok nemate ga ali ako neznate štaje to kakvo je to nemojte non stop sr*t po necemu o cemu nemate pojma! Ja sam se isto bio smijao nekim frendovima da koji ce im to ku**c ali sam ga poslije napravio na nagovor jedne frendice i sad mi je čisto ok! Ali nikome ga ne namećem i govorim Yaaaay fejsić je tako swatki i takve spike! Svatko ima svoje gušte ali nebiste smjeli kritizirat prije nego ga probate! Makar pogledajte kod frenda kako to ide jer bi bilo malo glupo da ga napravite pa deaktivirate jer ( kao što neki misle ) facebook account se nikad ne briše! Sve ostaje u pohrani! Toliko od mene!

potpisujem...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
18 godina
neaktivan

ma ja kreirao profil tamo lani još i tek sad malo zalutao gore...

ali moram priznat da je interesantno jer sam npr naletio gore na frenda kojeg nisam vidio ni čuo 18 godina... pronašao rodbinu za koju nisam ni znao etc..

al da jedan dan FB padne dole, OOOOOH jedan sajt manje LoL

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
24v kaže...

ma ja kreirao profil tamo lani još i tek sad malo zalutao gore...

ali moram priznat da je interesantno jer sam npr naletio gore na frenda kojeg nisam vidio ni čuo 18 godina... pronašao rodbinu za koju nisam ni znao etc..

al da jedan dan FB padne dole, OOOOOH jedan sajt manje LoL

upravo to želim reći i ja! Da sutra rikne i šta sad! Niš i dalje imam brojeve tel. od osoba kje mi trebaju i to je samo jedan site manje za pregledavat i tako dalje!
17 godina
neaktivan

meni je facebook smanjo telefonske racune...samo zato su mi dobar i zato ga koristim...btw i ja smatram facebook kao jedan obican sajt kao i svaki drugi

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 21:58 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice