u posljednje vrijeme mi youtube uzasno steka... dobra mi je brzina interneta i ono dolje se napuni skroz znaci nije do brzine... jel zna netko u cemu je prblem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ti nije do Flash playera? Meni s posljednjim update-om slika kasni za zvukom (kada koristi Flash za prikaz videa), dok na HTML5 radi uredno.
kod mene na nekim videima dođe do nekog dijela i samo stane, neće dalje, a sve je u redu i sa netom i sa brzinom neta...
jeli vama šteka YouTube zadnja 2-3 dana? meni stalno šteka na bilo kojoj kvaliteti videa, a zanimljivo je da preko mobitela sve normalno radi.
provjeravao na speedtest i brzina mi je normalna, 4Mbit kao i uvijek, probao i Firefox i Chrome.
jeli vama šteka YouTube zadnja 2-3 dana? meni stalno šteka na bilo kojoj kvaliteti videa, a zanimljivo je da preko mobitela sve normalno radi.
provjeravao na speedtest i brzina mi je normalna, 4Mbit kao i uvijek, probao i Firefox i Chrome.
Youtube mi je upaljen skoro cijeli dan i nisam imao nikakvih stekanja zadnjih dana..
kod mene na nekim videima dođe do nekog dijela i samo stane, neće dalje, a sve je u redu i sa netom i sa brzinom neta...
Mozda ti ovo pomogne
Moj problem sa flashom je u tome što video-clipovi sa facebooka m-m-mucaju, a kad isto to gledam na You Tube, slika zastajkuje - ton je OK. Koristim Windowse XP, tražilica je FireFox, brzinu sam provjerio i ona je normalna, verzija Flash Playera je 11.3.300.257. Više puta sam ga deinstalirao sa Revo Uninstallerom i ponovno instalirao i nema poboljšanja. Sa istim programom sam probao popraviti (repair) Qick Time Player i ništa. Brisao sam kukise i history, usnimio novu verziju (12.0) Firefoxa - ništa nije dalo rezultate.
Ima li itko nekakav prijedlog ili sličan problem?
zadnja verzija firefoxa nije 12.0 nego 14.0.1, tako da prvo stavi najnoviju verziju pa probaj