Da nisam stavil te hintove,možda niko ne bi pogodil.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
famozni 191x7 jos nije pogodio nista bez velikih hintova osim kada je igra bila s komodorca... bio bi red da se konacno javi i stavi sliku jer je proslo vise od 3h bez novog zadatka!
famozni 191x7 jos nije pogodio nista bez velikih hintova osim kada je igra bila s komodorca... bio bi red da se konacno javi i stavi sliku jer je proslo vise od 3h bez novog zadatka!
Tko ste Vi da mene vrijeđate? Ja Vas, kolega s foruma, nisam vrijeđao.
Pročitajte malo zadnjih 10ak stranica ovoga kviza prije nego iznesete takve optužbe (o mojem ili ičijem pogađanju).
Dobronamjeran savjet: Prije nego što nešto dostupno široj publici (javno) napišete, provjerite jeli istinito i jeli uvredljivo.
PS: Igra je stavljena još prije Vašeg posta, čekala je se potvrda autora prethodne igre.
Strifeshadow?
(o tih 10+ str. iza sam i govorio, zomg)
Oprosti što nisam potvrdio,ali mislio sam da ne treba kad si stavio dokaz.
Strifeshadow?
(o tih 10+ str. iza sam i govorio, zomg)
Točno; izvolite dalje...
& opet nova neistina from R3d3f1n3.
Little Farm Game?
My Farm?
nije
(dobronamjeran savjet > ako budes zaredom nanizao 3 posta bit ces kartoniran, zato imas opciju UREDI, poz)
damn. pregledo sam sad jedno 30 igrara sa tematikom farme, zivotinja i sl. dosta mi je sela za neko vrijeme.
FizzBall
FizzBall
jesi igrao mozda? tocno je, u svakom slucaju svaka ti cast! stavi novu... (di si sad 191x7?)
PES 9?
ta igra ne postoji
Pro Evolution Soccer 2009 (Skraćeno PES09).
da,a pes 9 ne postoji
Let there be flame.
Koja je razlika između PES09 i PES9? Samo u broju 0 (ne smeta mi, al bi nekom moglo zasmetati)
moze dalje?
kad nikog nema online ja cu postati sliku
ovo ne važi mora stavit sliku u roku 30min
Jooj igrao sam to.. To je Conflict Vietnam ja mislim.
Jooj igrao sam to.. To je Conflict Vietnam ja mislim.
je
Starsky & Hutch pc
Točno! Nastavi.
evo i recite kad treba hint
Prvo slika, pa onda hint ;)