Posao za gamere

poruka: 174
|
čitano: 72.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Posao za gamere
pod009 kaže...
vlad0 kaže...

Kao prvo, nema šanse da se ovo IKAD pojavi na TV-u. Dakle, to zaboravite.

Jesi siguran? pa ni kao kakav dodatak nekoj emisiji tipa- E-hrvatska? kao odvojena emisija na manjim televizijama (KN i sl.)? Mislim da si u krivu

Evo neki podatci o Playomani-ji-ako smijem obaviti

Hoćemo baciti okladu? Ja svoj novac mogu bez IKAKVOG problema staviti na stol. A ti? Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
pod009 kaže...

Jesi siguran? pa ni kao kakav dodatak nekoj emisiji tipa- E-hrvatska? kao odvojena emisija na manjim televizijama (KN i sl.)? Mislim da si u krivu

Evo neki podatci o Playomani-ji-ako smijem obaviti

Hoćemo baciti okladu? Ja svoj novac mogu bez IKAKVOG problema staviti na stol. A ti? Smijeh

Pa,ono,slušaj... Smijeh

moj video se uploada na YT

15 godina
vlad0 kaže...

Dajte ljudi prestanite maštati, pobogu.

Kao prvo, nema šanse da se ovo IKAD pojavi na TV-u. Dakle, to zaboravite.

Sljedeće, 99,99% je riječ o streaming tv channelu, ali tu sad postoji jedna jako zanimljiva "kvaka". Naime, playomania.tv hosta Media Temple, koji su poznati po tome da su im performase (u najmanju ruku) prosječne i da vole (pazi sad ovo) kickati klijente sa svojih servera zbog "resources abuse" (LOL). Daklem, neozbiljan host.

I na kraju - Gmail za kontakt e-mail? Stvarno? Uh...Uh... I... Uh.

Radije skinite "Learn Windows Server 2008 in 24h" i počnite čitati / učiti.

...Ili kao što bi P&T to rekli: Fuc*ing bulls*it!

Evo mozes slati i na info@playomania.tv (redirectao sam na google :) )

Kod Media Templa imamo dedicated server i ostaje ti sansa od 0.01% da nije streaming.

15 godina
Posao za gamere

Dali se još traži ili ste našli ja bi se prijavio, to volim raditi a imam i puno slobodnoga vremena pa bi volio malo se zanimati !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Posao za gamere

evo info s:

izbrisano

Sorry što sam otkrio tajnu,al sam dobio okladu,kad je isplata? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:38 (pod009).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pod009 kaže...

Znaci propasti ce i prije nego ce zazivjeti...

15 godina
neaktivan
pod009 kaže...

I ja mogu napisati da sam mali plavi Štrumf, ali čini li me to doista malim plavim Štrumfom? Smijeh

Pričekaj da krenu (ako će ikad) pa ćemo vidjeti tko je u pravu. Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
pod009 kaže...

o čem ti? ideja je skroz dobra jer bi radije gledao nešto o igrama na TV-u nego meksičke sapunjare, filmove koji se repriziraju po 1000x put i sl. samo da bude u dobar termin

vlad0 kaže...
pod009 kaže...

I ja mogu napisati da sam mali plavi Štrumf, ali čini li me to doista malim plavim Štrumfom? Smijeh

Pričekaj da krenu (ako će ikad) pa ćemo vidjeti tko je u pravu. Namigiva

Pošto je isti korisnik tražio zaposlenika za isti posao 2007/2008, vjerojatno nije propalo, već se možda i razvilo,mali plavi zaduženi štrumfe Belji se video na YT samo što nije,a tame je nadolazeća igra

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 0:09 (pod009).
16 godina
Posao za gamere

Što ono znači sa kratkim videouratkom igre? Da li se to odnosi na mini-recenziju ili na neki random video gdje pwnamo protivnike ili pokazujemo samu igru?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Što ono znači sa kratkim videouratkom igre? Da li se to odnosi na mini-recenziju ili na neki random video gdje pwnamo protivnike ili pokazujemo samu igru?

već odgovoreno,trailer,nešto o igri i sl.

16 godina
Posao za gamere

aha, niš, instaliravanje crysisa pa slijedi izrada videaSmijeh Barem po ostalim kriterijima zadovoljavam pa bi mogao i pokušati, ništa ne koštaBogataš

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wespen kaže...
ivan-zd kaže...

Ovo djeluje kao "posao iz snova" , samo je pitanje , koliko je ovo pouzdano,tko to radi , tko ste vi  ? Mogu i ja tu svašta napisati,pa da bude 0 bodova.

Posao iz snova bas i nije, ali dodatni izvor prihoda za skolarce / studente ili nekoga sa viskom vremena svakako je.

pod009 kaže...
Wespen kaže...

Prijave s kratkim videou uratkom igre po izboru (moze i link na neki od dload siteova) te kratki zivotopis

Zanima me ovo "kratki video uradak", točnije da li se to osnosi na način i sposobnost našeg recenziranja ili na način igranja ili nešto treće? Hvala unaprijed :)

Da budem izabran, čak i ne bih tražio "mašinu" već pc koji bi mogao "gurati" nove igre bar na srednjim/višim detaljima. Nevinašce

Edit: Mora li izabranik biti punoljetan?

Video uradak je osnovno mjerilo za selekciju, nije bitna niti igra niti ocjena ni recenzija, a ni rezolucija, vec montaza i cjelokupni dojam.

Zato je i rok tjedan dana, da stignete sjesti, razmisliti i sloziti vas video uradak.

Trajanje nije presudno, ali 1 min bi stvarno bio minimum.

Da odgovorim na neka pitanja iz PM-ova.

- Nije obavezno da kandidat bude punoljetan, ali ugovor ce morati potpisati roditelj / staratelj.

- trazimo vise kandidata

- Posao je moguce raditi od kuce

- Zagreb nije jedini grad

Kao sto pise u oglasu, prijave iskljucivo na email

Mali hint ;)

http://www.playomania.tv

"Posao iz snova" je kazano sa dozom ironije.Svakako da je posao iz snova za nekoga ko ćubi ispred kompjutera i tipka po tipkovnici.Ulazi,izlazi,spušta i diže prozore...Za nekoga koji non stop radi Save...Koji prolazi  igrice cijeli dan...da za njeg je...A ne za nekog ko je igrao tetris u zivotu  i ne zna što znači hardver , a kamoli PC GAME.

16 godina
neaktivan
Posao za gamere

Traži se više kandidata, znači ja i još neki Smijeh jel tako wespen?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

aha, niš, instaliravanje crysisa pa slijedi izrada videaSmijeh  Barem po ostalim kriterijima zadovoljavam pa bi mogao i pokušati, ništa ne koštaBogataš

Eh,da...

S mojim sranjem od laptopa mogu samo napravit neki video di igram Tetris... Sve ostalo - framedrop na 10FPS-a...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Posao za gamere

Heh, znam kako je. Kad se sjetim kad sam u osnovnoj koristio laptop od starog da napravimo neki filmić, nekakvu reklamu u moviemakeru, to je bilo 10 rushenja na sat a kad bi stavio neki efekt mogao sam ići ručati dok bi se on precesuiraoŠutim Samo što sad dugo se nisam bavio izradom filmića, vjerojatno sam zakržljao... meni više leži samo pisanje recenzija i slično, bilo hrvatski ili engleski. 

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pod009 kaže...

o čem ti? ideja je skroz dobra jer bi radije gledao nešto o igrama na TV-u nego meksičke sapunjare, filmove koji se repriziraju po 1000x put i sl. samo da bude u dobar termin

Zato sto je takvih programa bilo na satelitu (bila i na HRT-u emisija o tome sto je je), mislim da se moze pronaci jos pokoji koji su postali vremenom srednja zalost - nema sponzora, jer je broj gledatelja malen, pa samim time sve to tako ispada.

Nesto u smislu tipa DSF kao sportski kanal.

Nije to XXX da se prodaje samo od sebe. Jednostavno, osudjeno je na propast. Naravno, radi se o ideji koja je kao takva dobra, ali je vec isprobana i na daleko 'sirem' trzistu i kako da to napisem - nije islo.

Jedino sto nesto sljaka po tome pitanju su oni Koreanci i Starcraft, ali to je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:05 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Posao za gamere

Tema za naivce koji su jizzali u svoje gaćenke kad su vidjeli da će im netko platiti za igranje.

Radije uštedite vrijeme i novac i nemojte da vas zaj*be ovaj Wespen. Ne bi se čudio da će svi izabrani trebati uplatiti neku svotu za high-end konfiguraciju i igrice kako bi mogli odraditi svoj posao te da će im ista svota biti vraćena s prvim honorarom... Nadam se da shvaćate što hoću reći. Nadam se da će barem roditelji ovih mladih naivaca shvatiti o čemu je riječ, a ako ne shvate, niti ne zaslužuju tih 10'000 kn koje će izgubiti...

Ajde, još bi razumio da ćete pisati za neki gaming portal, kao što je HCL, ali da za TV-recenzije - koje ne izlaze već... godinama - neki totalni anonimac zvan Wespen Mrak [What The Fuck?! - za ovo jednostavno nije bila dosta skraćenica] s gmail adresom traži osobe sa znanjem engleskog i gaminga?! Ajde, shvatio bi da 10-godišnjaci padnu na foru... Osim ako su ovdje zaista svi 10-godišnjaci... NeodlučanNeodlučan

Još jednom, steer clear i neka sve ostane na FAP-anju. Mislim da jednostavno ne može biti očiglednije da je ovo SCAM. Očigledno je sad trend da se naivci hvataju prek foruma.

P.S. - za TV bi prošla osoba kalibra Galića ili Vrdelje (pretpostavljam da su završili novinarstvo - ako ne, 0 bodova i za njih), a ne neki golobradac koji bi se 10 minuta bavio stvaranjem najveće eksplozije u GTA IV i montiranjem u MM-u.

~~~ Hur tycker du om dem applen??? ~~~
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:21 (i_rambo_plache).
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache
Daj ne seri...
Sličan oglas je Wespen već dao '07/'08-e, i nije nikog zaebao. Dao bih ti i link na taj oglas/ponudu, ali me zamolio da ne stavljam. I sigurno se nebi on nalazio u klanu u kojem je sad da je prevarant.

Stajem čovjeku u obranu i sebi radim medvjeđu uslugu (manje ljudi na natječaju - manja konkurencija - veće šanse da pobijedim (ako se uspijem prijaviti))... :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Posao za gamere

Ako ce ovoga bit super, ako ne kaj sad.  Bilo bi super za promjenu, a ne stalno one sapunice dosadne koje se sve svode na istu temu, neko nekog ubije, onda se ovi malo ljubakaju, pa se posvadaju i tako malo sve u krug. Ovo bi bilo bar nesto zanimljivo. Iako neznam dali je to istina. kao sto sam i rekla ako je onda super, ako nije, nije Namigiva

Games are my life
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:28 (24HIGRICE).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
i_rambo_plache
Daj ne seri...
[...]

Suit yourself... Ali nemoj reć da te nisam upozorio ;)

~~~ Hur tycker du om dem applen??? ~~~
16 godina
odjavljen
24HIGRICE kaže...

Ako ce ovoga bit super, ako ne kaj sad.  Bilo bi super za promjenu, a ne stalno one sapunice dosadne koje se sve svode na istu temu, neko nekog ubije, onda se ovi malo ljubakaju, pa se posvadaju i tako malo sve u krug. Ovo bi bilo bar nesto zanimljivo. Iako neznam dali je to istina. kao sto sam i rekla ako je onda super, ako nije, nije Namigiva

Te sapunice ce imati gotovo milijun puta vise gledatelja nego to... Nije da ih gledam.

Zasto ? Koliko od nas zeli gubiti vrijeme da gleda kako ne'ko igra (?!?!) ili da gleda trailere koje mozemo pronaci na netu samo tako i u vrijeme kada to zelimo ?!?!

Ili review-e hardware-a ? Pa i sami BUG je shvatio da mu buducnost ne lezi u klasicnim novinama - pa je pokrenuo ovo, jer se sve tamo sto pise moze daleko ranije 'izguglati'...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:37 (Mrgud Veliki).
16 godina
Posao za gamere
Nista ne kosta probati, ali da mi na kraju natjecaja kazu da moram uplatiti neku lovu ili nesto odmah bi odustao jer mi to nema smisla da ja njima moram nes dati....ako bi i morao kao kupiti komp ili nes onda cu dati pare ducane a ne njima za komponente, a koliko vidim ovdje pise da ce oni meni dati komp, znaci to je jedna vrsta place. Ne vidim zasto ne probati, mogu samo vrijeme izgubiti koje ionako trosim ljencarenjem a mogao bi mozda nesto korisno uraditi a mozda i zaraditi na tome...ako ne lako se vratiti ljencarenju :D
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Posao za gamere

Onaj tko zeli cuti za neku novu igricu i kojega zanimaju igrice ce to valjda gledati. Pogledati koji trailer da vidi o cemu se radi. No istina je da se to sve danas da naci na internetu. ;) To za sapunice je istina da ce imati vise gledatelja. Ovo gore sam napisala iskreno kako ja na to sve ukupno gledam ;) 

Games are my life
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...
Nista ne kosta probati, ali da mi na kraju natjecaja kazu da moram uplatiti neku lovu ili nesto odmah bi odustao jer mi to nema smisla da ja njima moram nes dati....ako bi i morao kao kupiti komp ili nes onda cu dati pare ducane a ne njima za komponente, a koliko vidim ovdje pise da ce oni meni dati komp, znaci to je jedna vrsta place. Ne vidim zasto ne probati, mogu samo vrijeme izgubiti koje ionako trosim ljencarenjem a mogao bi mozda nesto korisno uraditi a mozda i zaraditi na tome...ako ne lako se vratiti ljencarenju :D

Upravo to... Ne placajte nista i ne pristajte na nikakve uslove..., ako imate visak vremena.

Sve lijepo pise sto nude... Samo ne znam odakle im toliko para za - najbolji gamerski stroj money can buy (tu se radi o stroju od nekoliko desetaka tisuca kuna - ako govorimo o gamerima), a ljude traze s nekom gmail adresom na nekom forumu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 1:45 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Upravo to... Ne placajte nista i ne pristajte na nikakve uslove..., ako imate visak vremena.

Sve lijepo pise sto nude... Samo ne znam odakle im toliko para za - najbolji gamerski stroj money can buy, a ljude traze s nekom gmail adresom na nekom forumu...

Sumnjam,al bi vjerojatno dali kakav Athlon 2 x4 630,HD5770,4GB RAM-a itd. što je za igranje čisto dovoljno.

16 godina
odjavljen
pod009 kaže...

Sumnjam,al bi vjerojatno dali kakav Athlon 2 x4 630,HD5770,4GB RAM-a itd. što je za igranje čisto dovoljno.

Uletio si mi bas u editiranje Cool.

Generalno, ako oni govore o najboljem stroju - money can buy, onda je to to...

Ozbiljna osoba koja nudi posao iznosi ono sto nudi i sto trazi... Sve ostalo je teska lakrdija.

16 godina
Posao za gamere
Ma meni ne treba tolika lova, treba mi samo jaca grafa, napajanje i monitor sve ostalo je sposobno za kvalitetan gaming. Mada i s ovim se lijepo igram samo na niskoj rezi za danasnje standarde(1280x1024) mislim da je kod recenzija vaznije iskustvo i znati prenijeti svoje dojmove na papir ali opet imati i neke objektivnosti a ne ono "ovo valja, ovo nevalja, ova igra je glupa jer ne volim rpg i te spike..."
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xnight_hunterx kaže...

pozovi mene

ja bez problema sve zaigram ako mi platite i realno kritiziram il hvalim cak znam i engleski (; makar nisam punoljetan :)

makar mislim da trolas

Sad da ne citiram sve bisere...

Mislim da bi osoba koja bi radila recenzije pod obaveznim trebala imati i plaćene satove iz Hrvatskom jezika ;)

Uglavnom...

Za bilo koju recenziju nije samo potreban hardware. Ne zaboravimo stručnost u analiziranju, igrivosti, detaljima, te ostalim sitnicama koje tvore svaku igru.

Za sebe odmah mogu napisati da se ne smatram adekvatnim za takvu vrstu posla s obzirom da imam i pametnijeg posla nego cijeli dan sjediti pred računalom (8 sati u tiskari mi je i previše ;) ).

I mali komentar vezan za gmail domene...

Kao tiskara imamo svoju web stranicu i pripadajuću mail adresu koju NE KORISTIMO.

Razlog je jednostavan. Pristupnost gmail-a sa bilo kojeg računala uvelike olakšava posao kad radite na više računala.

Tako da mi je razumljivo izbjegavanje davanja @nešto.hr adrese ;)

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Uletio si mi bas u editiranje Cool.

Generalno, ako oni govore o najboljem stroju - money can buy, onda je to to...

Ozbiljna osoba koja nudi posao iznosi ono sto nudi i sto trazi... Sve ostalo je teska lakrdija.

Pa neće uzeti onaj od 45k kn, al bi mogli nešto kao što sam naveo

Stoja kaže...
Ma meni ne treba tolika lova, treba mi samo jaca grafa, napajanje i monitor sve ostalo je sposobno za kvalitetan gaming. Mada i s ovim se lijepo igram samo na niskoj rezi za danasnje standarde(1280x1024) mislim da je kod recenzija vaznije iskustvo i znati prenijeti svoje dojmove na papir ali opet imati i neke objektivnosti a ne ono "ovo valja, ovo nevalja, ova igra je glupa jer ne volim rpg i te spike..."

Da, naravno,a ne da neki "gamer-tester" kaže za BF-BC2 da je loš jer ne može staviti lock na 333 i jumpati po mapi!

16 godina
odjavljen
sbcreation kaže...

Razlog je jednostavan. Pristupnost gmail-a sa bilo kojeg računala uvelike olakšava posao kad radite na više računala.

Tako da mi je razumljivo izbjegavanje davanja @nešto.hr adrese ;)

Ja tu nista razumljivo ne vidim... Tu se radi o obicnoj teskoj ljenosti...

BTW noc... EOD, kako vec... Odoh na odmor...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 2:07 (Mrgud Veliki).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice