Youtube steka

poruka: 8
|
čitano: 15.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Youtube steka

u posljednje vrijeme mi youtube uzasno steka... dobra mi je brzina interneta i ono dolje se napuni skroz znaci nije do brzine... jel zna netko u cemu je prblem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Youtube steka

Da ti nije do Flash playera? Meni s posljednjim update-om slika kasni za zvukom (kada koristi Flash za prikaz videa), dok na HTML5 radi uredno.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube steka

kod mene na nekim videima dođe do nekog dijela i samo stane, neće dalje, a sve je u redu i sa netom i sa brzinom neta...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
15 godina
Youtube steka

jeli vama šteka YouTube zadnja 2-3 dana? meni stalno šteka na bilo kojoj kvaliteti videa, a zanimljivo je da preko mobitela sve normalno radi.

provjeravao na speedtest i brzina mi je normalna, 4Mbit kao i uvijek, probao i Firefox i Chrome.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Youtube steka
antimadridista kaže...

jeli vama šteka YouTube zadnja 2-3 dana? meni stalno šteka na bilo kojoj kvaliteti videa, a zanimljivo je da preko mobitela sve normalno radi.

provjeravao na speedtest i brzina mi je normalna, 4Mbit kao i uvijek, probao i Firefox i Chrome.

Youtube mi je upaljen skoro cijeli dan i nisam imao nikakvih stekanja zadnjih dana..

16 godina
stone kaže...

kod mene na nekim videima dođe do nekog dijela i samo stane, neće dalje, a sve je u redu i sa netom i sa brzinom neta...

Mozda ti ovo pomogne

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
Youtube steka

Moj problem sa flashom je u tome što video-clipovi sa facebooka m-m-mucaju, a kad isto to gledam na You Tube, slika zastajkuje - ton je OK. Koristim Windowse XP, tražilica je FireFox, brzinu sam provjerio i ona je normalna, verzija Flash Playera je 11.3.300.257. Više puta sam ga deinstalirao sa Revo Uninstallerom i ponovno instalirao i nema poboljšanja. Sa istim programom sam probao popraviti (repair) Qick Time Player i ništa. Brisao sam kukise i history, usnimio novu verziju (12.0) Firefoxa - ništa nije dalo rezultate.
Ima li itko nekakav prijedlog ili sličan problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zadnja verzija firefoxa nije 12.0 nego 14.0.1, tako da prvo stavi najnoviju verziju pa probaj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice