Ocito je u anketi moguce glasst za neki uredaj a ujedno oznacit i zadnju opciju, pa moguce da rezultati nisu relevantni
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Ocito je u anketi moguce glasst za neki uredaj a ujedno oznacit i zadnju opciju, pa moguce da rezultati nisu relevantni
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
'Pametni' sat fali na listi!... Apsolutno nemam ideju šta da radim s time... Eeeeeventualno da vidim preview poruke koja je stigla bez da vadim mob iz džepa... Otherwise, sat koj moram puniti svaka 2-3 dana... 
Zašto laptop na slici nije rozi?
'Pametni' sat fali na listi!... Apsolutno nemam ideju šta da radim s time... Eeeeeventualno da vidim preview poruke koja je stigla bez da vadim mob iz džepa... Otherwise, sat koj moram puniti svaka 2-3 dana... 
Ja sam uspostavija sistem u kojem mi minja mobitel u 90% slucajeva pa mi je ok, ali razumim tvoj stav
U izborniku stoji ponuđen odgovor "stolno računalo", što je nedorečen upit, obzirom imamo desktop PC i AIO računala!
Ono gdje bi meni takvo nešto trebalo, čitaj AIO, imam pobjednika (ustvari cijele ankete) ali i gubitnika, PC desktop računalo!
ATJ Lučko
vicious
Apple i AMD

Ne postoji što ne bi kupio ako ima dobar omjer cijene i kvlaitete.
Znamo svi koji truli satovi traju jedan dan
, nemojmo generalizirati
To sam i ja mislio i onda sam otkrio koncept hibridnih pametnih satova, i uzeo sebi Withings SteelHR, baterija traje 30 dana, spojen stalno na BT samo da mogu vidjet poruke/notife na poslu.
Tablet i pametni sat, dat 200-300 eura a izvučeš mob iz džepa i vidiš sve šta treba i uštediš pare.
Tablet i pametni sat, dat 200-300 eura a izvučeš mob iz džepa i vidiš sve šta treba i uštediš pare.
A zašto bih vadio mobitel x puta dnevno, kad samo mogu pogledati na sat. Pozive i poruke koji su mi hitni riješim, a za sve drugo mob ostaje u džepu. Meni to olakšava radni dan i svakako mi vrijedi tih 200 eura. Teško bih se više vratio na život bez smartwatcha, a nisam sat nosio nikad do prije 3-4 godine. Plus što smo napokon došli do faze kad mi sat može izdržati 2-3 tjedna bez da ga punim, što mi je skoro kao da ne trebam više misliti o tome.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS