Najvise me veseli kad se subvencioniraju pravne osobe, jer privatne su tu samo radi ukrasa i njima ne treba poticaj i sl.

Najvise me veseli kad se subvencioniraju pravne osobe, jer privatne su tu samo radi ukrasa i njima ne treba poticaj i sl.

Koja je poanta, da nema smisla davati poticaje privatnim osobama?
Koja je poanta, da nema smisla davati poticaje privatnim osobama?
Poticaji i potpore prvenstveno su usmjereni na poticanje gospodarskog razvoja, zapošljavanja, investicija i socijalne stabilnosti, a ne na izravnu isplatu sredstava privatnim pojedincima bez specifične namjene.
Glavni razlozi za to su:
Poticaji i potpore prvenstveno su usmjereni na poticanje gospodarskog razvoja, zapošljavanja, investicija i socijalne stabilnosti, a ne na izravnu isplatu sredstava privatnim pojedincima bez specifične namjene.
Glavni razlozi za to su:
Jel ovo sad neka nova fora pisat Chatgpt postove po forumu?? Daj nemoj trošit kilobajte na gluposti ako ne znaš sam sastavit rečenicu.
lol, pa u cijeloj europi se dijele poticaji za električne aute za privatne osobe, na tu shemu su se i proširili.
I kod nas je već bilo par puta da se daju poticaji fizičkim osobama: https://api.gaussbox.com/v1/media/download/286578/%5E1_0?hash=HoIvo0AW3NFjxI2CDHiaX4A0LycXaiaHWXRiqClTLcX5A~~207
Stvarno ne znam odakle ti ideja da to moraju biti samo pravne osobe... Valjda je i javni interes da što više ljudi ima nove, modernije i bolje aute.
Nadglednik dina
Nije javni interes puno šira implementacija EV-a?
Odakle ti informacija da ce biti nagodinu ponovno za privatne osobe?
Ovi poticaji su razlog koji me trenutno odbija od kupnje elektricnog ili plug-in hibrida. Jednostavno ne zelim kupiti vozilo za 40k koje ce netko preko firme bez PDV-a i sa poticajima platiti 20k, nema nikakvog smisla...
A to da ce ovi poticaji uciniti ista dobro za Hrvatsku u globalu ili ekologiju mi je jako tesko za povjerovati. Rade istu stvar ko i sa APNom, samo napumpavaju cijenu auta tj. stanova.
Infrastruktura nula bodova?