Pratite li Formulu 1?

poruka: 8
|
čitano: 1.538
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pratite li Formulu 1?".
7 godina
Pratite li Formulu 1?

Proizvodnja stakleničkih plinova iiz obijesti

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 15 hvala 0
13 godina
Re: Pratite li Formulu 1?
HCMAA kaže...

Proizvodnja stakleničkih plinova iiz obijesti

ravnozemljasi, vegani, zohari, co2gani, nemres se toga rjesiti nikako!

17 godina
Pratite li Formulu 1?

"Za koji F1 tim navijate?"

-APXGP

5 0 hvala 0
7 godina

HCMAA 

Potpuno krivo!!

Da nema F1 danas bi svi auti trosili 2-3 puta vise goriva nego sto trenutno trose. O efikasnosti motora ili npr tezini istzih da ne pricam. O sigurnosti takodjer.

F1 je jedan veliki testni i razvojni pogon za svijet automobilizma i vecina vrhunskih inovacija na svim poljima je dosla vecinom iz F1. Aerodinamika, turbo, hybridni sustavi, prikupljanje energine kocenjem itd...

Ne da mi se ulaziti u dublje u tematiku ali sto su sve inzinjeri razvili ne bi li uhvatili koju tisucinku je bolesno, i onda su proizvodjaci kao emrcedes, renault, toyota, honda itd. itd. sve to lagano prenjeli na cestovne automobile i tako ih ucinili laksima, sigurnijima, brzima, popuzdanijima, efikasnijima itd...

Kada pricamo o staklenickim plinovima tu u prvim redovima trebaju biti brodovi, avioni, cementare, prerada mesa itd... a tek na kraju 20ak bolida formule 1...

f1 u godnu dana ne zagadi koliko jedan kruzer ispred dubrovnika u sat dva rada!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2025 8:02 (rampart).
11 godina
Pratite li Formulu 1?

Pratio sam samo dok je bio gosš. Ivica Blažičko aktualan.

Zkj nema više Dacia kao F1 tima? Točnije, onaj Reno?

dzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa ima, samo se zovu Alpine.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
17 godina
Pratite li Formulu 1?

Pratim, ali da mi je uhvatiti onoga tko je maknuo tete sa staze!

3 0 hvala 0
3 godine
rampart kaže...

HCMAA 

Potpuno krivo!!

Da nema F1 danas bi svi auti trosili 2-3 puta vise goriva nego sto trenutno trose. O efikasnosti motora ili npr tezini istzih da ne pricam. O sigurnosti takodjer.

F1 je jedan veliki testni i razvojni pogon za svijet automobilizma i vecina vrhunskih inovacija na svim poljima je dosla vecinom iz F1. Aerodinamika, turbo, hybridni sustavi, prikupljanje energine kocenjem itd...

Ne da mi se ulaziti u dublje u tematiku ali sto su sve inzinjeri razvili ne bi li uhvatili koju tisucinku je bolesno, i onda su proizvodjaci kao emrcedes, renault, toyota, honda itd. itd. sve to lagano prenjeli na cestovne automobile i tako ih ucinili laksima, sigurnijima, brzima, popuzdanijima, efikasnijima itd...

Kada pricamo o staklenickim plinovima tu u prvim redovima trebaju biti brodovi, avioni, cementare, prerada mesa itd... a tek na kraju 20ak bolida formule 1...

f1 u godnu dana ne zagadi koliko jedan kruzer ispred dubrovnika u sat dva rada!

Ni ja ne bi bolje objasnio :-)

Tocno od rijeci do rijeci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice