12 novih članova u BSA

poruka: 2
|
čitano: 853
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "12 novih članova u BSA".
17 godina
12 novih članova u BSA

BSA kod nas je JOKE!!! ha ha ha hi hi hi

Baš me zanima da li su kod nas takvi zakoni da je teško nekoga ulovit ili ekipa jednostavno ne radi svoj posao?

Btw MUP opče zapošljava informatičare u svrhu računalne forenzike ili kak se to može zvati?

Kolko vidim pirati prodaju igre i softver godinama bez da netko k mrdne pa me zanima da li je to zbog lijenosti policije, nesposobnosti, nestručnosti ili jednostavno se drže trenda ništ koristi?

Ono oglasnik je pun reklama o prodaji igara, filmova, serija itd. Kaj tak teško nekoga sklepat?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
12 novih članova u BSA

Ma to se zapravo zove marketing. Prvo te navuce, kao s mrkvom malo po malo, a onda kad nesto kao znas, platit ces kao i svi drugi, to je ujedno i najjednostavniji nacin da se poluproizvod plasira na trziste. Nebi se ja brinuo za BSA, vise za osobni moral i stanje u zajednici. 

A tko se u hrvatskoj bavi kriminalom, koja glupost i hapsit nekoga kad sudenje traje 10 godina i jos nitko nije odlezo za korupciju. Ove neke sitne ribe povremeno nasjednu da se javnosti zamazu oci i to ti je to. Volim gledati vijesti kad izvjestavaju iz sudnica, to je prava novinarska kreativnost, pricaju po 10 minuta a da bi rekli da je sudenje odgodeno ponovno u nedogled... Ti pricas o piratstvu, kao da to nekoga briga...

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice