R33mba#2892
Ghost of Tsushima nakon dugo vremena nezz zašto nisam prije.
Daleko najdivniji open world ikad s toliko sadržaja ali ne u smislu propalog AC-a, nego toliko da imaš uvijek nešto za radit i istražit.
A combat, mmmm chefs kiss kako je dobar.
Svakako preporučam svima.
Darktide - investao 9e u Arbites klasu i mogu reci da je fun igrati s covjekovim najboljim prijateljem kao judge Dredd. Rework kampanje je solid napravljen. :D
Fallout 4 - nešto manje od 40h u igri i već sad ide u top 5 igara ikad. Ovo je fantastično.
Obožavam Skyrim i Starfield. Fallout serijal mi je uvijek izgledao kompleksnije (special, vats, radijacija, power armor, manjak metaka i sl). Na kraju je to sve ispalo super.
Mislim da sam negdje na sredini glavne priče koja je uz sve ostalo skoro zanemariva koliko je igra ogromna. Ove veće dlc dodatke kao Nuka World i Far Harbor nisam ni probao. Tu još ima barem 20h sadržaja.
Završio Titan Quest Anniversary Edition prije par dana, šezdesetak sati u igri.
Igrao sam warfare build, dosta puta sam poginuo al me igra držala.
Još malo šunjam po mapi na epic težini pa ću vidjeti dal ću ju još jednom prelaziti.
Doom The Dark Ages, najbolji Doom od nove trilogije, oduševio me u svakom aspektu. Napokon su se vratili na stare staze, Eternal je više igra baleta, a ne Doom. The Dark Ages je Doom po mom guštu.
Nakon njega najbolji mod u 2025, Half Life Diffusion. To je Totalna konverzija za Half Life 1, totalni gušt od početka do kraja. Razina detalje i vizualna kvaliteta je zapanjujuća. Soundtrack je također vrhunski.
Dispatch (2025)
Vau vau vau. Ovako dobru karakterizaciju likova nisam vidio još od Arcane TV serije. Ovo zapravo nije ni igra, već interaktivna serija. Radili su je veterani Telltalea ali igra ima manje gameplaya nego ijedna Telltalea igra, tako da nije za svakog. Meni pašu ovakve igre, dobijem odličnu priču, likove, atmosferu, grafiku.
10/10