Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.540.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

ovaj kviz već počinje biti naporan jer se samo čeka i čeka kada će netko doći na forum stavit sliku ili prvjerit jeli tko točno riješio. sada neka prvi koji naiđe stavi sliku igre da možemo dalje igrat. znači ako pobijednik u roku od nekih 12 sati ne stavi sliku ili netko tko je zadao zadatak u roku od nekih 12 sati ne pregleda potencijalne točne odgovore prvi koji naiđe stavlja sliku. može?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Slažem se s Raving Rabbidom, ako pošiljaoc slike ili onaj koji je točno odgovorio ne bude aktivan u temi 12 h, neka postavi neko drugi sliku da se igra nastavi. Ako se to dogodi, onda onaj koji je trebao postaviti sliku (a nije) gubi pravo na stavljanje slike jer bi inače nastao kaos.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

znači Dachande imaš još do 2:30 vremena da staviš sliku. nakon toga ljudi imate pravo stavit svoju sliku.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gaming kviz

Cekao sam na potvrdu :) Pa ne visim svako malo na forumu ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 23:09 (Dachande).
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

X-COM: TFTD, verzija iz 95. rekao bih.

Malo je preočito zbog slike, mogao si bar maknut tekst...

Šaljem sliku unaprijed, budući da sam idućih par dana opet na snijegu.

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 23:18 (D_Inuit).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jurluk kaže...
Aki kaže...

itak ova tema mislim da ima najvise postova na forumu

mislim da ova trenutno ima više, ali će ju gaming kviz ubrzo preteći

jel može neko pronać neku koja ima više

memože nitko jer trenutno Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO) ima 1137 poruka, a Gaming kviz 1068, ali je Gaming kviz star samo 1 tjedan, a Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO) je pokrenuta 12.2.2008. I to su dvije teme koje imaju najviše poruka

Mayales kaže...

Nisam siguran da ima najviše postova, ali je sigurno najbrže rastuća tema koja je u rekordnom

vremenu skupila velik broj postova. Daj pls neka bilo tko posta sliku da ne bude dosadno.

to je istina. u samo tjedan dana stigla je Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO) a za par dana će ju i preteći

evo dogodilo se i to...

Gaming kviz je od sada tema s najviše poruka

za vrijeme pisanja ovog posta bio je sljedeći rezultat:

Gaming kviz = 1144 : 1142 = Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

Command & Conquer: Tiberian Sun
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

To se zove brz odgovor, da.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

To je original

Command & Conquer

BTW postao sam MOLJAC

Jeeeeeeeeee!!!

17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Evo

Šta je ovo? Šta je ovo?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
Galactic conquest? XD
16 godina
neaktivan

čini mi se da je to Defiant na slici...

Star Trek Armada??

17 godina
neaktivan
mariik kaže...

čini mi se da je to Defiant na slici...

Star Trek Armada??

Je defiant je. Užasno si blizu za ime igre.
16 godina
neaktivan

Star Trek Armada II

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
zmikic kaže...

Star Trek Armada II

Točno
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

hajde zmikic. tvoj red

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan

Da ne je neka WipeOut PSX verzija ?

SmijehScrShot je TOP Smijeh  Sl. put ostavi nesto ko :Od koja igra je ovaj lens of flare ili T&L , bumpmap itd.Namigiva

EDIT:

SmijehAND YES THAT WAS A JOKESmijeh

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 19:18 (70R4N).
17 godina

mozemo svi stavljat igrice iz 1980 godine koje niko nece pogodit zasto recimo nebi isli sa igrama ne starijim od 2000 godine

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 17:12 (toxic).
17 godina
Gaming kviz

Meni bi to pasalo,jer nisam ni imao kompa prije 2002,al ima nas svih doba pa mozda nekom drugom nebi pasalo.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

mozemo svi stavljat igrice iz 1980 godine koje niko nece pogodit zasto recimo nebi isli sa igrama ne starijim od 2000 godine

tommy2103 kaže...

Meni bi to pasalo,jer nisam ni imao kompa prije 2002,al ima nas svih doba pa mozda nekom drugom nebi pasalo.

u potpunosti se slažem. pogotovo ako netko stavlja modifikaciju recimo pacmana ili space invadersa što je zapravo glupo jer možda je on jedini koji je to vidio. od sada stavljamo igre od 2000 na dalje. jedino dolaze u obzir igre koje su zabilježene kao najbolje te bi njih za opću kulturu gejmanja trebali znati. ali bilo bi bolje da se orijentiramo na igre od 2000 na dalje.
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Zbilja znate naći igre stare sto godina.

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 18:19 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
od sada stavljamo igre od 2000 na dalje. jedino dolaze u obzir igre koje su zabilježene kao najbolje te bi njih za opću kulturu gejmanja trebali znati.
 A tko si ti da određuješ pravila? A ovo zabilježeno kao najbolje i koje jesu najbolje - po kojim (čijim kriterijima)?
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

I igre iz 1980-ih su igre. Uostalom, ovdje nije bilo igara ispod 90-ih, a kome ne paše ne mora igrati kviz. Meni ne paše npr. kad neko stavi strategiju jer sam u životu igrao svega 2-3 strategije pa se ne žalim.

Uostalom, riječ ovdje vodi Armor, koji je otvorio temu, pa neka on određuje pravila ako nisu svi suglasni!

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Ova igra je iz 1995 godine.

Ekipa koja je zarila i palila sa 486icama ju je morala imati na hardu.

Ovo na slici je PC verzija te igre.

Dal da nadjem novu sliku?
Ocete li uopce pogadjati?

@70R4N nije wipeout

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze se stavati svaka igra Osmijeh ALI gjedaj da bude asalni scrshot bar da vidim auto ili sl (opfati igru) Smijeh.

A hint da je SAMO novi scrshot (not 2 make it 2 easyNamigiva)...

16 godina
neaktivan

Evo slike:

pogodi pogodi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 19:54 (zmikic).
17 godina
neaktivan

HI OCTANE

17 godina

kak si to pogodio daj mi reci?

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Kako sam pogodio = 1995/na 486 Osmijeh lol, mnogo igre sa auta+pucanja nije bilo (a jedino dobri na PC su bili : Interstate,Twisted Metal i RedLine)

(skoro svaka igra bi poznao od 1989 nagore.).

Evo 1 Beat`EM`Up (na Glide izgledala bolje) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice