Pretplata na paket Microsoft 365 poskupljuje i za

poruka: 7
|
čitano: 2.336
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pretplata na paket Microsoft 365 poskupljuje i za ".
15 godina

MS je poceo forsirati te svoje pretplate kao lud, od 2 Office 2024 i 2021 licence nikako ne mogu maknuti glupu 365 pretplatu dok ne istekne

tak oda mi je na svim kompovima svaki office 365 :) komedija

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

jel se uopce vise moze samo downloadat neki setup exe i upisat key i imat word il bu sve islo prek servera kao "online service " ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Adobe je omastio brk na pretplatama, pa zašto ne bi i Microsoft? Tako da očekujte sve veći pritisak na pretplate i sve manju mogućnost korištenja MS Officea bez pretplate.

Ili prijeđite na besplatna, otvorena rješenja. OK, neki ne mogu pa ti moraju trpjeti Microsoft, no kod mnogih zapravo nije da ne mogu, nego im je nezgodno, remeti im workflow (tj. morali bi si napraviti drugi workflow) pa im je ipak praktičnije plaćati preplatu, iako bi mogli, kad bi baš htjeli.

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Pretplata na paket Microsoft 365 poskupljuje i
mbaksa kaže...

..

Ili prijeđite na besplatna, ..

-uz  free mso365, koji je free-đabe, ali se ne reklamira, dok je na ponudi-izboru 'skriven' (neobičnim desnim-scrollom po širini ekrana kako bi bio što manje vidljiv-dostupan, jer je interes prodati..)

-jedino što bi bug mogao to češće naglasiti, no iz objašnjivih razloga to ne radi.. :)

+naravno, ostatak konkurencije, googledocs ili klasičan libreoffice itd. .. tj nije da juzer mora plaćati, može free-đabe, dovoljno izbora itd.

-razlika? free juzer dobije 5gb prostora, plaćeni 1tb-naviše, osnovne apps word-excel-pp, ostale apps kao i dodatci teams-copilot-ai.. su komercijala.

-alternativno, juzer može koristiti normalan-klasičan mso za siću (reklame na bugu) ili đabe nabavom alternativnih izvora za key-aktivaciju, naravno u sivoj zoni, no nije pretjerano važno za kućne-osobne potrebe.. uz napomenu da može đabe i da nema smisla plaćati bilo koji iznos za 'pirateriju' koja je čak legalna :) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
2 godine

A ja mislio da sam dobro prošao što sam kupio key za 2024 office 0.98€. Trebao Sam malo istražiti što se tiče free verzije. 

10 godina

MS Office mi je bio relevantan prije 10 godina, sad me boli pipi za tu licencu i za Windowse. Za bilo kakav privatan dokument, il mi je dovoljan LibreOffice, ili nema potrebe za dokumentom.

Nezz čemu pomama za tim "urednim menujima" i workflowom u originalnom Officeu.

Jedino što stvarno moram koristiti je Sharepoint sa dokumentima na cloudu.

A jedino što od njih valja je Azure DevOps, i cloud.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
XyA kaže...

A ja mislio da sam dobro prošao što sam kupio key za 2024 office 0.98€. Trebao Sam malo istražiti što se tiče free verzije. 

-to je još dobra cijena :) .. ispod eura, a zamisli kad poneki juzer plati 3-5 ili čak 21€.. za nešto što može i sam napraviti (aktivacija) uz malo googlanja-znanja-snalažljivosti.. tj platiti euro za takvu uslugu je ok, plaćamo i kavu-konobara.. ali više je previše.

+ svakako preporuka juzerima, umjesto online appsa, imati klasične-desktop-instalacije.. čisto zbog navike, gdje se sejvaju docsi itd.. a oni kojima je online storage zgodan imaju drugi kriterij uz moguć problem kad ponestane mjesta čak za đabe kao google i tad krene naplata :) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice