WOT - [CT] "CRO"=Tankers= Regrutacija

poruka: 5
|
čitano: 3.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zahtjevi i pravila za ulazak u klan:
1.Minimum jedan tier 10 (nije bitno koji),arty 8 tier,jedan tenk za tc (IS3,T69,AMX50 100,ili jedna arty tier 6)
2.Obavezna uporaba TS (TeamSpeak Download http://www.teamspeak.com/?page=downloads) a podatke za spajanje dobit ćete ulaskom u klan.
3.Obavezna posjeta naše službene stranice http://crotankers.enjin.com/ zbog informacija o cw-u,turnirima i općenito o igrici.
4.Zabranjeno je bilo kakvo etiketiranje članova u igri da li po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi(za ovo pravilo nema druge šanse odmah letite van).Tu smo da se igramo i zabavljamo!!!
5.Svi koji žele u klan trebali bi biti aktivni igrači posebno poslije 18 sati do 22 sata zbog klanskih borbi.Tako da ako nemate vremena da igrate klanske borbe onda ovo nije klan za vas.
6.Lets Play :))

Kontakt InGame : PatoTheKing

0 8 hvala 1
14 godina
neaktivan

pa gori ste od ovih lihvara kod kojih ides na razgovor za posao.. {#}

xfact
Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
protjeran

E sad ću vas namjerno ganjati po igri :D

Ad astra peronospora

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

NOOB dosadni klan.,stalno me lik zove u klan CRO ZOKI neki krc.. lik ide u druge hrvatske klanove i otima igrače..podmuklo njubarski!! bio sam u CPB i zbog njega me izbacili! mislim koji tard od lika..strašno!

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WOT - [CT] "CRO"=Tankers= Regrutacija
BuhaBT kaže...

NOOB dosadni klan.,stalno me lik zove u klan CRO ZOKI neki krc.. lik ide u druge hrvatske klanove i otima igrače..podmuklo njubarski!! bio sam u CPB i zbog njega me izbacili! mislim koji tard od lika..strašno!

Ma koji li si ti qrac da tebe neko stalno zove u bilo kakav klan njuberu? A izbacen si iz naseg klana jer si obicni debilko koji veze nema kako se igra seljomberu obicni nedorasli!

Umalo zaboravih... jedini tard, osim tebe, ti je tata koji je bio toliko blesav da te napravi.

A ako hoces da te napucam u igri, samo se javi ovdje, naucit cu te kako se igra curice mala histericna...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 1:31 (nabijem_te_na_CT).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice