ljudi, koliko je dugacka igrica otprilike? ja inace samo igram open world do 100h, a po pricama ovo ima dosta manje. s time da bi igrao bas sve, main, side, skupljanja
Vjerovatno nitko to još ne zna, ali mislim da će ti trebati preko 100h da sve završiš, ja sam na 19h a tek sam zagrebao površinu...main quest je navodno kratak, ali postoji more drugih questova i aktivnosti, grad je ogroman i već je prepun ikonica, a novi poslovi se stalno otključavaju kako napreduješ. Pričekaj bar još 20-ak dana da veća količina ljudi odradi "completionist" na HLTB stranici, jer trenutno nema podataka. Ono što piše 60h je samo nekakva procjena, ali mislim da će biti daleko više..
danas cu ju probat jer mi se jucer skidao update od 45gb. za play 4 slim mi je to. ali toliko sam procitao svakakvih komentara da uopce ne znam dali da dam igricu priliku ili da uzmem nesto drugo. a opet stvarno me zanima. ta duzina igranja mi je najveci problem
Igranje Cyberpunka na Play Stationu je kažnjavanje samog sebe. Ako voliš 15 fpsa i teksture iz 2010 samo rokaj.
ma kaznio sam se sa bacenih 430kn

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!