Firefox 14.0.1 i Flash problemi

poruka: 12
|
čitano: 5.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Firefox 14.0.1 i Flash problem sa smrzavanjem

Gdje da pocnem, ovo trpim vec mjesec dana, nikako da rijesim problem....  kada gledam neki video na youtube-u on se uvijek random smrzne odnosno cijeli browser, tada imam dva izbora:

1. Ako cekam nekih 1min, browser se "unfreez-a" i dobijem onu gresku: "The Adobe Flash plugin has crashed" (ona lego kockica sa tuznim pogledom lol) i normalno mogu nastaviti sa surfanjem, refreshati stranicu etc

2. Druga je solucija otvoriti Task Manager i nasilno zatvoriti Flash Player proces

Inace, instalirana je zadnja verzija Flash Playera i Firefox-a (14.0.1)..... ne znam do cega bi moglo biti. U jednom video-u je jos gore, npr.

Jednostavno se video smrzne nakon nekih max 10 sec (ako nije problem, pokusajte i vi s ovom verzijom browsera gledati), ugl, ja sam prisljen nasilno zatvoriti Flash proces..... ovaj postavljeni video se uvijek srmzne, dok kod drugih nikada ne znam kada i hoce li se uopce smrznuti (bio to 240p ili 1080p... svejedno je).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Imam isti problem kao i ti otkad sam upgredao FF na 14.X :) Trenutno me ne muci, pojavi se tu i tamo.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Firefox 14.0.1 i Flash problem sa smrzavanjem

Jesi li pokušao isključiti hardversku akceleraciju u flash playeru?

Kako bi smanjio vrijeme čekanja i prisilio Firefox da plugine koji ne odgovaraju ubije ranije u about:config pronađi ovu postavku:

dom.ipc.plugins.timeoutSecs

i smanji vrijeme. Vjerojatno ne želiš spustiti prenisko ili čak na nulu jer bi se moglo dogoditi da bude pogrešnih detekcija rušenja, iako se plugin možda samo na par sekundi nije odazvao browseru.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:40 (rustweaver).
16 godina
neaktivan

imas li najnoviji update flash playera? ako nemas probaj skinut i instalirat mislim da je zadnji update fixal rusenje flash playera

edit:meni sve u redu nista se ne rusi

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:36 (geek_boy1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Vjerovatno je u pitanju Protected Mode za Firefox (koji je stigao sa posljednjim update-om Flash Playera).

Uglavnom, za početak ga pokušajte isključit. Dodajte ProtectedMode=0 u mms.cfg datoteku koju ćete pronaći ovdje:

Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash

Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash

Datoteku naravno snimiti, i restartovati preglednik. A možete je uređivati u bilo kom tekst-editoru.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

0 0 hvala 2
16 godina

Radi se o ovom procesu: "FlashPlayerPlugin_11_3_300_268"

Kada ga zatvorim, dobijem onu gresku (legic) i browser se "unfreez-a"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene je isto znao zezat Flash u FF14 , sad sam isprobo Waterfox i dosada još nije al negarantiram jer nisam koristio dugo po youtube-u.

http://waterfoxproject.org/faq/

Probajte sa ovim i javite kako radi , ako več niste meni se čini super isto je baziran na Firefox 14 verziji al ova je za 64-bita winse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je u Flash-u.
Preporučujem 11.2 ili 10.3 verziju kao privremeno rešenje dok Adobe ne skuži u čemu je problem.{#}

Neverovatno je kako su *srali ovu zadnju verziju Flash-a.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Firefox 14.0.1 i Flash problem sa smrzavanjem
rustweaver kaže...

Jesi li pokušao isključiti hardversku akceleraciju u flash playeru?

Kako bi smanjio vrijeme čekanja i prisilio Firefox da plugine koji ne odgovaraju ubije ranije u about:config pronađi ovu postavku:

dom.ipc.plugins.timeoutSecs

i smanji vrijeme. Vjerojatno ne želiš spustiti prenisko ili čak na nulu jer bi se moglo dogoditi da bude pogrešnih detekcija rušenja, iako se plugin možda samo na par sekundi nije odazvao browseru.

Probao sam, isto se dogada s iskljucenom i ukljucenom. BTW tnx za tip!

geek_boy1 kaže...

imas li najnoviji update flash playera? ako nemas probaj skinut i instalirat mislim da je zadnji update fixal rusenje flash playera

edit:meni sve u redu nista se ne rusi

Imam zadnji Flash Player (skinuo neki dan), ali dogadalo mi se i s proslom verzijom.

escobar_ kaže...

Vjerovatno je u pitanju Protected Mode za Firefox (koji je stigao sa posljednjim update-om Flash Playera).

Uglavnom, za početak ga pokušajte isključit. Dodajte ProtectedMode=0 u mms.cfg datoteku koju ćete pronaći ovdje:

Datoteku naravno snimiti, i restartovati preglednik. A možete je uređivati u bilo kom tekst-editoru.

Ovo je pomoglo, sada je sve pet...

14 godina
protjeran
Re: Firefox 14.0.1 i Flash problemi
escobar_ kaže...

Ja sam sve napravio do toga ali mi ne dopusta da spremim bas kao taj dokument koji je i bio,tj.da snimim preko tog starog...Jel imao tko taj problem?? jel bitno da se snimi bas na to mjesto ili se moze ta datoteka spremit i negdje drugo posto mi pise kao da nemam dopustenje snimit bas kao tu istu staru mapu,recimo moji dokumenti ili tako nesto? Hvala

TL
16 godina

Najlakse ti je prebaciti taj file na desktop, dodati tu liniju i save-ati.... poslije samo premjesti tamo na odgovarajuce mejsto i to je to.

14 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Najlakse ti je prebaciti taj file na desktop, dodati tu liniju i save-ati.... poslije samo premjesti tamo na odgovarajuce mejsto i to je to.

ok...hvala lovac i hvala escobar...

EDIT: rijeseno sve uspjesno,sad cemo vidit oce se crashat...

TL
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 17:01 (Tomo53nja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice