Što ne biste kupili?

poruka: 14
|
čitano: 4.241
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što ne biste kupili?".
16 godina
Što ne biste kupili?

Ocito je u anketi moguce glasst za neki uredaj a ujedno oznacit i zadnju opciju, pa moguce da rezultati nisu relevantni

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
17 godina
Što ne biste kupili?

'Pametni' sat fali na listi!... Apsolutno nemam ideju šta da radim s time... Eeeeeventualno da vidim preview poruke koja je stigla bez da vadim mob iz džepa... Otherwise, sat koj moram puniti svaka 2-3 dana... 

...And then you will die,when your ideals you deny...

9 2 hvala 0
14 godina
Što ne biste kupili?

Zašto laptop na slici nije rozi?

6 0 hvala 2
16 godina
Re: Što ne biste kupili?
Lt Dalius kaže...

'Pametni' sat fali na listi!... Apsolutno nemam ideju šta da radim s time... Eeeeeventualno da vidim preview poruke koja je stigla bez da vadim mob iz džepa... Otherwise, sat koj moram puniti svaka 2-3 dana... 

Ja sam uspostavija sistem u kojem mi minja mobitel u 90% slucajeva pa mi je ok, ali razumim tvoj stav

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
14 godina
Što ne biste kupili?

U izborniku stoji ponuđen odgovor "stolno računalo", što je nedorečen upit, obzirom imamo desktop PC i AIO računala! 

Ono gdje bi meni takvo nešto trebalo, čitaj AIO, imam pobjednika (ustvari cijele ankete) ali i gubitnika, PC desktop računalo! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Apple proizvode....
vicious
Moj PC  
5 1 hvala 0
5 godina
suspendiran
Što ne biste kupili?

Apple i AMD

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Što ne biste kupili?

Ne postoji što ne bi kupio ako ima dobar omjer cijene i kvlaitete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Lt Dalius kaže...

Znamo svi koji truli satovi traju jedan dan, nemojmo generalizirati

4 godine
definitivno pametni sat. radije kupim pravi sat jbg staromodan sam

1 0 hvala 0
15 godina
Lt Dalius kaže...

To sam i ja mislio i onda sam otkrio koncept hibridnih pametnih satova, i uzeo sebi Withings SteelHR, baterija traje 30 dana, spojen stalno na BT samo da mogu vidjet poruke/notife na poslu.

6 tjedana
protjeran
Što ne biste kupili?

Tablet i pametni sat, dat 200-300 eura a izvučeš mob iz džepa i vidiš sve šta treba i uštediš pare.

1 0 hvala 0
15 godina
HexRunner kaže...

Tablet i pametni sat, dat 200-300 eura a izvučeš mob iz džepa i vidiš sve šta treba i uštediš pare.

A zašto bih vadio mobitel  x puta dnevno, kad samo mogu pogledati na sat. Pozive i poruke koji su mi hitni riješim, a za sve drugo mob ostaje u džepu. Meni to olakšava radni dan i svakako mi vrijedi tih 200 eura. Teško bih se više vratio na život bez smartwatcha, a nisam sat nosio nikad do prije 3-4 godine. Plus što smo napokon došli do faze kad mi sat može izdržati 2-3 tjedna bez da ga punim, što mi je skoro kao da ne trebam više misliti o tome.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 mjeseci
Nekima sportski pametni sat najviše služi za praćenje zdravlja i napretka u sportu, najmanje bitno za poruke.
Sad neki bi kazali a može se i bez sata ... da naravno , može se i bez toalet papira ali jednostavnije je i preciznije i čišće sa već bez , ali luksuz se plaća 😅

Imaš na ruci kvalitetno praćenje svoje neke dnevne energije na koju utječe: san, stres , status varijabilnosti pulsa , jačina treninga koju imaš napredak u tri segmenta - intenzivni visokog intenziteta - niskog intenziteta -trening slabog intenziteta i sva tri su bitna za napredak, sve ti sat to izračuna i na osnovu toga svega slaže treninge i daje savjete kada trebaš odmoriti a kada stisnuti , kada lagano. Bez toga bih si morao pisati neke bilješke rasporeda tipa danas z2 duga trka , sutra šprintevi od 1', odmor , z3 duga, odmor , intervali z4 4', teretana, odmor... i iskusni športaši nisu sigurni u to znanje i definitivno bi sporije ili nikako napredovali. Jednostavno imaš dosta kvalitetnog trenera na ruci koji nije skup ako razmisliš. Barem je tako na garminu tko se njime služi u te svrhe. Plus za trčanje i biciklizam imaš nekoliko garmin trenera koji te pripremaju na neke osebujne načine i dijele savjete na osnovu tvoje spreme , godina , genetike , zdravlja i osnovu svega onoga iznad navedenog za događaj koji ciljaš (maraton , polumaraton, 10K, 5K...).
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 16:28 (Sirotanovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice