Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati na

poruka: 106
|
čitano: 24.819
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati na ".
17 godina
Re: Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati
konjRR kaže...

Zapadnjacke novinske agencije jesu prenosile vijesti o drasticnim kaznama za korupciju u kini. Mozda lazu. Neznam.

gkelekov kaže...
konjRR kaže...
Komunizam i demokracija nisu iskljucivi medusobno. Tko zna sto je jedno i sto je drugo valjda bi to trebao razumjeti? Neznam zasto je to vecini problem shvatiti. Pretpostavljam zbog obostrane propagande?Kapitalizam i komunizam jesu iskljucivi. I onda se vracamo na ono standardno pranje mozga gdje se kapitalizam i demokraciju izjednacava. To je obicno pranje mozga neukih masa. 

Daj se prvo saberi a onda počni pisati barem jednim jedinim argumentom, jer ovako gubiš vrijeme posebice sebi, a onda i drugima.

USA nije demokracija ma koliko god se prodavali. Najbliže demokraciji je jedna jedina zemlja i to je Švicarska i to samo radi svojih obvezujućih referenduma.

Dakle da ponovimo povijest iz 5-6 razreda osnovne škole, što je to demokracija (demos + kratos):

• izravno sudjelovanje svih slobodnih građana u odlučivanju
  • odluke se donose na narodnoj skupštini svih građana, i pravo sudjelovanja imaju svi slobodni muški građani
  • većina javnih dužnosti se dodijeljuje ždrijebom, ne izborima

Dakle nema nikakvih senatora, nikakvih parlamenata niti predstavnika vlasti koji predstavljaju narod.To je prva i primarna definicija demokracije. 

Po Marxu jedine poveznice komunizma i prave demokracije su da vlast ne smije biti trajna, i da nitko ne smije imati privilegirani status. No da bi komunizam došao na tu razinu, sama država mora prestati postojati.
Ali to se nikad nije desilo, nego su sve zemlje koje su preuzele komnuizam napravile kompletno suprotno, diktatutre sa trajonom vlasti, sama vlast i podobnici jedini imaju previlegirani status, a svojstvo postojanja države je nejbitnije jer time jedino vlast sama sebe održava na vrhu.
Dakle to što imaju površinskih sličnosti ne znači da imaju ikakvih dodirnih točaka u stvarnosti, tako da jest demokracija i komunizam su eksplicinto ISKLJUČIVI (jer ni jedan ni drugi ne postoje u svom iole izvornom obliku)

A što se tiče drastičnih kazni u vezi korupcija u Kini, nađi 2-3 zapadnjačke novinarske agencije koje su to prenijele... Pa prouči o kojem niskom činovniku se radi kao žrvenjom janju, dok ovi na gore koji pokupe svake godine milijarde se i dalje smiju ostatku naravno...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 21:03 (gkelekov).
16 godina
gkelekov kaže...
konjRR kaže...

Zapadnjacke novinske agencije jesu prenosile vijesti o drasticnim kaznama za korupciju u kini. Mozda lazu. Neznam.

gkelekov kaže...
konjRR kaže...
Komunizam i demokracija nisu iskljucivi medusobno. Tko zna sto je jedno i sto je drugo valjda bi to trebao razumjeti? Neznam zasto je to vecini problem shvatiti. Pretpostavljam zbog obostrane propagande?Kapitalizam i komunizam jesu iskljucivi. I onda se vracamo na ono standardno pranje mozga gdje se kapitalizam i demokraciju izjednacava. To je obicno pranje mozga neukih masa. 

Daj se prvo saberi a onda počni pisati barem jednim jedinim argumentom, jer ovako gubiš vrijeme posebice sebi, a onda i drugima.

USA nije demokracija ma koliko god se prodavali. Najbliže demokraciji je jedna jedina zemlja i to je Švicarska i to samo radi svojih obvezujućih referenduma.

Dakle da ponovimo povijest iz 5-6 razreda osnovne škole, što je to demokracija (demos + kratos):

• izravno sudjelovanje svih slobodnih građana u odlučivanju
  • odluke se donose na narodnoj skupštini svih građana, i pravo sudjelovanja imaju svi slobodni muški građani
  • većina javnih dužnosti se dodijeljuje ždrijebom, ne izborima

Dakle nema nikakvih senatora, nikakvih parlamenata niti predstavnika vlasti koji predstavljaju narod.To je prva i primarna definicija demokracije. 

Po Marxu jedine poveznice komunizma i prave demokracije su da vlast ne smije biti trajna, i da nitko ne smije imati privilegirani status. No da bi komunizam došao na tu razinu, sama država mora prestati postojati.
Ali to se nikad nije desilo, nego su sve zemlje koje su preuzele komnuizam napravile kompletno suprotno, diktatutre sa trajonom vlasti, sama vlast i podobnici jedini imaju previlegirani status, a svojstvo postojanja države je nejbitnije jer time jedino vlast sama sebe održava na vrhu.
Dakle to što imaju površinskih sličnosti ne znači da imaju ikakvih dodirnih točaka u stvarnosti, tako da jest demokracija i komunizam su eksplicinto ISKLJUČIVI (jer ni jedan ni drugi ne postoje u svom iole izvornom obliku)

A što se tiče drastičnih kazni u vezi korupcija u Kini, nađi 2-3 zapadnjačke novinarske agencije koje su to prenijele... Pa prouči o kojem niskom činovniku se radi kao žrvenjom janju, dok ovi na gore koji pokupe svake godine milijarde se i dalje smiju ostatku naravno...

Gdje ja tvrdim da je USA danas demokracija? Ili da nije? 

Nigdje ne navodim argumente, samo cinjenice. Postoji razlika.

Ajde molim te saberi se pa navedi koje sam ja to tvrdnje iznio. Hvala.

Primjer. Glupost prva sto google izbaci.

17 godina
gkelekov kaže...
Amerika od 19 stoljeća nema veze sa demokracijom. Definirati samo 2 stranke koje se izmjenjuju je daleko od demokracije kao i sam komunizam.

Demokratske vrijednosti, posebice neke slobode je nešto drugo.

To je ono što odgovara onima koji drmaju Amerikom zar ne? Ljudi imaju izbira što če jest ili pit, a sve ostalo je ionako sporedno fučkaj ga sad.

Kad je več netko spomenuo Vijetnam, treba spomenuti da se ne zaboravi ovaj grozan masakar ili događaj iz tog rata.Ukratko, ne osječamo se sigurno+nismo baš sigurni tko je neprijatelj pa iz straha pobimo sve oko sebe itd.

AMD,........is that Epyc or what?
12 godina
konjRR kaže...

Ne kazem da projiciras. Ne izmisljaj.

mda, 'emitiraš' je sasvim suprotna riječ od projiciraš...

konjRR kaže...

... Mizogoniju samo emitiras ali nije tvoja? Tipicno. Da otvorimo temu klecavci?  

...i ovo da si me nazvao ekstremnim mizogonistom isto tako izmišljam, jel

konjRR kaže...

p.s.s. nije pristojno biti ekstremno mizogon i sl. Probaj se suzdrzati. Hvala.

ako ne znaš kako raspravljati ili nemaš argumenata, ostavi se ad hominema i to tako jadnog da jadniji nemeže bit

17 godina
konjRR kaže...
Da otvorimo temu klecavci?  

Da otvorimo temu "kmečavke"?

U tom sukobu radi se o moralno posve jednakim grupama drugačijeg ideološkog predznaka. Kad se međusobno svađaju, ja sjednem i uživam u njihovim glupostima.

10 godina
@picajzla0707 moje sveto pravilo, cim netko spomene mizoginiju, pogotovo ovako bez ikakvog smisla, tu razgovor sa tom osobom završava
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2025 9:08 (sporttest).

3 0 hvala 0
17 godina
gkelekov kaže...
Navedi jednog, iole važnog političara ili direktora državnih firmi u Kini da je završio u zatvoru, a kamoli da je osuđen na smrt? Nećeš naći niti jednoga. Jer ne može za njih doći niti do suđenja, a za neke čak niti do policijskog uhićenja pa da bude predstava...

A većina malih i sitnih, drpe lovu i onda bježe iz Kine i ne vraćaju se nikad više.
CCP je tu samo da sebe zadrži na vlasti.. Ne mogu shvaiti ljude da barem tu osnovnu stvar ne kuže. U svim kvazi komunističkim zemljama je uvijek jedno te isto, vlast služi vlasti, ostala populacija su samo brojevi... (nije niti ova nikaz zaživjela demokracija puno drugačija, pa onda još gore da ljudi ne kuže kako vlast funkcionira). Ljudi su samo brojke, i bajke od smanjenja nejednakosti su identiča laža kao što i naš lažov od premijera govori isto o smanjenju nejednakosti...

Vijest od nedavno - "Ministar agrikulture u Kini osuđen na smrt zbog korupcije"[1]. Rekao bih da je to jedan od važnijih političara. Dakle, i ti balegaš pod utjecajem propagande.

[1] https://www.reuters.com/world/china/chinas-former-minister-agriculture-sentenced-death-with-reprieve-bribery-case-2025-09-28/

Amenoum
13 godina
Putnici u SAD morat će za ulazak u zemlju dati na

jel moram prijavit svoje lažne profile?

0 0 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...
ako ne znaš kako raspravljati ili nemaš argumenata, ostavi se ad hominema i to tako jadnog da jadniji nemeže bit

Kaze "mali ćovijek" kojem je prva i zadnja ad hominem, izmisljanje i kmecanje. Na cinjenice i argumente imun kao klecavci na razum. Ne vidi, ne cuje i ne zanima ga 

10 godina
Kako si opisao klecavce poprilicno sam siguran da mislis na ove orginalne klecavce
16 godina
sporttest kaže...
Kako si opisao klecavce poprilicno sam siguran da mislis na ove orginalne klecavce

Mislim da svak moze da misli. Pa i siguran da misli. 

17 godina
sporttest kaže...

A i ovo "black lives matter". Pa valjda je "all lives matter"!

Tu tip zaradi prekršajnu prijavu zbog gaženja ruža - da se razumijemo, stvarno je ružno što je to napravio, nema opravdanja za glupost - ali na to dignu strku oni koji postave 39 ruža za 39 ubijenih žena, umjesto 90 ruža za 90 ubijenih i muškaraca i žena. Eto to je ta dvoličnost. Ista ona kao kod BLM-a.

16 godina
BMT kaže...
sporttest kaže...

A i ovo "black lives matter". Pa valjda je "all lives matter"!

Tu tip zaradi prekršajnu prijavu zbog gaženja ruža - da se razumijemo, stvarno je ružno što je to napravio, nema opravdanja za glupost - ali na to dignu strku oni koji postave 39 ruža za 39 ubijenih žena, umjesto 90 ruža za 90 ubijenih i muškaraca i žena. Eto to je ta dvoličnost. Ista ona kao kod BLM-a.

Ne smeta te rijec "femicid"? Nekako mi bas to ide na zivce kad cujem.

Problem je isti cesto sto se od dobre ideje/pokreta napravi nesto izobliceno i degenerizirano jer se nalijepe razni politicki i drustveni paraziti.

Za to gazenje ruza je trebao dobiti i kaznenu prijavu. Ali eto izvukao se na "sentiment" i mizogoniju trenutnog drzavnog mentalnog stanja. Mozda slusa thompsona pa je domoljub i ok tip inace  

A strku je napravio sam, zato je to i napravio. Marketing, pr. itd. Ucinio da se promovira, da bude u novinama, na tvu itd. Za takvu malu kaznicu koju ce dobiti sigurno je da "He's getting his money's worth".

10 godina
Ako moze citat kaznenog zakona po kojem je trebao dobiti kaznenu prijavu
16 godina
sporttest kaže...

Zasto?

17 godina
sporttest kaže...

Npr. članak 128.?

Gledam te!
10 godina
Prije svega clanak 128 štiti pravo na javno okupljanje i mirni prosvjed koji je organiziran u skladu sa zakonom.

Ta takozvana umjetnica je imala javni performans, tako da se clanak 128 ne moze primjenit.
No cak i da je bilo javno okupljanje/mirni prosvjed, kazneni zakon trazi egzaktno krsenje istog.
Pa evo recimo da je to bio prosvjed in gazenja ruza se dogodio na kraju tog “prosvjeda”, ni u tom slucaju ne dolazi do krsenja clanka 128 jer se prosvjed odrzao
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2025 1:52 (sporttest).
17 godina

Tražio si članak po kojem bi se mogla napraviti prijava i dobio si ga. Sve što si naveo bi se dalo navesti i drugačije. Zato postoje sudovi. Ti imaš svoj stav i to je okej, čak i ako se ja s njim ne slažem.

Osobno mislim da ti i tebi slični radite jako veliku štetu našem društvu i da smo zato tu gdje jesmo, ne baš na dnu kace, ali sasvim sigurno ne pri vrhu.

I osobno mislim da dok postoje slučajevi Ane Magaš i dok se u Saboru izgovaraju rečenice poput (parafraziram) "žena nije za mudraca nego za madraca" ovakvim vašim retorikama nema mjesta. Jer rezultiraju ovakvim performansima gaženja ruža, koje se nmogima vidim jako sviđa. Jer postavlja stvari na pravo mjesto...

Živimo u lošim vremenima i strah me za moje vlastito dijete, igrom slučaja sedmogodišnju djevojčicu, pored tebe i sličnih.

Gledam te!
17 godina
konjRR kaže...

Ne smeta te rijec "femicid"? Nekako mi bas to ide na zivce kad cujem.

Riječ me ne smeta. Ono što me smeta je da se isto ubacilo u zakonodavstvo (Kazneni zakon 111a) iako već postoji članak koji to pokriva (KZ 111.). S druge strane, zašto onda samo femicid posebno izdvajati, zašto ne i maskicid ili androcid (analogno femicidu, ali za muškarce)? Ovako je to po meni diskriminatorno i zapravo samo članak 111. sprečava da bude i protuustavno.

Slično kao i što je suvišan članak 116. (sakaćenje ženskih spolnih organa) kad postoje članci 117 do 121. (tjelesne ozljede). Pogotovo je to smiješno u Hrvatskoj gdje sumnjam da je itko optužen po članku 116., a muški spolni organi su osakaćeni tisućama muškaraca - židovima i muslimanima - zarad vjerskih sloboda. Mislim otkad su vjerske slobode iznad tjelesnog integriteta.

10 godina
Veliki Brat kaže...

Tražio si članak po kojem bi se mogla napraviti prijava i dobio si ga. Sve što si naveo bi se dalo navesti i drugačije. Zato postoje sudovi. Ti imaš svoj stav i to je okej, čak i ako se ja s njim ne slažem.

Osobno mislim da ti i tebi slični radite jako veliku štetu našem društvu i da smo zato tu gdje jesmo, ne baš na dnu kace, ali sasvim sigurno ne pri vrhu.

I osobno mislim da dok postoje slučajevi Ane Magaš i dok se u Saboru izgovaraju rečenice poput (parafraziram) "žena nije za mudraca nego za madraca" ovakvim vašim retorikama nema mjesta. Jer rezultiraju ovakvim performansima gaženja ruža, koje se nmogima vidim jako sviđa. Jer postavlja stvari na pravo mjesto...

Živimo u lošim vremenima i strah me za moje vlastito dijete, igrom slučaja sedmogodišnju djevojčicu, pored tebe i sličnih.

Trazio sam clanak na OSNOVU kojeg bi se kogla napravit prijava. Na osnovu clanka 128 se ne bi mogla jer bi bila odmah odbacena.

Citiras izjavu iz 2001 godine u kontekstu danasnjeg vremena, kao da je to trenutna razina rasprave u saboru, mozes se slobodno onda vratiti u 1960 i usporedivati belgijance da su na razini rasprave koja se svodi na to da je crnicima mjesto u zooloskom.

zivimo u losim vremenima bas zbog toga sto lijevi spektar jako gura polarizaciju drustva kroz svoje besmislice kao uzdizanja jedne zrtve nad drugom, glupostima tipa BLM i femicid. All life matter i svaki zivot je vazan, svako ubojstvo je jadnako grozno....

inace znas li koliko clanica EU uopce ima besmislicu zvanu femicid u svom zakonu?

odgovor je 4 clanice.

Italija, hrvatska, malta i cipar.

sta mislis koji je razlog zasto neke puno jace demokracije, zakonodavno puno zrelije drzave to nemaju usvojeno?

mozda jer je debilno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2025 11:22 (sporttest).
17 godina
sporttest kaže...
Veliki Brat kaže...

Trazio sam clanak na OSNOVU kojeg bi se kogla napravit prijava. Na osnovu clanka 128 se ne bi mogla jer bi bila odmah odbacena.

Citiras izjavu iz 2001 godine u kontekstu danasnjeg vremena, kao da je to trenutna razina rasprave u saboru, mozes se slobodno onda vratiti u 1960 i usporedivati belgijance da su na razini rasprave koja se svodi na to da je crnicima mjesto u zooloskom.

zivimo u losim vremenima bas zbog toga sto lijevi spektar jako gura polarizaciju drustva kroz svoje besmislice kao uzdizanja jedne zrtve nad drugom, glupostima tipa BLM i femicid. All life matter i svaki zivot je vazan, svako ubojstvo je jadnako grozno....

inace znas li koliko clanica EU uopce ima besmislicu zvanu femicid u svom zakonu?

odgovor je 4 clanice.

sta mislis koji je razlog zasto neke puno jace demokracije, zakonodavno puno zrelije drzave to nemaju usvojeno?

mozda jer je debilno?

Ne, nego si mislio da ne postoji takav članak. E pa postoji. To što ti omalovažavaš umjetnicu s pridjevom takozvana i što njen apel za širu društvenu odgovornost ne prihvaćaš, pa ga prozivaš performansom je tvoj problem. To što si isti tren skočio na zadnje noge i postao i odvjetnik i sudac i porota samo govori o dubini problema. Inače takva pozitivna diskriminacija i postoji zbog realnih društvenih nejednakosti. Naravno da to tebe ne zanima jer nisi ti taj kojeg ubijaju - niti si crn niti si žena niti si gej niti si trans niti po ikojem obilježju odskačeš od većine, pa si neosjetljiv i onda dobijemo to što imamo: neosjetljivu većinu. U najboljem slučaju.

All life matter je floskula kako bi se zamaskirao problem. Čestitam, hvale vrijedan trud s tvoje strane.

Gledam te!
10 godina
Veliki Brat kaže...
sporttest kaže...
Veliki Brat kaže...

odgovor je 4 clanice.

mozda jer je debilno?

Ne, nego si mislio da ne postoji takav članak. E pa postoji. To što ti omalovažavaš umjetnicu s pridjevom takozvana i što njen apel za širu društvenu odgovornost ne prihvaćaš, pa ga prozivaš performansom je tvoj problem. To što si isti tren skočio na zadnje noge i postao i odvjetnik i sudac i porota samo govori o dubini problema. Inače takva pozitivna diskriminacija i postoji zbog realnih društvenih nejednakosti. Naravno da to tebe ne zanima jer nisi ti taj kojeg ubijaju - niti si crn niti si žena niti si gej niti si trans niti po ikojem obilježju odskačeš od većine, pa si neosjetljiv i onda dobijemo to što imamo: neosjetljivu većinu. U najboljem slučaju.

All life matter je floskula kako bi se zamaskirao problem. Čestitam, hvale vrijedan trud s tvoje strane.

koliku si hrpu gluposti  izgovorio ovo je strasno.

1. nisam mislio da ne postoji nego znam da ne postoji. Kao što sam ti rekao članak 128 se ne odnosi na ovaj događaj ni najmanje.

2. Ne nazivam ga ja performansom i to nije "moj problem" nego ga i sama takozvana umjetnica naziva te svi mediji vec dugo. Muškarac gazio ruže za ubijene žene, pa se vratio među "molitelje" - Večernji.hrODVRATNO! Na Trgu gazio ruže za ubijene žene. Vratio se među klečavce. Policija ima snimku | 24sata . 

3. Pozitivna diskriminacija je totalno pomracenje uma. Diskriminacije je diskriminacije i treba ju iskorijenit. Ta tvoja "Pozitivna diskriminacija" je dovela do samo jos vecih problema na zapadu (sveucilista, stigmatizacija, rodne kvote pri zaposljavanjima....)

inace ajmo analizirati dubinu tog problema zvanog nasilje nad zenama u RH.
Hrvatska je među zemljama s najmanje rodno utemeljenog nasilja u EU prema podatcima EUROSTATA.

Dio žena koje su iskusile fizičko i/ili seksualno nasilje od strane muških partnera u Hrvatskoj je 12% dok je na razini Europske unije 18%.

Nazalost ja tebi ne mogu cestitati na trudu jer ili ga nije bilo, ili ga mogu klasificirati kao nedovoljan.
ubuduce bi te zamolio da istrazis materiju prije pokusaja soljenja pameti nekom.

16 godina
Veliki Brat kaže...

"ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić kazala da nije na njoj da procjenjuje je li to čudno, ali da su "to trebali riješiti i ranije unutar svojih obiteljskih odnosa"." Kada za nasilje u obitelji imas ovakve izjave to mi govori da su klecavci na vlasti tako da neznam zasto po trgovima i bugovom forumu kmece? 

10 godina
konjRR kaže...
Veliki Brat kaže...

"ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić kazala da nije na njoj da procjenjuje je li to čudno, ali da su "to trebali riješiti i ranije unutar svojih obiteljskih odnosa"." Kada za nasilje u obitelji imas ovakve izjave to mi govori da su klecavci na vlasti tako da neznam zasto po trgovima i bugovom forumu kmece? 

Ni u jednom trenutku nisam spomenuo ljude koji se mole na trgu niti me zanimaju. Njihova posla, sasvim sam siguran da ima boljih nacina da iskoriste to vrijeme, al nebitni su mi.

al zato sa druge strane vidim da nisi dao nikakav smislen odgovor na moj prosli post. Nisi cak ni pokusao jer nemas nista pametno reci i onda u nedostatku argumentacije i iceg pametnog vrtis neku svoju pricu koju nitko nije pokrenuo u krug

16 godina
sporttest kaže...
konjRR kaže...
Veliki Brat kaže...

Ni u jednom trenutku nisam spomenuo ljude koji se mole na trgu niti me zanimaju. Njihova posla, sasvim sam siguran da ima boljih nacina da iskoriste to vrijeme, al nebitni su mi.

al zato sa druge strane vidim da nisi dao nikakav smislen odgovor na moj prosli post. Nisi cak ni pokusao jer nemas nista pametno reci i onda u nedostatku argumentacije i iceg pametnog vrtis neku svoju pricu koju nitko nije pokrenuo u krug

Tebi odgovarati je besmisleno. Niti trebam niti bi bilo korisno. Budi slobodan primjetiti da te pokusavam ingorirati. Slicno kao i kmecavce na trgovima. Hvala.

15 godina

Budući da putujem svakih 5 mjeseci za USA(jer mi je žena amerikanka) ne vidim u čemu je problem. I prije su vas na granici mogli tražiti da im date smartphone/social media linkove da ga pronjuškaju tako da je ovo ništa. Zanimljivo kako svi dreče što im moraju pokazati socijalne mreže a to što vas Zuck i ostali majnaju za vaše podatke i ostalo to nije problem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
dj_renny kaže...

... a to što vas Zuck i ostali majnaju za vaše podatke i ostalo to nije problem.

Nekima da nekima ne. Nije valjda da smo svi isti?

10 godina
konjRR kaže...
sporttest kaže...
konjRR kaže...
Veliki Brat kaže...

Tebi odgovarati je besmisleno. Niti trebam niti bi bilo korisno. Budi slobodan primjetiti da te pokusavam ingorirati. Slicno kao i kmecavce na trgovima. Hvala.

pa i nije bas da se trudis ignorirati. Ljudi kada ignoriraju ne odgovaraju na postove.

Ti svaki put odgovoris samo bez ikakvog smisla, kapitulirano.

raspravala je otisla daleko od ove teme, a i sa tobom nema smisla debatirati kada si nespreman, vrtis se u krug i prazan.

9 godina
sporttest kaže...

Ajde? 

Ovu BLM sliku jos nisam vidio. 

Nema druge, glasujemo na iducim izborima - mobilizacija ukucanstva i idemo. 

Par stvari me bodu kod te ekipe. 

1. Cudna prica oko Africke djece i usvajanja. 

2. Ova Soros aktist sr@nja
3. par drugih stvari koje cujem nesluzbeno

16 godina
sporttest kaže...
konjRR kaže...
sporttest kaže...
konjRR kaže...
Veliki Brat kaže...

pa i nije bas da se trudis ignorirati. Ljudi kada ignoriraju ne odgovaraju na postove.

Ti svaki put odgovoris samo bez ikakvog smisla, kapitulirano.

raspravala je otisla daleko od ove teme, a i sa tobom nema smisla debatirati kada si nespreman, vrtis se u krug i prazan.

Lazes. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice