Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.042
|
čitano: 1.593.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Cyberpunk 2077
Promster kaže...

Recenzent iz HCL-a:

"Idiotizam je kad u Cyberpunku 2077 na side questu ubijaš lika kojega si već ubio u sklopu main questa. A to igri čak nisam ni zamjerio."

"Drugo je kad igra zaboravi kojeg si lika ubio pa ga na kasnijem questu oživi. Da budem konkretniji, lik je Boss u main questu i koliko sam shvatio možeš ga obraditi tako da ne dođe do borbe. Ali, igra je meni zaboravila da me lik napao i da sam ga sasjekao katanom. Dobrih desetak sati kasnije dobivam zadatak da istog tog lika idem ubiti na drugom questu."

Ovo je sad već žalosno...Ako se ovako nastavi, neću ju igrati ni kad/ako tehnikalije dovedu u red.

Da su CDPR prevaranti ulozili na debugging i rjesavaje rupa u radnji po 1% resursa koji su otisli na prosjecnog meme glumca, marketing, kupovinu recenzenata (cak i malih regionalnih poput HCLa) te cenzuriranje i dos attack onih koji se nisu prodali, mozda se takve stvari i ne bi dogodile

16 godina
Promster kaže...

HCL dao 80/100, i kao plus su naveli 'solidne mehanike napucavanja'...Napucavanje je mekano i nezadovoljavajuće, znam znam nije ovo FPS, već RPG (navodno, iako kaže HCL prosječni RPG elementi).

Meni je pucnjava super, očekivao sam puno gore.

13 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Znaci na HCL.hr nikad vise bez adblocka. Neka ih financira CDPR, sta ce im oglasi

1 3 hvala 0
16 godina
Predator003 kaže...

Znaci na HCL.hr nikad vise bez adblocka. Neka ih financira CDPR, sta ce im oglasi

Kako da se financiraju? Zrakom?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
Cyberpunk 2077

Pola ljudi u ovoj temi koji nisu ni upalili igru

-
Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Da, imam neke koristi od laganja da uzivam u igri, skoro ko i ovi koji kenjaju istu stvar već 30 stranica 

-
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

ja je nakon citanja i citanja nisam ni probao, nego sam je upravo prodao. kupit cemo nesto normalno a cyberpunk kad bude 100kn

0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Moze netko pojasnit ovo? Main story,side questovi i?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dani20 kaže...

Moze netko pojasnit ovo? Main story,side questovi i?

Kad stavis mis gore dobis opis

-
10 godina
Predator003 kaže...

A meni nije stigla zadnja uplata od CDPR za pre-release shillanje na redditu, pa sad iz inata pricam da ne valja

ti seres jer ti se sere... prilika je pa ju ne propustas

nisi nist kak spada napisao u cijeloj temi nego samo kopiras stvari koje ti odgovaraju sa neta, ono sto ti ne odgovara nije istina...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Meni poslali cek, samo da prestanem ubijati onog junkie pisaca..... ;)
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

kak dulje igram sve mi je igra bolja, side questovi i gigovi se konstatno novi pojavljuju kak ih riješavam i priznajem niti jedan nije isti i repetativan, jednostavno svaki quest ima priču i radnju.

uz dosta optimizacije i izbacivanja konstantnog sadržaja uz dlc-e (koje su najavili free) mogla bi ovo biti jako dobra igra.

evo par slika s mojeg kompa koji ovo jedva tera 50-tak fps-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 21:37 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Its happening,leakan novi AI .
Znaci random Police Alert.Pomogao policiji ubit bandu.Ostao jedan policajac ziv.
I dolazi drugi sa autom,ovaj ulazi unutra i tako su sjedali haha.Reko idem bas probat napast ih,
udaljio se i isli su prema meni autom i pucali.Potencijal je tu xd

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 21:54 (dani20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Final battle u ovoj igri su Citatelj vs Predator003, svaki na svojem dijelu ekstrema.

Jos jedino da Predator otvori zasebnu temu u kojoj pljuje po igri, kak je Citatelj otvorio svoju di ju dize u nebesa
-
Moj PC  
11 0 hvala 0
18 godina
dani20 kaže...

Znaci random Police Alert.Pomogao policiji ubit bandu.Ostao jedan policajac ziv.
I dolazi drugi sa autom,ovaj ulazi unutra i tako su sjedali haha.Reko idem bas probat napast ih,

Kontaktiraj CDPR!!! Odmah

Možda ni oni nisu svijesni da zapravo ima AI u igri 

16 godina
Predator003 kaže...
Santana kaže...

ti seres jer ti se sere... prilika je pa ju ne propustas

nisi nist kak spada napisao u cijeloj temi nego samo kopiras stvari koje ti odgovaraju sa neta, ono sto ti ne odgovara nije istina...

Zelis reci da su moji postovi kao NPCievi u Cybertrashu? 

Da, samo ponavljaš dvije iste rečenice.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Cyberpunk 2077

Baš danas odradio ovaj gig..

Odlična lokcija, prepuno detalja...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
dani20 kaže...

stvarno je moguće da igra ima neki retardirani bug i da se policija zato ponaša kako se ponaša. hebo me život ali moguće je. a vidjet ćemo kroz par mjeseci što će biti

6 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Bez uvrede, ali kako pucas tebi ni aimbot ne bi pomogao hehe :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 0:47 (SuperHeroj).
7 godina
SuperHeroj kaže...
doktor1 kaže...

Bez uvrede, ali kako pucas tebi ni aimbot ne bi pomogao hehe :)

Hahaha. Da nisi napisao ne bi ni isao pogledati... A zivote. A i giba se kao da je napusen. "Sarcem" sara kao po kruznici dok stoji na mjestu. Osjetljivost misa na najmanje . A vidim da i kod njega AI na vrhuncu. Ceka da im dodjes sa ledja.

Sva sreca pa nije neka kompetetivna FPS igra. Popio bi headshot iz prve i bili bi krivi "botovi" :) .

16 godina
Cyberpunk 2077

35h, usao u Act 3. Mislim da ima jos max 3-4h glavne price, nadam se da me nece razocarati krajem.

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
doktor1 kaže...

haha, to sam baš i ja odradio danas prijepodne. samo što kod mene nije ispaljen ni jedan metak. kad je razgovor započeo maknuo sam oružje i nisam mu prilazio, sve se završilo ok

7 godina
Cyberpunk 2077

Ja prvo rješavam po mapi ona plava sranja kojih nema u journalu, onda side job i gigs pa tek onda glavne misije... Love za sada imam ko u priči, nisam baš primjetio da je cyberware baš skup kako su neki pisali, kupio 2 legendary (samo ta dva sam i našao) a da i ostale slotove popunim mi fali samo streetcreda i lvl - love imam. 

Sve Vas Volim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Vidim jako puno kukanja o glitchevima i pop-inovima. Prebacite igru na SSD, meni je na nvmeu i nemam pop inova. Bugovi postoje tipa Reeves puši cigaru a druga duplicirana hovera ispred njega, NPCevi čuće po cijelom kvartu u panici jer si zamahnuo palicom po zraku, ljudi random T poseaju. Jako puno takvih bugova, ali nije ne igrivo, da je moglo biti bolje - je.

Probao sam ovo i kao da sam dobio bolji framerate, nek netko jos proba pa javi ima li promjene u framerateu: https://ffa.hr/vijesti/ova-dva-jednostavna-trika-mogla-bi-vam-poboljsati-cyberpunk-2077-performanse/54533/

Igram na 1440p medium/high (SSR na medium obavezno jer nema nekakve razlike u izgledu a puno bolje radi) na 50-65fps ovisno o lokaciji.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam probao ovo s poolom... Dobio sam vise fpsa ali i vece padove, padne mi s 50 na 17 fpsa
12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Presao igru ugrubo sam odradio nekih 50% side questova ostale ostavio za second play kada bude jos patcheva izaslo.

Sve u svemu igra mi je dobrih 7.5/10 ali ni blizu Witcheru 3 i koliko sam uzivao u toj igri.

Svijet koji su napravili je predivan ali potpuno prazan tj nema "duse" da tako kazem ali vizualno je fenomenalan.

Ako se igra igra kao open world igra aka GTA/Red Dead potpuni je fail NPCs su uzasni,policija/bande beskorisne.

Ako se igra kao story driven igra tu je odlicna,neki od side questova su bili fenomenalni (petar pan npr) main story je bio dobar nista mind blowing ali sam zadovoljan na kraju bio (dobio sam kao "best ending" sa nomadom)

Likovi su mi bili super, soundtrack rastura.

Armori su me razocarali ocekivao sam puno vise "lude" odjece za obuci 

Wepsi i dizajn su me ugodno iznenadili lijepo izgledaju ima raznolikih i shooting feel za ovakav tip igre je bio bolji nego sto sam ocekivao.

Lifepaths su PR bullshit i osim par drugacijih razgovora zavisno od Lifepatha to je to manje vise.

Igra je dobra i tko voli story driven igre preporucio bih je ako je igrate na PCu na konzolama u ovome stanju nikako,ako trazite open world igru da se zezate i zabavljate kao u GTA npr ovo nije igra za vas.

Da je jos minimalno godinu dana bila u razvoju imala je potencijal da bude jedna od najboljih ikada ovako je cisto dobra igra,nije mi zao novca ni vremena utrosenoga u nju bilo mi je zabavno ali steta potencijala koji je igra imala jer mogla je da bude puno,puno vise.

3 0 hvala 1
7 godina
protjeran
Cyberpunk 2077

Nikad nisam volio biti early adopter tako da ću pustiti druge neka sve to istestiraju, a developeri ispeglaju i onda uzeti kad bude imala status gotovog proizvoda. Osim ako vam je stvarno dosadno u životu, ne vidim razloga zašto žuriti s kupoviom i kvariti si experience, postoji hrpa drugih igara i stvari koje možete raditi u životu dok se ovo ispegla. Čekala se igra godinama, može se pričekati i još koji mjesec.

1 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Meni je totalno gust se vozit gradom.Igra te nagradjuje za exploring i eventi na koje nailazis su
jako zabavni.Na svakoj stranici ovog foruma se pise da je AI glup i stim se slazem ali mi nimalo 
nesmeta jer neosjecam potrebu interakcije sa civilima i policijom.Gta 5 AI je naravno puno bolji
ali unatoc tome nemas nesto za raditi po gradu.Davno sam igro ali se sjecam da imas nesto random evenata,
utrka,skakanja iz aviona.Kad sam ju prosao vise ju nisam upalio.Cyber izvlaci to sto je RPG i ima hrpa loota.
Uzivam maximalno u igri.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Ona citateljeva tema je iz paralelnog svemira gdje je igra dobra. Samo sta taj svemir ima samo jednog stanovnika

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice