Xiaomi radi na mobitelu s baterijom od 10.000 mAh

poruka: 10
|
čitano: 2.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi radi na mobitelu s baterijom od 10.000 mAh".
8 godina

Veči,deblji i teži mobitel iskreno nema smisla ako trenutne možeš toliko brzo napunit. Osobno radije imam lakšeg pa ga u 15min napunim.

Znam da ima slučajeva kad nemaš šteker blizu ali onda imam powerbank blizu za tih par puta godišnje!

Moj PC  
2 5 hvala 0
7 godina
Re: Xiaomi radi na mobitelu s baterijom od 10.000
nikonja kaže...

Veči,deblji i teži mobitel iskreno nema smisla ako trenutne možeš toliko brzo napunit. Osobno radije imam lakšeg pa ga u 15min napunim.

Znam da ima slučajeva kad nemaš šteker blizu ali onda imam powerbank blizu za tih par puta godišnje!

reci ti njima...reci:)

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
14 mjeseci
A što ako ne bude veći i deblji?
15 godina

Pa nek rade vece, manje, pa ako netko zeli nosit ciglu sa sobom, ima priliku 🫣

1 0 hvala 0
16 godina
Novice kaže...
A što ako ne bude veći i deblji?

možda će biti dulji i neobrezan?

Ju je je? Je ju je!
15 godina
nikonja kaže...

Osobno radije imam lakšeg pa ga u 15min napunim.

Tržište se nebi složilo sa tobom, barem kada je u slučaju Apple.

https://www.macrumors.com/2025/11/10/next-generation-iphone-air-delayed/

8 godina
sirka666 kaže...
nikonja kaže...

Osobno radije imam lakšeg pa ga u 15min napunim.

Tržište se nebi složilo sa tobom, barem kada je u slučaju Apple.

https://www.macrumors.com/2025/11/10/next-generation-iphone-air-delayed/

To je ipak druga skrajnost kad staviš premalu bateriju pa ga pola dana imaš na punjaču. Meni je optimum da mi izdrži bar jedan dan iživljavanja - može i više naravno, ali da bi nosio ciglu kao npr z-fold mi ne pada na pamet. Dvojni ekran je praktičan za neke stvari ali ono je preteška i prevelika stvar za teglit u đepu cjeli dan.

Iako mi je to zanimljivo jer 90ih kad su se pojavili prvi mobiteli su bili doslovno cigle, onda su ih smanjivali da je ona mala motorola startac bila toliko mala da je izgubiš, i sada se polako opet vračaju na veličinu cigle jer kako čitam Zamzung će sada izbacit čak i tri-fold. 

Uglavnom kako god želi, što se mene tiće mogu ih pravit u obliku trokuta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 8:48 (nikonja).
16 godina

sad me zanima koji telefon nikonja koristi. BTW Nokia 8310 je bila manja od Startaca (i beskonačno pouzdanija od tog smeća), a imao je i Panasonic onaj neki mikro model koji je bio toliko sitan da su ljudi kod zvanja broj utipkavali čačkalicom.

Ne mora biti znatno teži. Imamo primjer Honora X70 koji s baterijom od 8.3Ah ima samo 193 grama (službeni podaci, možda lažu). To otprilike jest u skladu s računicom da bi 10Ah baterija mogla imati 120g. Sukladno tome taj telefon s tako velikom baterijom bi mogao imati oko 220g, kao S ultra ili fold. Najlakši telefoni danas imaju 160-165g tako da to i nije tako strašna razlika.
Cigla? Moj prvi mobilni telefon (NMT, mislim negdje oko 1994.) je imao aluminijski hladnjak! To su bile cigle, staviš ga u džep zimskog kaputa pa izgubiš ravnotežu. cca pola kile.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 mjeseci
nikonja veli: i sada se polako opet vračaju na veličinu cigle jer kako čitam Zamzung će sada izbacit čak i tri-fold.

Samo da netko krivo ne shvati da je samsung prvi , naime Huawei već pola godine ima trostruki mobitel.

I meni je ovo sad druga krajnost prevelika i preteška baterija. Bilo bi lijepo da stave neki štedljiv procesor a ne kao one gluposti što je radio Cubot i slično smeće sa baterijom od mobitela 8Ah a procesor smeće koje jede bateriju, jer to ispada zapravo kao prevara kupaca koji ne znaju da bi bolje prošli da su kupili osrednji mob. sa baterijom od nekih 6Ah.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
2 godine
nikonja kaže...

jesi uopće pročitao tekst?

a vidi ovo:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13472&idPhone2=14134

dimenzije i težina skoro identične, a baterija 35% veća. kako to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice