84x3 pack top
Uzeo sam i povečalo i opet ne vidim. Pretpostavljam tko je ali kaj je problem staviti veću fotku da mi oči ne iscure?
A jebiga na brzinu sam sliko, znam da je usrana slika hahaha bit ce bolje drugi put
84x3 pack top
Reko, imam foddera slozit cu 86+ campagain pack. Dobijem duplica onu zensku iz francuske 86. Idem 86+ hero pack, donovan 🤣🤣
JA sam slozio icon pick 89 max dobio Owena hahaha
Prvi put u nagradama od rivalsa dobio upotrebljivu karticu i da nešto vrijedi. Tradeable je.
Top kartica
Top kartica
Kod mene će na klupu ili market. Ne može upasti u 11. Razmišljam da prodam Vinia a njega ostavim. Odlučit ću pred vikend ligu.
To si trebo odmah prodat, vidio sam u reviewu futbina da su mu promijenili odredjene playstyleove(rapid+ bolje funkcionira na njemu od quick step+) tako da uopce nije bolji od obicne gold kartice koja ubija, a razlika u cijeni ogromna.
To si trebo odmah prodat, vidio sam u reviewu futbina da su mu promijenili odredjene playstyleove(rapid+ bolje funkcionira na njemu od quick step+) tako da uopce nije bolji od obicne gold kartice koja ubija, a razlika u cijeni ogromna.
Dobio je dodatni playstyles tehnical. Nije niti ovako loše. Imao sam na toj poziciji Vinia scream kojeg sam prodao u četvrtak u zadnji tren jer je navečer izašao onaj scream SBC. Dvojba je bila koga prodati. Prodao sam skuplju karticu i ispalo je dobro. Vini je pao za oko 200k. Znači s obzirom koliko sam ga platio zaradio sam na njemu oko 200k coinsa. U trenutku kada sam dobio Raphinhoa vrijedio je oko 560k coinsa. Danas je na 635k coinsa. Imam vremena dok ne padne na 500k coinsa. Imam i gold karticu. Uvijek ga mogu prodati. Mislim da neće tako brzo pasti ispod 500k, možda se varam. Vidjet ću, pratim.
edit: prodao ga danas za 640k coinsa i uzeo scream Di Natalea. Budem ga alo probao pa lako prodam ako mi se ne dopadne. Pala cijena pa sam iskoristio. Sada je opet narastao za 30k coinsa.
Pozdrav ekipa, ako ima netko zainteresiran za fc 26 clubs trazimo nase decke koji bi igrali, mi smo svi domaci nas ima 5 u klubu igramo svaki dan, al nema tu nikakve obaveze, svatko je dobrodosao.
Ako zelite malo na voice chat i ubit dosadu klub se zove: CroWAY , a moj psn: ReusCro
Meni se cini da vi trazite decke za nesto drugo... mozda zajednicko tusiranje?! 😂😆
Stvarno su pretjerali s ovoliko promocija i toliko novih kartica iz petka u petak, ovo je vec postala lakrdija. Jedino kaj je dosla nova kartica Josipa Misica za moj evo Dinamo tim.
Ovaj Modric je skoro bolji od ovog novog Unbrekable.
Malo mi je dojadila igra pa sam si napravio Hrvatsku ekipu. Sad sa evolucijama dizem ekipu kroz ove gauntlete. Ne znam jel da evoluiram Sigura ili ovog Pasalica. Pasalic sa ovim nekim evolucijama izgleda kao ok kartica.
Modric sa tiki takom i ovom evolucijom je cudo kartica.
Steta da puno prije nisam krenuo ovakvim putem radit ekipu.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Evos je najbolja stvar sta su ubacili u igru od ubacivanja WL-a 2016-te.
Finale FC open pro turnira pokazalo je sve sranje ove igre. U finalu igraju dva najbolja igrača. Očekuješ neku razinu obrane koja je na višem nivou od onoga što mi igramo. No oni ispadaju i puše golove kao i svatko od nas. Ne znaju se obraniti. Svaka akcija gotovo identičan gol. Tužno. Nakon što je tekma završila rezultatomm 8-8 ušlo se u produžetke gdje je palo u kratkom vremenu još pet golova. Na kraju 12-9. Pina i Bonmati na pici doslovno nose bilo kojeg igrača. Tragikomično.
Finale FC open pro turnira pokazalo je sve sranje ove igre. U finalu igraju dva najbolja igrača. Očekuješ neku razinu obrane koja je na višem nivou od onoga što mi igramo. No oni ispadaju i puše golove kao i svatko od nas. Ne znaju se obraniti. Svaka akcija gotovo identičan gol. Tužno. Nakon što je tekma završila rezultatomm 8-8 ušlo se u produžetke gdje je palo u kratkom vremenu još pet golova. Na kraju 12-9. Pina i Bonmati na pici doslovno nose bilo kojeg igrača. Tragikomično.
Ma Pina je najjaca kartica unazad par godina, djaba svi napadaci od par milja coinsa kad ih ova melje...svaka tekma je ista, 451 sa Nicom Williamsom, Onom parraleujeo il kak vec i pina...ringišpil deluxe
Igra je skoro pa iz godine u godinu ista, odmah se pronađe neki exploit (ili meta kak god) i svi igraju identično. Utakmice završaju po 10+ golova, a prošli tjedan je skoro joystick letio u zid. Igram protiv lika,vodim 3:0 u 20.min jer lik ne igra obranu, zaletava se, ali zato kad ima loptu - ringišpili, a ono šta mi digne živce je to kad napravim tackle na loptu, igrač i lopta prođu kroz mene, Yamal odgura Gabriela (bruiser +) u duelu ili još bolje, moja dva stopera na njegovom napadaču, ali lopta koja je dodana prolazi doslovno kroz njih, a napadač dobiva raketni pogon i evo majstora na 4:3. Na kraju sam tu utakmicu dobio 8:7, ali bila je jebena teretana. Najbolje od svega šta je stisnuo pauzi i krenuo mi slat poruke da kak to igram, šta radim u igri, a to je napravio kad sam okrenuo na 5:4 i počeo se dodavat sa veznima te malo krast vrijeme. Nije ok kad se dodajem na sredini terena, ali je ok exploitat ringišpil i još neke skillove? Da mi je bar bilo vidjet uživo tog pavijana kad je pisao takvu poruku.
Prošli tjedan sam odigrao jednu dobru utakmicu, završilo je 4:4, ali protivnik je bio ok, nije bilo kerefeki, lijepo je igrao, od noge do noge i bila je dobra utakmica.
Kao i u prijašnjim fifama, najgora mi je ta nekonzistentnos iliti popularno u narodu skripta pa kad moraš zabit gol, igra će napravit sve da tvoj igrač bude svemoguć, a protivnici ušlagirani i obrnuto. Golmani su posebna priča, takva retardacija pokreta i animacije kod low driven udaraca još nisu viđeni.
Da mi nije dosadno napravio sam remont momčadi, naprijed pajor, gyokeres i yamal, u sredini wirtz, ovaj promo pack marchisio i de jong, iza carlos alberto, gabriel, marquinhos i kounde, na golu totw pickford. Kupim caiceda i nakon dva dana dobijem marchisia, a razmišljam da si za cdm-a složim zinchenka, a umjesto pajor dempseya, ne znam jel ih je tko složio i isprobao?
9/15 napravim. 6 poraza su porazi protiv monstruma koji lete po terenu sa svima. Doslovno mu se formacija raspada ali ja ne mogu odigrat loptu u prostor jer ima ekipu da se useres i sve sjeku. Igra je doslovno zivi kaos. Ekipa koja kampira uziva u ovom i to im je top.
Nagrade -
84+ totw = 84
85+ = walkout 87 ona zenska neka
Unbrekable = junior jebeni messia
Jos jedan paket bio, ali totalno nebitan.
Nisam od Giulya dobio bas nista.
Edit:
Igram D3 sa komplet hrvatskom repkom + Pasalic Tudoe, Hrgovic. Vodim nekog smrdljivog turcina 5-3. Lik uvede Pinu i zabije mi 5 komada sa onim glitchom preko glave. Kakve šuge igraju ovu igru, ali ovi obrezani su nesto najgore.
Odigram dva Icon base SBC i dva puta dobijem Klosea.

Vrag mi ne da mira i jučer i danas odigram Hero pick SBC, 6 kartica ne znaš koja je gora od koje. Jučer mi okrene sve tri kartice rating 86.
Danas bolje sreće, jedna rating 88, Mascherano.
154 kartice sam zdrobio za 4 apsolutna dreka. Mogao sam složiti Pinu i Yamala. Sreća pa se kartice brzo vraćaju pa se ne živciram. Za desetak dana opet će mi sbc storage biti pun.
9/15 napravim. 6 poraza su porazi protiv monstruma koji lete po terenu sa svima. Doslovno mu se formacija raspada ali ja ne mogu odigrat loptu u prostor jer ima ekipu da se useres i sve sjeku. Igra je doslovno zivi kaos. Ekipa koja kampira uziva u ovom i to im je top.
Nagrade -
84+ totw = 84
85+ = walkout 87 ona zenska neka
Unbrekable = junior jebeni messia
Jos jedan paket bio, ali totalno nebitan.
Nisam od Giulya dobio bas nista.
Edit:
Igram D3 sa komplet hrvatskom repkom + Pasalic Tudoe, Hrgovic. Vodim nekog smrdljivog turcina 5-3. Lik uvede Pinu i zabije mi 5 komada sa onim glitchom preko glave. Kakve šuge igraju ovu igru, ali ovi obrezani su nesto najgore.
Ista stvar. Sada sam zabetoniran na 9 pobjeda. Što imam bolju momčad to je rezultat gori. Od nagrada gola kita. Ono, blizu sam infarkta, sve se odigra i onda otvaraš packove a u njima karina. Kakav motiv time daju igračima? Za kaj igraš? Zet jučer igrao i upao u div2. Rekoh sada nema igranja do četvrtka dok ne poberem packove da ne ispadnem iz druge divizije. Kada poberem packove svejedno mi u kojoj divizijiji sam. Samo da vidim jesu li nagrade u drugoj diviziji bolje. Najbolje se osjećam u četvrtoj. Ovo sve drugo je nepotrebna teretana. Svaki tjedan SB, WL i rivalsi. Kartica malo more no sve su bezveze. Jedino su dobre za neki SBC a onda karačina i u tom SBC. Ova igra je sam pakao.
Dal se još kome igra totalno sporo diže; znači set onih prijavljivanja poslije connecting to ea servers?
Downloading Live Fixtures i sl.
Kod mene je trajalo 15min, a sve ok s netom.
I onda me dočekal crni ekran, samo je sviralo u pozadini.
Ugasil sam igru, nije više imalo smisla.
Ne znam šta se dešava, ali jučer me dočekala poruka da su radili promjene na gameplayu, da bi squad battle mogao biti teži bla bla bla, a datum 4.11. 
ugl, jučer sam se nabrusio na onaj sbc 1 of 3 85+ i bilo je ne loše, tri puta sam ga riješio, i odabrao dvije kartice 89, od tih je jedna Alison kojeg sam i ovak planirao kupit jer me totw Pickford živcira i jedna kartica 88. Ponude su bile dvije kartice od 86 i jedna veća tak da mogu reći da sam zadovoljan. Uvijek može bolje, ali bar nisu sve 85 :)
Što se dalje tiče SBC-a riješio sam Dempseya i isprobao ga umjesto Pajor i mogu reć da mi je dobro legao. Ima ++ na LW inside forwardu i tamo ga koristim, pogađa sve kao Pajor makar nema zlatni finess nego obični, ali ima puno bolji passing plus tiki taka i incisive passing (nadam se da to nije početna sreća sa novim igračem). Ima zlatni technical, ali pošto ne pimplam i ne vrtim se u krug, vjerojatno to ne znam ispravno koristit pa meni osobno ne donosi prevagu, ako netko ima savjet oko tog skilla, gdje i kako ga ukomponirat, neka slobodno da.
Osim toga pitanje u vezi sbc-a, ima sbc winter provision, gdje daš 3x85 za 40 igrača ispod 80, čemu to? Obično skupljanje fodera, dolazi li nešto ovih dana? Nisam igrao fifu od 23. pa ne znam jel bilo šta prošle godine gdje je trebala hrpa fodera.
Ne znam šta se dešava, ali jučer me dočekala poruka da su radili promjene na gameplayu, da bi squad battle mogao biti teži bla bla bla, a datum 4.11. 
ugl, jučer sam se nabrusio na onaj sbc 1 of 3 85+ i bilo je ne loše, tri puta sam ga riješio, i odabrao dvije kartice 89, od tih je jedna Alison kojeg sam i ovak planirao kupit jer me totw Pickford živcira i jedna kartica 88. Ponude su bile dvije kartice od 86 i jedna veća tak da mogu reći da sam zadovoljan. Uvijek može bolje, ali bar nisu sve 85 :)
Što se dalje tiče SBC-a riješio sam Dempseya i isprobao ga umjesto Pajor i mogu reć da mi je dobro legao. Ima ++ na LW inside forwardu i tamo ga koristim, pogađa sve kao Pajor makar nema zlatni finess nego obični, ali ima puno bolji passing plus tiki taka i incisive passing (nadam se da to nije početna sreća sa novim igračem). Ima zlatni technical, ali pošto ne pimplam i ne vrtim se u krug, vjerojatno to ne znam ispravno koristit pa meni osobno ne donosi prevagu, ako netko ima savjet oko tog skilla, gdje i kako ga ukomponirat, neka slobodno da.
Osim toga pitanje u vezi sbc-a, ima sbc winter provision, gdje daš 3x85 za 40 igrača ispod 80, čemu to? Obično skupljanje fodera, dolazi li nešto ovih dana? Nisam igrao fifu od 23. pa ne znam jel bilo šta prošle godine gdje je trebala hrpa fodera.
Ide WW promo i tu budu muzli kravu dokle ide prije TOTS. Mozes si samo zamislit BF samo nabrijan x2-3
ne nego je u svakoj fifi isto, daju ti da ubacuješ foddere taman prije izlaska novog promo-a da dobiješ sranja i onda kad si se istrošio foddera ,stavljaju opet isto recikliranje da dobiješ možda promo karticu ,a u međuvremenu si tjedan dana prije toga ispucao sve foddere tako da te se praktički natjera da kupuješ packove.
apsolutno je uvijek ista priča.
isto tako te njihove nagrade di grindaš rivalse i wl , daju samo sranja, praktički u zadnjih 4 fife mogu nabrojat na prste jedne ruke da mi je pala usable kartica da sam je duže koristio ,a da mi je pala iz wl nagrada.
ja sam nakon par godina igranja samo fife od ove praktički odustao, po meni je najgora fifa unatrag 4-5 godina.nemam niti 30h gameplaya, a svaku sam imao po 1000 sati.
ne nego je u svakoj fifi isto, daju ti da ubacuješ foddere taman prije izlaska novog promo-a da dobiješ sranja i onda kad si se istrošio foddera ,stavljaju opet isto recikliranje da dobiješ možda promo karticu ,a u međuvremenu si tjedan dana prije toga ispucao sve foddere tako da te se praktički natjera da kupuješ packove.
apsolutno je uvijek ista priča.
isto tako te njihove nagrade di grindaš rivalse i wl , daju samo sranja, praktički u zadnjih 4 fife mogu nabrojat na prste jedne ruke da mi je pala usable kartica da sam je duže koristio ,a da mi je pala iz wl nagrada.
ja sam nakon par godina igranja samo fife od ove praktički odustao, po meni je najgora fifa unatrag 4-5 godina.nemam niti 30h gameplaya, a svaku sam imao po 1000 sati.
Ja sam dvije godine pauzirao i sad ovu imam 100h od kad je izasla. Naso sam evolucije i sasvim mi je ok. Popizdim tu i tamo, ali onda ugasim i hvala lijepo.
Pa danas ti je startao Winter Wildcards Crafting Upgrade. Trebaš 100 puta složiti SBC WW Crafting Upgrade da bi ga završio. Stoga, trebaju ti foderi jer ti treba 700 kartica da ga završiš. 200 rare kartica i 500 nonerare kartica. Znači ima smisla taj paket.
Život nije fer. Nekome bi dobro došla, meni ne treba. Ovog Taha dobijem dva puta u tri packa. Sve untradeable.
Ja nista ne dobivam u paketima. Dobio jebenog McAllistera, al ono... sluzi mi za objective jedino.
A ovo za ban je zbog cega?