Imali tko klan(Cod2)

poruka: 3
|
čitano: 1.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Imali tko klan(Cod2)

Evo ja trazim neki dobar klan koi je aktivan igra warove svaki tjedan itd.Ja imam 13 godina igram Cod2 1 ipo godinu na gareni pa sam se prebacio na  xf.Imam 360 h na xf(barbrosa12) Imam dobar skill.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Imali tko klan(Cod2)
tXc kaže...

Evo ja trazim neki dobar klan koi je aktivan igra warove svaki tjedan itd.Ja imam 13 godina igram Cod2 1 ipo godinu na gareni pa sam se prebacio na  xf.Imam 360 h na xf(barbrosa12) Imam dobar skill.

vise ti nitko ne gleda koliko imas sati,nego kakav ti je skill,sati su baceni u zaborav jer mozes imat 2000 h,a da si teski n00b,zato aim-aj i onda ce ti se neki clan ponudit,iako mislim da danas onaj tko ima clan dobar ne trazi nikoga vise. ali gl,mozda nesto nades

15 godina
neaktivan
RE: Imali tko klan(Cod2)
j0k3rrrr kaže...
tXc kaže...

vise ti nitko ne gleda koliko imas sati,nego kakav ti je skill,sati su baceni u zaborav jer mozes imat 2000 h,a da si teski n00b,zato aim-aj i onda ce ti se neki clan ponudit,iako mislim da danas onaj tko ima clan dobar ne trazi nikoga vise. ali gl,mozda nesto nades

tako je najgore je kad neki likovi kazu "regamo 2400 h+" sta to treba znacit!?!?da moram pola zivota igrat coda da udem u taj klan!!!

Pricaju Bog i musliman i pita musliman Boga:Zasto nam nedas drzavu!!Hrvati imaju drzavu,Srbi imaju drzavu ,a mi nista.Odvrati njemu Bog:dao sam ja vama kurac pa vidi sta ste od njega napravili!! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice