Philips OLED820 serija stiže s OLED EX panelom, Go

poruka: 12
|
čitano: 2.047
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philips OLED820 serija stiže s OLED EX panelom, Go".
15 godina

Pa naravno da je došao bez pompe, pa tko bi lud dao 700€ više za Philips 65" model, ako može uzeti LG C4 ili Samsung S90D za "samo" 700€ manje. 

Ako baš mora biti Evo panel i LG G4 65" je jeftiniji 300€. Uglavnom moraš biti lud da uzmeš ovaj Philips.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2025 7:25 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
6 3 hvala 0
14 godina
Re: Philips OLED820 serija stiže s OLED EX panelom
MasterOfDisaster kaže...

Pa naravno da je došao bez pompe, pa tko bi lud dao 700€ više za Philips 65" model, ako može uzeti LG C4 ili Samsung S90D za "samo" 700€ manje. 

Ako baš mora biti Evo panel i LG G4 65" je jeftiniji 300€. Uglavnom moraš biti lud da uzmeš ovaj Philips.

Launch cijena 65'' LG C4 je bila oko 2500 eur. To je sad već standard da se novim modelima prepolovi cijena kroz koji mjesec.

14 godina
MasterOfDisaster kaže...

Meni je Ambilight selling point. Ne zanimaju me nikakve alternative s razno raznim 3PP rješenjima.

Osobno mi je to bitnije od najbolje slike.

Je, funkcija TV-a je da prikazuje sliku što je bolje moguće, ali kažem, osobno je Amilight daleko najbitniji feature.

Nek' sam lud, al...

Kad mu padne cijena, definitivno mi je na wishlisti.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
Chronosus kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Launch cijena 65'' LG C4 je bila oko 2500 eur. To je sad već standard da se novim modelima prepolovi cijena kroz koji mjesec.

Sve 5, ali dali su onda LG i Samsung imali konkurenciju (stvarnu, a ne Philips, TCL ili Grundig) po toj cijeni, odgovor je nisu. Tako da ova cijena pokraj jeftinijeg Samsunga i LG-a nema nikakvog smisla jer neće prodati niti jedan komad.

sudy_freak kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Meni je Ambilight selling point. Ne zanimaju me nikakve alternative s razno raznim 3PP rješenjima.

Je, funkcija TV-a je da prikazuje sliku što je bolje moguće, ali kažem, osobno je Amilight daleko najbitniji feature.

Nek' sam lud, al...

Meni opet iskreno ambilight smeta, ali i nebitno jer se on može isključiti. Philips je dosta na glasu kao loša marka u TV-ima, pošto su ih servisi znali biti puni i crkavali su ako ih krivo pogledaš, možda danas to nije slučaj, ali pokraj Samsunga, LG-a i Sony-a ne bih nikada pogledao Philips niti bi mi došao na pamet za kupnju. Sve je stvar preferenci, ali za istu cijenu nikada ne bih uzeo Philips naspram Samsunga, LG-a ili Sony-a, a u ovom slučaju je Philips čak i skuplji od navedenih.

4 godine

mogli su već promijeniti taj P5 AI Perfect Picture Engine.

tu je pet godina, zastario je..  

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MasterOfDisaster kaže...
sudy_freak kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nek' sam lud, al...

Meni opet iskreno ambilight smeta, ali i nebitno jer se on može isključiti. Philips je dosta na glasu kao loša marka u TV-ima, pošto su ih servisi znali biti puni i crkavali su ako ih krivo pogledaš, možda danas to nije slučaj, ali pokraj Samsunga, LG-a i Sony-a ne bih nikada pogledao Philips niti bi mi došao na pamet za kupnju. Sve je stvar preferenci, ali za istu cijenu nikada ne bih uzeo Philips naspram Samsunga, LG-a ili Sony-a, a u ovom slučaju je Philips čak i skuplji od navedenih.

Ma kažem, vjerojatno sam ja jedan od rijetkih koji ima takvu kupovnu preferenciju kad je stvar kupovine TV-a, al' yebi ga.

Ambilight mi stvarno stvarno vrijedi puno.

Što se tiče pouzdanosti Philipsa, ne znam iskreno.
Kad sam opremao stan 2021. kupio sam dva Philipsa iste serije (nemam pojma koje) u različitoj dijagonali i osim malo mušicavog sučelja, ništa posebno. Ok, nije nikakav sad to poseban komad TV-a bio, ali imaju oba ambilight 

Kod staraca isto Philips star sad već možda 7-8 godina radi bez problema.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
9 godina

Također thumbs up za Philipsa. Imam 65 OLED 707/12 vec ~3 godine (biti ce tocno 3 god za dva mjeseca).

Ambilight top!
Android TV mi je super i tu me iznenadilo koliko je odaziv brzi nego kod npr TCL koji ima moj brat i sestra (nisam siguran koji model, ali mislim 635 ili 645) koji imaju Google TV. Jednostavno na Philipsu se brze otvori taj izbornik od Androida i ja vec uđem u npr Tivimate ili Stremio dok njihov još otvara taj Google TV izbornik. Ili prebacivanje između zemaljske antene i IPTV aplikacije je brze na Philipsu.

Nisam probao LG niti Samsung, ali mi se ne sviđa kod njih sto nisu Android based.

Isto tako mi se ne sviđa sto je novi Philips (njihov najjaci model) presao na Titan OS.

Sto se tice cijene, LG C1 je bio skuplji nekih 150€ (oko 1000-1500kn ako se dobro sjecam) kad sam kupovao ovog svojeg kojeg sam platio 8500kn (~1130€)

Jedini minus koji moram navesti (ako je to do TV-a) je sto mi na zemaljskoj anteni nekad izgubi zvuk pa moram iskljuciti iz zida (dogodilo se 3 puta do sada), iako mislim da je to više do antene jer je ona spajana svakako. I možda zvuk je mogao biti bolji, ali to je jedno jer sam imao soundbar pa znam koja razlika može biti. 

0 0 hvala 2
13 godina
sudy_freak kaže...
MasterOfDisaster kaže...
sudy_freak kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nek' sam lud, al...

Ma kažem, vjerojatno sam ja jedan od rijetkih koji ima takvu kupovnu preferenciju kad je stvar kupovine TV-a, al' yebi ga.

Ambilight mi stvarno stvarno vrijedi puno.

Što se tiče pouzdanosti Philipsa, ne znam iskreno.
Kad sam opremao stan 2021. kupio sam dva Philipsa iste serije (nemam pojma koje) u različitoj dijagonali i osim malo mušicavog sučelja, ništa posebno. Ok, nije nikakav sad to poseban komad TV-a bio, ali imaju oba ambilight 

Kod staraca isto Philips star sad već možda 7-8 godina radi bez problema.

Takoder. Iako sam bio za LG ili Samsung televizore, kad sam prvi puta vidio Ambilight rekao sam da mora u mom stanu bit jedan takav TV. 

Meni je ambilight, nakon OLED matrice must have. Posto nitko drugi osim Philipsa to nema, jbg. Jer nikakav third party ne dolazi u obzir. 

Android TV, Ambilight, OLED... cijena bude isla dolje, to je jasno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
10 mjeseci

Ali ne mogu vjerovati da Philips zna imati veću početnu cijenu nego LG ili Samsung.. Ipak koriste njihove panele a kinezi (tajvanci).. 

0 0 hvala 0
13 godina
Kupio sam 4.1.2025 Philips 65OLED819 za 1424,05 Eura u Sancta Domenici.
Slika je odlična, Zvuk je odličan. Software radi brzo. Mikrofon radi dobro.
Na prijašnjim tvima oči su mi gorile dok nisam počeo koristiti Ambilight na LED tvu iz 2016. Iza toga se ne bih nikada vratio na nešto drugo.
Imam i LG.
Ne razumijem onaniju na SONY, LG i Samsung pogotovo stoga što Philips koristi panele LGa i Samsunga za neke proizvode. Mislim da i SONY koristi LGeve panele za neke modele.

vicious
6 godina

Tko "onanuje" (da citiram forumasa iznad mene) na ambilight nema drugog izbora - barem jos neko vrijeme. Dobio sam 5 godina gare na s90d i nisam se puno razmisljao, a ionako imam u kuci vec previse toga sto svjetli, plus sto ni ne gledam nista u mraku na oled ekranu da mi treba jos i ta distrakcija. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2025 20:42 (SamoPitam3).

1 0 hvala 0
4 godine
sudy_freak kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nek' sam lud, al...

Takoder, radi nevjerovatno dobro. No ako je u pitanju 700€ razlike naspram nekog drugog proizvodaca bez toga tooooo much cak i za bogate..

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:57 (Boris grozni).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice